hamile kalıp kalmamakta karasızım.Çok karışığım.

fulyan

minik kelebeğim benimle
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
1.257
34
163
kızlar eşim çocuk istiyor.7 ay oldu evleneli.çoğu arkadaşım daha erken yapma hayatının tadını çıkar diyor.açıkçası ben de ne istediğimi bilmiyorum.kafam çok karışık.sürekli bu konuyu düşünüyorum.26 yaşındayım.üff bilmiyorum ya....

inanın hayatın tadı çocukla da çıkıyor. hatta çok daha güzel çıkıyor. şahsi fikrim çok geciktirmeden düşünün. bence yaşınız da gayet uygun. Allah gönlünüze göre versin a.s.

teşekkürler canım tavsiyen için.

meraba canım bende 8 aylık evlıyım ve 4 aylk hamıleyım bence cocuk sart bende 26 bıttı daha yenı 27 yasındayuım ve yas olarakta kalıtelı kromozon olarakta tam ıdael bence ben esımle 20 yasında evlenseydımde ozaman hamıle olsaydım cunku cocuk arada cokkk yas olmasıda ıyı dııl

doğru söylüyosun beray.yaş farkı da olacak tabi geciktikçe.sağol...

bende düşün derim ben evliğimin ilk yıllarında korunduğum için çok pişmanım meğer istiyorum diyince olmuyormuş yaklaşık 2 yıl uğraştık çocuk için o yüzden evlenenler derimki sakın korunmayın

biz eşimle görücü usulu gibi tanıştık pek görüşemedik ama çok sevdik nişanlılık süremizde 4 aydı daha nişanlıyken dedim ona 1 yıl olmasın korunlaım diye saolsun sözünü tuttu ben 24 yaşındayım şimdi 1yıl doyasıya eğlendik gezdik bir şubatta evlendim diğerinde hamile kaldım sen iyice tart ilaçla korunuyosan hamile kalman zorlaşabilir hayat senin hayatın tabii ama ben iyiki 1 sene olmamış dedim çünlkü hamilleğim başından beri kanamalı geçtii bu yeni evliyken olsa zorlu bir süreç olurdu eminim ilişki yasak seyahat yasak süpürmek yasak vs. herkes aynı olucak diye bir şey yok tabii ama
anneliğe yaklaşmak inanılmaz bir duygu canım

bu konuda haklısın cnm görücü usuluyle evlenmek frklı tabii sen eşini tanımaya çalışmışsın sen haklısın am ben severek flörtle evlendim evliğimin tadına varıyım diye korundum ben burda karar vermeden önce en önemli ayrıntı eşine ve evliğine güveiyormusun?sorusunun ceabının önemli olduğunu düşünüyorum cevap evetse düşünmye gerek yok hemen çocuk yapın derim bu arada şuda varki hamilelikte veya çocuk doğduktan sonra çekilen sıkıntılar hayatının br döneminde yaşanacak neden dahaerken olmasınki?ama yine sölüyorum önemli olan eş ve evlilk

canım tabiki senin bileceğin birşey ama bende yaklaşık 10 aylık evliyim ve yaklaşık 7 aylık hamileyim hayatın tdını çıkarmaya gelince hamilelik hayatımdaki hiç birşeyi değiştirmedi birazcık daha tombul olmam dışında yine geziyoruz istediğimizi yapıyoruz.eğer evliliğini ve eşini yeterince tanıdığını düşünüyorsan bence bir bebişinin olması güzel

canım ha diyince çocuk yapılmıyor bazı durumlarda, bir yıl korunduk, tam istediğimiz zamanda bir yıl da bebiş bekletti bizi gelmedi, ama şimdi keşke korunmasaydım diyorum, bu eşi benzeri duyguyu en kısa zamanda tadman dileğiyle....

bebek tarif edilemez bir duygu her an iyiki doğurmuşum oğluşumu diyorum.yalız eşimle eski günleri de özlüyorum.5 yıllık beraberlik ve 3,5 yıllık evlilikte karar verdik bebeğe.iyiki hemen yapmamışız diyorum ben çocuk doğduktan sonra eşime vakit ayıramıyorum.kesinlikle evlenir evlenmez bebeğe ben karşıyım.evliliğin tatı da bir başka.bebeklede tabi çok ayrı ama yinede en az bir yıl eşinle gez toz vakit geçir...

cnm bende 8 aylık evliyim 23 yaşındayım
çocukları çok seviyorum olsa ilk günden isterim ama
daha evliliğinin tadını çıkaramadan çocuk telaşına girmek istemiyorum açıkcası
çünkü kimi hamilelik çok zor geçiyor
bi anda bi karmaşa içinde bulabilirsin kendini
belki olmaz ama ihtimalleri unutma derim ben
yeğenim var 3 yaşında canım feda çoookkk seviliyo
ama ben en az 1 sene durulması taraftarıyım tabi sen bilirsin yine
karar eşinin ve senin
ha birde bu arada evliliğin nasıl gidiyor onu da düşün
herşey ok ise hayırlısı olsun cnm :)

kızlar içimi rahatlattınız doğrusu.hepinize teşekkürler.

bebek istiyorum ben ya.ona kara verdim.şimdiden heyecanlanmaya başladım bile.

ama izin olayı yüzünden şubat mart gibi doğum yapmam gerek.doktora gideceğim bakalım.kansızlık da var bende.

canim bence yap zaten esin istiyormus.
e sen zaten annesin dogunca herseyden cok sevesin.
ben kac yil korundum salak gibi birakinca hemen olacak sandim.
hala olmadi 3 dusuk yaptim. cok stresli donemlereen gectim.
benden sonra evlenenlerin cocuklari oldu. benim evimde hala o sessizlik var.
sabahlari olmasin istedigim o sessizlik.
esim simdi baskalarinin cocugunu seviyor.
oyle dokunuyorki. yani sonranin ne olacagini allah bilir sadece.
sonra sen isteyince rabbim verecekmi bakalim.
o yuzden yeni evlilerin orunmasi taraftari degilim.
yap canim gercekten yap. genc anne olmak varken neden bekliyosun.

sılayacım çok sağol. ya ben korunmuyorum zaten.eşim korunuyor.Allah verirse olur inşallah.Allah eksikliğini göstermesin kimsye.isteyen herkese versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…