Hamile kalinca cok mutlu olacagim sanmistim

harika degil normal gecmesine bile raziyim. Fiziken Biraz iyi hissetmeye o kadar ihtiyacm var ki
Bebegine sevinemedigin icin kendini suclama, sartlarin su anda epey agır,ondan böyle hıssediyorsun,ama önce sakin ol,her aksam ,şükür bir gün daha gecti diye düşün...
Olumlu duyguların geri gelecek,bu bir ay da gececek ama sonucunda anne olacaksın

Sakin ol. :)
2. Trimester harika geçecek. Hissettiğin, yaşadığın her kötü duygu ya da olay 14. Haftada son buluyor.
İşin kötüsü 35ten sonra yine bu moda giriyorsun

Ne güzel özetlemişsiniz yaaa

İnsan hamileyken daha dayanıksız ve duygusal oluyor. Normalde umrunda bile olmayacak şeylere günlerce üzülebiliyorsun

Ama yine de hamile olmak anne olacağını düşünmek çok güzel

Konudan bagimsiz olucak ama desteğiniz çok hoşuma gitti. Iyi yonleri gostermissiniz ki gercektende öyle :)

Konu sahibi sanirim size hic bu günler gecmicek gibi geliyor suan ama iyi bir haber bu günler de geçecek

16.haftaya kadar Allahım ben kendime ne yaptım dedim zaman zaman kuş gibi besleniyor onu da kusuyodum 16.haftada pat diye kesildi arkadaşlar da yazmış zaten, bu işin fiziki boyutu

Maddi sıkıntılar için de su akar yatağını bulur her işte bir hayır vardır diyorum Allah güzel kapılar açsın insallah

Geçen İşyerine bir kadın geldi hamile 40.haftada, uzatma raporunu getirmiş hırsından ağladı neden doğmuyo bu çocuk bıktım çirkinim kocamanım diye, sonra sizin başınızı şişirdım mizmizlandim diye ağladı bir posta da, sevdik sarıldık pışpışladık bu hafta doğuracak heralde artık

Gecenin en karanlik ani gunes dogmadan hemen onceki andir...

Bebeginizin kismetli gelecegine inanin, su an sadece depresyondasiniz. Tek onerim olacak, bulantilariniz, yorgunluklariniz, hepsini gulumsemeyle karsilayin ne mutlu saglikli bir gebeliginiz var....

Onun disinda, esinizin durumu, kendi is durumunuz, ailenizden uzak olusunuz vs... hepsinin boyle surup gitmeyecegini illaki rayina oturacagini unutmayin. Belki de eskidinden bile guzel olacak bilmiuorsunuz...

Sakin olun, bir an once depresyondan cikin bebeginize zarar vermeyin yok yere

İnşallah istediğin gibi olur herşey. Buraya o zor günleri atlattim diye konu acarsin. Ne zaman istersen buradayiz. Canin sikildiginda ozel mesaj da atabilirsin. İnan elimden gelen desteği veririm. Hamilenin halinden hamile anlar :) sana şimdiden mutluluklar diliyorum bebisinle.

İnanin korkarak konu actim.Sukursuzlukle suclanacagim veya tepki gorecegm daha cok uzulecegm diye ama cok guzel destek oldunuz, cok iyi niyetli mesajlar geldi.
İcim ferahladi.
Haklisinz adim adim...
Once gunleri sonra haftalari sonra aylari tamamliycaz.
Bu surec insallah kolaylasacak, benim durumumda olan herkesin Allah gani gani yardimcisi olsun.
insan gercekten de sagligni kaybednce anliyor. Ne para ne mal asla aklima gelmiyor.
Cok ozledgm seyler var.
Normalde cok istahli biriyimdir. Canimin her hhangi bir sey cekmesini ozledim, bir yemegin bana guzel kokmasini ozledim.
Tabiki bulantidan uyuyamiyorm kesintisiz uykuyu smdiden ozledm ama ona kavusacagmn farkndayim

ah yazik ya, isin bir de bu boyutu var. O kocaman karinla ordan oraya gitmek var.
İnsallah o da saglikla kucagina alir.
pat diye kesiliyor diyorsunuz ya oyle sasiriyorum ki 7 24 benmle bu hal nasil birden bire gececek inanamiyorum :)

ah yazik ya, isin bir de bu boyutu var. O kocaman karinla ordan oraya gitmek var.
İnsallah o da saglikla kucagina alir.

pat diye kesiliyor diyorsunuz ya oyle sasiriyorum ki 7 24 benmle bu hal nasil birden bire gececek inanamiyorum :)

İnan pat diye, pat diye başlıyor pat diye bitiyor, yaw ben neden kusmuyorum dediğim günün ertesi -7 hafta- birden kusmaya başladım, 16.haftaya kadar da kraker tuzlu peynir ve mandalina ile beslendim, et balık tavuk hep koktu, 16.haftada eşimle eve yürürken mmmmm balık koktu dedim, eşim kuscan mı dedi yok dedim evlerini basıp yiyesim geldi :) bir gün önce cümle içinde geçen balık kelimesi bile beni benden alırdı

Ben ilk bebegimde, bebek pikesi dikecegim kumaşın desenlerı niye bıraz daha minik degil diye 2 saat aglamıstım,esımde boyle olduydu

Bende öyle geçirdim hamileliği 9ay neredeyse hastanede yattım,hiperemeziz çok kötü insanın kolu kanadı kalkmıyor derlerya öyle oluyo, inş çok uzun sürmez kolaylıkla atlatırsın

ben daha okurken tiksindim
Balik kokusunun dusuncesi bile dayanilamaz su anda. İnsallah benim de canim ceker. Balik cok faydali bir besin. Keske yiyeblsem

Canmmm üzülme hiç esin de sıkıntılı kolay değil bunlar

Eziyeti çok ama mükafatı da çok güzel
Aynen öyle...Halbuki hicte nazli degilimdir,kendimi taniyamıyordum adeta,onun için konu sahibi,9 ay sana cok uzun gibi gorünebilir,ama bebeginin minik ellerine dokundugunda;Allahım bu guzellik 9ay gıbı surecikte mi varoldu, diyeceksin

Cok sukur, hasta degilsin hamilesin.. Ve bazi gebelikler cok zor gecebiliyor ancak icinde bir can buyuyor, bir insan uretiyorsun..:) boyle dusun gebeliklerin ilk aylari genelde bulanti kusma ile gecer, ucuncu aydan sonra rahatlayacaksin bir nebze.
Hayirli olsun..

Bunun hamilelikle alakasi yokki kokaymi isin den olmus adam bence iti olmaya calis kocan bu halini gordukce dahada kötü olur bir kapi acilir elbt üzülme üzme bebisinide insan mutsuzlugu kendi yaratirmis mutsuz etme kendini kafa yorup yorup

Canım benim kıyamam ya. Az sabır, hepsi düzelecek merak etme. Özellikle erkekler iş konusunda gerçekten çok acımasız oluyorlar.

Hamilelik duygusallığın var.Bir de anladığım kadarıyla iş yoğunluğu seni bunaltıyor.Hepsi geçer canım sen tadını çıkarmaya bak.Annen bir müddet yanına gelse belki rahatlatırdı seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…