Güzel bir konu açmışsın tebrikler ESRA
1-Öncelikle herşey Allahtan hayırlı bir evlat için bol bol dua edin
2-jinekoloğa düzenli bir şekilde gidin ve sorununuz neyse mutlaka öğrenin...Hamile kalmadan 3 ay öncesinde düzenli folik asit alın eczanelerde satılıyor bu bebeğin kemik gelişimi için hayati öneme sahip ayrıca düzenli beslenmek ve sigaradan uzak durmak şart
3-adet tarihlerinizi mutlaka kaydedin çünkü hangi doktora giderseniz gidin ilk sorusu SAT tarihinizdir.benim gibi hatırlamıyorum deyip milleti güldürmeyin:) Ayrıca son 2 adet tarihinize göre yumurtlama tarihinizi yaklaşık olarak internetten hesaplayabilir işinizi şansa bırakmamış olursunuz. ben kesinlikle faydasını gördüm.bu tarihler arasında eşinizle düzenli ilşkiye girin
4-erkeğin üstte olduğu pozisyonları tercih edin..ilişkiden sonra sakın duş almayın spermleri öldürür ayaklarınızı yüksek bir yere dayayıp 20 dakka bekleyin.Ayrıca tükürük kayganlaştırıcı gibi şeyler spermleri öldürür yumurtlama döneminde bu tür şeylerden uzak durmaya çalışın.
5-rahim içi iltahabı,yumurtalık kisti olanlar tabiki doktara başvurup ilaçlarını düzenli kullansınlar.Yardımcı olarak ıbrahim Saraçoğlunun Soğan Kürüde etkili deneyen arkadaşlardan duymuştum.Bu kür bittikten sonra sıra yumurta çatlatmakta.... oda incir kürüyle oluyor(BKNZ ıbrahim Saraçoğlunun sitesine)
6-doğal bal,tribulus,polen,kırmızı gnseng.fındık ,çörek otu,tarçın,havuç,keçiboynuzu,butür besinler kaliteli yumurta ve sperm için gerekli kadında erkekte tüketmeli artı enerji verir
BÜTÜN BUNLARI ZATEN BıLıYORSANIZ BıLMEYENLERE ANLATIN LÜTFEN GERÇEKTEN ıŞE YARIYOR ÇÜNKÜ