sivaslı58 Allah sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
evet dedğiniz gibi 1 ay oldu korunmadık.ve hamile kalmadım.doktor hemen ilk ay ve sonrasında olmayabilir dedi.ben de hemen hamile kalacağımı zannediyordum doktora gitmeden önce.hayırlısı olsun.artık istiyorum hem de çok ve kararlıyım.
fulyancım aynı zamanda bebiş yapmaya karar vermiştişk belki hatırlarsın bende bi gelişme yok ya sen de
kızlar eşim çocuk istiyor.7 ay oldu evleneli.çoğu arkadaşım daha erken yapma hayatının tadını çıkar diyor.açıkçası ben de ne istediğimi bilmiyorum.kafam çok karışık.sürekli bu konuyu düşünüyorum.26 yaşındayım.üff bilmiyorum ya....
Bende hayatın tadını çıkarma adına 1 yıl korunmuştumşakkıdı
Fakat keşke korunmasaydım.şakkıdı
3 Yıldır bebe hayali kuruyorum ama olmuyorr.Hayatınn tadını asıl bebesizz çıkaramıyorumşakkıdı
kızlar eşim çocuk istiyor.7 ay oldu evleneli.çoğu arkadaşım daha erken yapma hayatının tadını çıkar diyor.açıkçası ben de ne istediğimi bilmiyorum.kafam çok karışık.sürekli bu konuyu düşünüyorum.26 yaşındayım.üff bilmiyorum ya....
Bence güzelim biraz bekle derim daha yeni evlisiniz kafa dinle rahatlığın tadını çıkar daha yaşın géç zamnın var kaydirigubbakcemile5:1hug:
zaten daha bişe yok.bekliyoruz ama bi bebeğim olsun istiyorum artık .inşallah.sağol tavsiyen için.
Bence güzelim biraz bekle derim daha yeni evlisiniz kafa dinle rahatlığın tadını çıkar daha yaşın géç zamnın var kaydirigubbakcemile5:1hug:
bı evlen bakalım beklenılıyormu banada oyle dedıler 1 yıl olcak evlılıgım bebek yok hala,ben şimdi cok pısmanım baslarda korundugum ıcın cunku bebek hemen ısteyınce olmuyor canım,onlar sadece fılmlerde oluyo
:dance:doqRudr cnm yakınDa bnDe ewLncem bakaLım fikRim deqişeceKmiopuyorumnanaktan
ilk zamanlar pek aramıyorsun ama zaman gectıkce insan ortalarında uyutacagı mınık bı melek ıstıyor inş rabbım sana fazla aratmadan verır bebiş,mutluluklar şimdidenopuyorumnanaktan
çOk tşkR ederim cnm bHnm ciDdn bnm için süqR bişey bu çk hosuma qitti
fıkrını deıştırebıldıysem ne mutlu banaopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?