- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi ALLAHvarGAMyok
-
kısmet ısı yha ben yumurtlama gunune pek ınanmam
benım annemın evlendıgı gun adet olması gerekıomus
ılk gece yasanmıs ve o gun tutmus
9 ay sonra cocugunu almıs kucagına
allh verecek olduktan sonra
hepsi bos
rabbim istedikten sonra her şey mümkün olur canım tabii geçmiş yılları düşünecek olursak eskiden annelerimiz ve onların anneleri yumurtlama gününün ne olduğunu bile bilmezlerdi belki şimdilerde tıp ilerledi yeni terimler çıktı bizler bilinçli birer anne olmak adına ince ince herşeyi hesaplıyoruz hangisi iyi tartışılır tabikii :) her şeyin hayırlısı olsun hakkımızda rabbim bebiş dileyen herkese nasip etsin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
vallahı bugun aklımdaydın hatta dunde ozelden sana msj atacaktım unuttum
bugunde yogundum
carsamba doktora gıdıoruz
kafam karısık bıraz
sende ne var ne yok bebek nasıl
hersey yolundamı ?
duanı eksık etme bırtanem bana cunku hıc ıı deılım bu sıralar
merhabalar artık bend bu sitedeyim :)) benimde 2 senedir bebeğim olmuyor, ama tedaviye 2010 martta başladım geçen ay iğne vuruldu, klomen kullandım ama olmadı.hastalandım.pazartesi doktora gidiyorum ama bazı tereddütlerim var doktorum hakkımda..mesela ne eşimin spermine bakıldı nede benim rahim filmi çekildi ve ayrıca doktor il dışındaymış ve bana pazartesi gel dedi ancak pazartesi benim adetimin 6.günü..zaten bu ayda gidip bu doktru bırakmayı düşünüyorum..Ama asla umutsuz değilim..Demekki daha vakti var, rabbim inş tüm beek isteyen kardeşlerime nasip eder..:Saruboceq:
oncelıkle hakkında hayırlısı olsun
ınş hepımız anne oluruz canım benım
evet dediğin gıbı sımdıye kadar hem rahım fılmı hmde sperm tahlılı ıstemesı lazımdı
ama ınş onlardada bişi cıkmaz
ııı haberlerını almak umuduylan
duamız cumlemıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?