hamile kalıp kalmamakta karasızım.Çok karışığım.

benim Allah bağışlasın kızım var. çok güzel bir duygu şiddetle tavsiye ederim :ecrin_bebek:

Rabbim dileyen & isteyen herkesin gönlüne göre evlat versin inşallah

canım inş en yakın zamanda hamıle olursun bende ilk zamanlar hemen ılıskıye gırer gırmez hamıle oluncak zannederdım bu yuzden 2 ay korundum korunmayı bıraktıktan 4 ay sonra hamıle kaldım ama duşükle sonuclandı 3 ay oldu gelen gıden yok cok zor beklemekÇok üzgünüm çoook

sorun olmayınca hemen hamile kalınıyo sanıyodum bende 11 aylık evliyim eşim ve eşimin ailesi çok istiyolar bende artık yaparız diyodum ama içten içe karasızdım iyki okudum burayı kararlarım netleşti

fulyancım aynı zamanda bebiş yapmaya karar vermiştişk belki hatırlarsın bende bi gelişme yok ya sen de

derdojojo bende de bir gelişme yok.bakalım hayırlısı Allah kısmet eder bir ana önce bebişlerimizi kucağımıza almayı...

Bende hayatın tadını çıkarma adına 1 yıl korunmuştumşakkıdı
Fakat keşke korunmasaydım.şakkıdı
3 Yıldır bebe hayali kuruyorum ama olmuyorr.Hayatınn tadını asıl bebesizz çıkaramıyorumşakkıdı

balsurat inşallah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip eder Allah.hepipize inşallah.

elff kafanda bişeyleri netleştirebildeysek ne mutlu bize.Allah gönlüne göre versin

Bence güzelim biraz bekle derim daha yeni evlisiniz kafa dinle rahatlığın tadını çıkar daha yaşın géç zamnın var kaydirigubbakcemile5:1hug:

Bence güzelim biraz bekle derim daha yeni evlisiniz kafa dinle rahatlığın tadını çıkar daha yaşın géç zamnın var kaydirigubbakcemile5:1hug:

zaten daha bişe yok.bekliyoruz ama bi bebeğim olsun istiyorum artık .inşallah.sağol tavsiyen için.

arkadaş bekar heralde sana hayatını yaşa diyen nederle bekara kadın boşamak kolaymış diye çok dogru bir laf arkadaşım bence tam zamanı bakalım ha deyince olcakmı birde bunlar tek kardeş olarak yaşayamıyolar ikinciyide yapacaksan tam zamanı derim benim kızım 8 yaşında ona hemen hamile kalmıştım ama şimdi 4 yıldır istiyoruz kardeş ama melesef olmuyo yaiımda 30 fazla degil ama insanın belli bi yaştan sonra strese gelemiyo sabrı kalmıyo şimdi tam zamanı hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun arkadaşım allah gönlüne göre versin

bı evlen bakalım beklenılıyormu banada oyle dedıler 1 yıl olcak evlılıgım bebek yok hala,ben şimdi cok pısmanım baslarda korundugum ıcın cunku bebek hemen ısteyınce olmuyor canım,onlar sadece fılmlerde oluyo

:dance:doqRudr cnm yakınDa bnDe ewLncem bakaLım fikRim deqişeceKmiopuyorumnanaktan

:dance:doqRudr cnm yakınDa bnDe ewLncem bakaLım fikRim deqişeceKmiopuyorumnanaktan

ilk zamanlar pek aramıyorsun ama zaman gectıkce insan ortalarında uyutacagı mınık bı melek ıstıyor inş rabbım sana fazla aratmadan verır bebiş,mutluluklar şimdidenopuyorumnanaktan

canım hiç terettüt etme yaşın uygun kendinide hazır hissediyosan dünyanın en müthiş olayı anne olmak rabbim tüm isteyenlere versin

ilk zamanlar pek aramıyorsun ama zaman gectıkce insan ortalarında uyutacagı mınık bı melek ıstıyor inş rabbım sana fazla aratmadan verır bebiş,mutluluklar şimdidenopuyorumnanaktan

çOk tşkR ederim cnm bHnm ciDdn bnm için süqR bişey bu çk hosuma qitti

benim 5 temmuz da 6.yılım doluyor ve 7 ye giriyorum maşallah bize :1hug:
biz planlayarak bu kadar zaman bekledik ve şu an 29.haftamdayım. bazen keşke daha once mi olsa dedim ama herşey zamanında ve hazır olunca güzel.
ayrıca bu çok onemli bir karar çünkü geri dönüşü yok, bu nedenle 2 kişi ortak karar vermeli.
yani sadece eşin veya sadece sen istersen bence yanlış olur.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…