- 11 Aralık 2016
- 45
- 24
- 88
- Konu Sahibi mormenekxsxe
-
Bukadar çok olması normal değil.hamile olabilirsinYaklaşık 15 gündür hiç geçmeden ağrıyo ve batmalar oluyo ama bukadar çok olması normal mi
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Kan testinden önce yada sonra idrar testi yapmış mıydın hiç ?Arkadaşlar benim daha önceki hamileliklerimde 2 kaybım olmuştu.Birde kimyasal gebelik geçirmiştim.Araştırmalar sonucu mthfr 677 homozigot kan pıhyılaşmam olduğu ortaya çıktı.
Belirtiler hakkında çok bilgi aramıştım ama aradığım şekilde bulamamıştım.
Bende birdaha ki hamileliğimde gün gün yazmaya çalışıp buraya yazayım diye düşünmüştüm.
İnşaallah arayanlar için faydalı olur.
2 hafta 2 günlük az miktarda akıntı
4 günlük bel agrisi akşam burun tikanikligi
5 günlük bel agrisi burun tikanikligi metalik tat
6 günlük sık idrara çıkma ve göğüslerde hafif hassasiyet
3hafta 0 günlük mide eksimesi göğüse dokunulaca sertlik ve hassaslik, idrari tutamama
1 günlük idrar tutamama, gazlı durum
2 günlük belirtiler yok oluyor gibi
gazlı durum devam göğüs içinde az bi sertlik ve akşam mide eksimesi var.
3 günlük aşırı gaz ve biraz mide eksimesi
yaklaşık bir haftadır olan merdiven çıkarken sağ kasigim ve sağ bacak uyuşması
alt karında ara ara kasılma ve acı var biraz da bel agrisi *bugün adetime 3gün var ve kan tahlilinde çok şükür pozitif çıktı:) b hcg 70
4 günlük sağ kasık ve bacak agrisi uyuşma hafif bulantı göğüslerde dolgunluk
5 günlük kasık agrisi goguslerde dolgunluk
6 günlük alt karın kramplari ve sancı
4 hafta 0 günlük
göğüs uçlarının belirgin şekilde hassaslasmasi
kan tahlili b mcg 1913
clexane 0,4 ilk iğne( kan pıhtılaşması olduğu için göbekten günlük vuruluyorum)
2 günlük bhcg 4330 (doktorum ilk ölçtürdüğüm yerdeki 70 olan değerin bu verilere göre düşük olduğu ve muhtemelen yanlış ölçüm olduğunu söyledi)
ultrasonda kese göründü çok ŞÜKÜR...
En iyisi kan testi askında ama akşamlarıda hastanede kan testi yapmazlar heralde, hemen izin alıp haftaiçi gitmek istemiyorumYok hayır benimde kullandığım test oydu hiç bir sorun yaşamadım 2 test ustuste silik çizgi görünce bende internette ki kullanıcı yorumlarını okuyup acabamı demişti.illaki istisnai durumlar oluyodur ama ben yaşamadım. Hemen kan testi yaptırdım gebe olduğumu öğrendim.
Adet olmassam pazartesi gidicem doktora inşallah olmamİdrar testi yaptın mı? Merak ettim.hastanelerin acilinde gebelik testi yaptırabilirsin 2 saat kadar sürüyor sonucun çıkması netten takip edebilirsin
inşallah istediğin gibi sonuç alırsın amaBenm yaklaşık bi haftadr sancım var goguslerde hassasıyet iştahsızlık mide ekşimesi akıntı var ama bugün dahada fazlalastı sancımneden böyle oldu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?