Hamile kaldığınızda yaşadığınız ilk belirtileri yazar mısınız?

Adet öncesi belirtilerim hep olurdu.bende değişik olan herbişeyi hamilelikmi diye sorgulardım.hamile olduğumu öğrendiğim ay belirtileri daha yoğun yaşadım adetimden 3 gün önce bir ped i doldurcak kadar kan geldi.eyvah hasta oldum yine dedim.arada adet öncesi pembemsi akıntılarım olurdu adet gecikmelerimde olurdu ama busefer farklı olduğunu hissettim gercekten.ağrılar normal ki gibi olmuyor kasıklarım ağrıyor göğüslerim hassaslaştı baya belli büyüdükleri ve en belirgini. Felaket şekilde bel ağrılarım oldu adetime 1gun kala hamile olduğumu öğrendim.çok şükür bu mutluluğu bize de yaşattı allahım dilerim Allahım bebiş isteyenlere hiç aratmadan nasip etsin

Merhaba bende siteye yeni üye oldum ama devamlı takip ettiğim bi site. 1 buçuk yıldır evliyim, bu ay korunmayı bıraktık eşimle , korunmak için ben herhangi bi ilaç kullanmadım, aralık ayının 13 ile 16 sı arası yumurtlama dönemim olması lazım, ben 15 inde yumurtlamanın gerçekleştiğini hissettim ogün öncesinde ve sonrasında birer gün arayla ilişkiye girdik eşimle.
Benim normalde nerderse hiç adet sancım olmaz ve ve göğüslerimde hassasiyet oluşmaz regl dönemlerimde hatta adet olduğumuda ancak tuvalete girdiğimde farkederim, yumurtama döneminden sonraki 3. Gününde acayip bi kasık ağrım oldu sadece sol tarafımda ve hala geçmedi devamlı olarak kasık ağrısı çekiyorum 18 aralıktan beri bazen okadar şiddetli oluyoki ayağım kasılıyo yürüyemiycek gibi oluyorum ve 4 gündür göğüslerim acıyo, adetime 3 gün kala idrar testi yaptım negatif çıktı, şuanda adetim 4 gün geçti tekrar yapsam mı bira daha beklesem mi bilmiyorum, sizce hamile olabilir miyim , sizlerde de uzun süreli geçmeyen kasık ağrısı oluyor mu?

Çalışıyorum eczaneye gitmeye vaktim olmadı elimdede bi tane test var şuan oyüzden biraz daha bekliyim dedim, hasta olmasaam hala cumartesi yaparım testi iniallah pozitif çıkarda bu sancıların sebebi odur :)

İnşallah Önerdiğiniz bi test markası var mı, eczanenin bana verdiği bebe time diye bi marka ama internete yazdığımda pek güvenilir değil diye yazmışlar

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah Kan testinden önce yada sonra idrar testi yapmış mıydın hiç ?

Yok hayır benimde kullandığım test oydu hiç bir sorun yaşamadım 2 test ustuste silik çizgi görünce bende internette ki kullanıcı yorumlarını okuyup acabamı demişti.illaki istisnai durumlar oluyodur ama ben yaşamadım. Hemen kan testi yaptırdım gebe olduğumu öğrendim.

Adetim 3 4 gün gectiktikten sonra göğüslerim de büyüme ve renginde koyulaşma olmuştu. Birden oturup kalktığımda kasigima tek taraflı olarak batma,sanci olurdu . Istahsizlik oldu . Ve akintim fazlalasmisti ..

En iyisi kan testi askında ama akşamlarıda hastanede kan testi yapmazlar heralde, hemen izin alıp haftaiçi gitmek istemiyorum

İdrar testi yaptın mı? Merak ettim.hastanelerin acilinde gebelik testi yaptırabilirsin 2 saat kadar sürüyor sonucun çıkması netten takip edebilirsin

Arkadaşlar benm de adetimden 11 gün geçti ve çok sancım var ama birturlu adet olamıyorum sizce normal mi

Benm yaklaşık bi haftadr sancım var goguslerde hassasıyet iştahsızlık mide ekşimesi akıntı var ama bugün dahada fazlalastı sancım neden böyle oldu anlamadim

Benm yaklaşık bi haftadr sancım var goguslerde hassasıyet iştahsızlık mide ekşimesi akıntı var ama bugün dahada fazlalastı sancım neden böyle oldu anlamadim
inşallah istediğin gibi sonuç alırsın ama
Benimde sancım göğüslerde hassasiyet mide ekşimesi vardı umutlandım ama malesef adet oldum büyün belirtilerede ümitlenmemek lazımmış. En hayırlı zamanda bebiş haberleri alırız bizde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…