HAMİLE KALANLARDAN hamıle kalamayanlara YARDIM ...

ne kadar faydasını görürsünüz bilemiyorum ama benim eşim çinko v.s. içeren vitamin kullanmıştı..2-3 ay da keçiboynuzu kürünü denedik..sonra kürü bıraktık..sperm azlığı vardı eşimde..çok şükür ameliyattan 6 ay sonra bebişimiz geldi..ameliyatın faydası oldu mu bilemiyorum..çünkü son testte değerimiz yine 3 milyon çıkmıştı..ama benim yumurtlama günlerim ,yani regl tarihlerim kesinlikle şaşmaz..o sebepten hemen tuttu bence..

arkadaşım eşine keçi boynuzu yedir bol bol inan faydasını göreceksin sende iyi bir doktor bul tedaviye başla ben klomen kullandım her an doktorumla beraberdim yumurtam gelişmişmi diye baktı 14.gün yeterli büyüklüğe ulaştıığında çatlatma iğnesi ve sonuç pozitif hamileydim o sonucu alana kadar tir tir titremiştim olmasaydı kendimi çok kötü hissederdim çok şükür oldu şimdi 22 aylık kızım var

cok sevındım senın esınde sorun varmıydı..allh bagıslasın darısı bzlere

kızlar birde soğan kürü deneyin ltfn. benim soğan kürünü kullandığım ay hep sağ yumurtalığımdaki kist gitti hemde o ay hamile kaldım. belki size de faydası olur. herşey rabbimden ama hiç bir zararı yok denemelisiniz.

((((((((((cok zorladım ama mıdem kabul etmıor bende ıcemıorum o yuzden ıcmek faydasını gormek ıstemezmıyım(((((((

canım bence bebiş için deger içmeye çalış cevremde sogan kürünü deneyipte hamile kalan çok duydum ılık olarak iç

canım bence bebiş için deger içmeye çalış cevremde sogan kürünü deneyipte hamile kalan çok duydum ılık olarak iç

adetım gubun bıttı artık bırdahakı sefere yaparım ınşşş gerek kalmazda kalırım bu ay mucızeme kavusurum

Güzel bir konu açmışsın tebrikler ESRA
1-Öncelikle herşey Allahtan hayırlı bir evlat için bol bol dua edin
2-jinekoloğa düzenli bir şekilde gidin ve sorununuz neyse mutlaka öğrenin...Hamile kalmadan 3 ay öncesinde düzenli folik asit alın eczanelerde satılıyor bu bebeğin kemik gelişimi için hayati öneme sahip ayrıca düzenli beslenmek ve sigaradan uzak durmak şart
3-adet tarihlerinizi mutlaka kaydedin çünkü hangi doktora giderseniz gidin ilk sorusu SAT tarihinizdir.benim gibi hatırlamıyorum deyip milleti güldürmeyin:) Ayrıca son 2 adet tarihinize göre yumurtlama tarihinizi yaklaşık olarak internetten hesaplayabilir işinizi şansa bırakmamış olursunuz. ben kesinlikle faydasını gördüm.bu tarihler arasında eşinizle düzenli ilşkiye girin
4-erkeğin üstte olduğu pozisyonları tercih edin..ilişkiden sonra sakın duş almayın spermleri öldürür ayaklarınızı yüksek bir yere dayayıp 20 dakka bekleyin.Ayrıca tükürük kayganlaştırıcı gibi şeyler spermleri öldürür yumurtlama döneminde bu tür şeylerden uzak durmaya çalışın.
5-rahim içi iltahabı,yumurtalık kisti olanlar tabiki doktara başvurup ilaçlarını düzenli kullansınlar.Yardımcı olarak ıbrahim Saraçoğlunun Soğan Kürüde etkili deneyen arkadaşlardan duymuştum.Bu kür bittikten sonra sıra yumurta çatlatmakta.... oda incir kürüyle oluyor(BKNZ ıbrahim Saraçoğlunun sitesine)
6-doğal bal,tribulus,polen,kırmızı gnseng.fındık ,çörek otu,tarçın,havuç,keçiboynuzu,butür besinler kaliteli yumurta ve sperm için gerekli kadında erkekte tüketmeli artı enerji verir
BÜTÜN BUNLARI ZATEN BıLıYORSANIZ BıLMEYENLERE ANLATIN LÜTFEN GERÇEKTEN ıŞE YARIYOR ÇÜNKÜ

evet tatlım gercek adım esra.hade ayagını surtte arkandan bende hamıle kalaayımmmm.içemıyorum ya.akıntım falan ıcın maydanoz suyu buharını yapıorummmm

aminnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmmm bak görürsün seninde hamiş haberini alcaz burdan ve ilk kutlayan ben olcam ama artık kızıyom iç şu sogan suyunu hiç degilse için temizlenir daha çabuk gebe kalırsınnn

sorunbenım esımde sperm azlıgı var ıns gerek kalmadan kalırım tez zamnda.bugun gece yasın okunacak vede herkese bagıslanacak.eger ıstersen sende okurmusun hamılesın hem bızlere dua edersen kabul olur......

okurum tabi canım hem seni tanıdıgımdan beri dualarımdasın sende bana dua et hayırlısıyla dogsun çocugu ve ömür boyu kocasıyla mutlu olsun diye bende sana bol bol dua ederim allahım çok bekletmeden inşallah hayırlı bi bebiş verir canım

canım benim hem eşimde hemde bende vardı onun sperm sayısı 12 milyondu bende de kist vardı ona 2 ay keçi boynuzu pekmezi yedirdim bende sogan ve incir kürünü yaptım ve o ay hamile kaldım sizin sperm sayısı kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…