- 30 Ekim 2013
- 20.362
- 57.000
- 798
hay allah razi olsun.Hicbir derdiniz olmadigini dusunun dersiniz calismayan esiniz anlayissiz patronlariniz o zaman bile sadece hpermezis ilk 16 hafta depresyon yapiyo zaten kendimden biliyorum su an ölsem gık demem bayila bayila takilirim azrailin pesine diyodum
Sonradan hepsi geciyo diger sorunlariniza bisey diyemiyorum herkesin size anlayisli olmasi lazim
Hamilelik cok zor bisey kendinizi hic kotu hissetmeyin fazladan 3-4 ceviz yeseniz bile bebeginiz beslenir beslenmiyo diye uzulmeyin esinizlede konusarak anlatarak hatta rahatlaticakda bagira cagira aglayarak cozersiniz hepsi gecicek rahat olun
aynen oyle. Ben de ona kizamiyorm, kendime de kizamiyorum. Hic kimseye hic biseye kizamiyorum. Sabir etmeye calisiyorumCok zor bir donemdesin ama gececegini ve bebgine kavusacagini dusun insallah hersey iyi olacak esine de kizamiyorum boyle bir surecte issiz olmasi sinirlerini bozmustur Allah yardimciniz olsun
smdi buraya hep iyi yorumlar geldi herkes sagolsun.İlk 3 ay oluyor sonra bi rahatliyorsun hamile oldugunu bile unutuyorsun bu haftalarda boyle olur. Tek yapman gereken hep boyle olacak dusuncesini aklindan cikarmak
İnsallah.Bebekler bereketiyle gelir.
ben de oyle dusunuyorum. Konu acarken bile haftalardr gunlerdr tereddutte kaldim. Evlat sahibi olmaya calisanlar, evladini kaubedenler var. Yaptgm nankorluk belki de.Sakin... kolay bi durum değil buraya kendi kötü berbat tecrubelerımı yazmak istemiyorum ama beterin beteri var. Her şeyi bi kenara koyun kendinizi iyi hissettirecek şeyler yapın. Sonra vücut alışınca hamilelik muhteşem bu şey :)
ne yazkki ilk msjda da yazdgm gbi vakit sornm (erken ckp gec gelmek) ve izin sorunm var.Degil çünkü zor donemi bitiyor. İlk uç ay asabi yukari hepimiz ayni zorluklara yasiyoruz. Bir arkadaş ikinci uç aylik donem için balayi demis ya hani, çok doğru söylemiş. Senin karnina bakip bakip gururlanacagin donem yeni başlayacak. Biraz daha sabir. Baktin olmuyor profesyonel destek al mutlaka. Dediğim gibi hastanelerin gebelik danisma bölümleri, kurslari oluyor. Onlara katılmaya calis imkanin olursa.
doktorum da aynini soyledi. Hamile oldgnu kabullenemedn kendini hasta saniyosun. Bu iyileseblcgn bisey degl sabretceksin diyor.gercekten o ayirda ulasamadim sanrmhamilelik bir hastalik değil sadece bir süreçtir.kendinizi hasta gibi hissedip o moda girmeyin.
beni de doktorum yatrmak istedi. Hemen evraklari hazrladi hemsireyi cagrdi.Bi tek sen olurmusun hic
Ben 1 hafta hastanede yattim benim gibi birsuru vardi boyle ölecegini dusunen hatta ölmek isteyen
Emin ol gecicek en azindan suresi belli ben 16 hafta kustum 16-20 arasi azalarak bitti kusmalarim sonrasi daha rahat gecti
Seninde hepsi gecicek ya nedenini suresini bilmeseydin kusmalarinin depresyonunun en azindan sebep belli suresi belli bigun uyandiginda hersey duzelmis olucak ve sen cok leZzetli yemekler yiyerek bitiriceksin hamileligini az kalmis zaten 11 gecmis biraz daha dayan
insallah olmaz.ben Evdeyken bir seklde dayanabiliyorum ama ders anlatirken zil calinca bi bakiyorum nefesim kesilmis. Kendimi ogr. Odasina zor atiyorum.2 hamileliğimde bahsettiğiniz gibi yesemde yemesemde defalarca kustum. Kilo alacağım yerde 4 kilo kadar verdim. Sonrasında serumla ayakta kalmaya başladım ve 5. Ayıma kadar bu şekilde geçirdim. Sonrası daha kolaydı. Umarım sizinki benimki kadar uzun sürmez.
cok dlgru.hamilelik süreci gerçekten zooor , Allahıma binlerce şükür hergün bulantım kusmam yok ama arada bir vuruyor dün akşam koltukta dudaklarım büzüşük midem çok bulanıyoooo yaaa diye ağlarken buldum kendimi sevgili kocacımda bana şebeklik yapacak ya aaaa karıcım hamile misin yoksa diye espiriler espiriler :) neyseki süt ısıttı azcık içtim uyumuş kalmışım. sizlere allah yardım etsin bacım hergün o mide bulantısı serum falan çok zor . ama hep bardağın olumlu tarafından bakmak lazım çocuk hasretiyle yananlar , hergün bu mide bulantıları azabını yaşamak için can atanları düşün.. herşey geçiyoda işte bazen sabrın sınırları zorlanıyor fazlasıyla insanız tahammül etmek zorlaşıyor. heleki mide bulantısı insanın bütün enerjisini yerle bir ediyor..
Inanciniz nesir bilmiyorum ama bol bol dua edin salavat cekin ve insirah suresi okuyun anlami da cok guzeldiraynen oyle. Ben de ona kizamiyorm, kendime de kizamiyorum. Hic kimseye hic biseye kizamiyorum. Sabir etmeye calisiyorum
cantamda teshibim var her gun okula gidp gelmem 1 er saatimi aliyor o zaman tesbih cekiyorum. En azndan manen rahatliyor. İnsirah suresini bir kisi daha soylemisti ezbere bilmiyorum. Nasil bir suredir?Inanciniz nesir bilmiyorum ama bol bol dua edin salavat cekin ve insirah suresi okuyun anlami da cok guzeldir
Bama her anlamda cok iyi gelir hayirli rizk veriri ve yukunu kolaylastirir zaten anlamida oyle biz sizden yuklerinizi almadik mi diye geciyor bol bol oku insallah duzelir herseycantamda teshibim var her gun okula gidp gelmem 1 er saatimi aliyor o zaman tesbih cekiyorum. En azndan manen rahatliyor. İnsirah suresini bir kisi daha soylemisti ezbere bilmiyorum. Nasil bir suredir?
Sifa icin mi veya feraha erismek icn mi bir anlami var?
Herkes ayni degil oyle olsa bile söyle dusun 9 ay cekeceksin sonra insallah kucagina bi alacaksin hepsi gececeksmdi buraya hep iyi yorumlar geldi herkes sagolsun.
Ama bu durumu hamileligi boyunca devam edenler de varmis. Bunu goz ardi edemiyorum iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?