hamile kalıp kalmamakta karasızım.Çok karışığım.

bence kesinlikle düşünmelisin arkadaşım..bende 25 yaşındayım ama 2 senedir deli gibi bebek istiyorum..he deyince olmuyor tabi..Allahım bütün isteyenlere nasip eder inşallah..

yasin cok normal bebek icin.ama evliligin degil yani 7 ay cok kisa bir zaman..ben 1 sene olmustu hazir hissetmiyordum kendimi ama esim icin 1 ay denedim baktim olmadi geri zaten cok pisman oldum daha 19umda ne geregi var bide daha 1 yil diye...simdi istiyorum cünkü ruhen hazirim evliligimde rayinda...yeni demek istedigim yas olarak büyüksün akil vermek degil amacim ama ruhen hazir degilsen ertele bence ya bebis oldu pisman oldun...daha erkendi diye düsünceyle dogurmak cok kötü olur..bénce bebisini öyle bi bekliycenki ilk asamasindada istekle beklemelisinki tadi olsun esin istiyor diye olcak bisiy degill

ben etrafımda okadar cok ummadıklerı ve ıstemedıklerı zaman bebegı olanları gordumkı hıc pişman deıllerdı yanı cocuk olduktan sonra hersey deısıyor

canım ben de seninle benzer durumdayım.evleneli tam 1 yıl oldu ve eşim çocuk istiyor..kararsızım,korkuyorum,göze alamıyorum kolay kolay...

nıye kararsızsın canım senı korkutan ne

hamilelik boyunca eşimden hiçbir destek görmeyeceğimi biliyorum canım...ben biraz nazlı büyüdüm,tek başıma bir çocuğu nasıl dünyaya getiririm..eşim aşırı soğuk kanlı ve bana karşı ilgisiz..napıcamı bilmiyorum.

canım oyle dusunme emınım hamıle kalırsan esın cok sevınecektır ve sana karsı daha ılgılı olcaktır,Allahın ıznıylede doguru buyutursun her cocuk rızkıyla gelır

canım oyle dusunme emınım hamıle kalırsan esın cok sevınecektır ve sana karsı daha ılgılı olcaktır,Allahın ıznıylede doguru buyutursun her cocuk rızkıyla gelır

teşekkür ederim canım...korkuyorum işte..umarım zamanla aşarım bu durumu.eşime güvensizliğimi...çok teşekkürler yorumun için

yorum yazan tüm arkadaşlara teşekür ediyorum.daha bebeiş yok bende.bakalım ne zaman gelecek...

merhaba arkadaşlar.bende hala bebek yok.ve bebek yapmak için ara vereceğim galiba.çünkü belimle ilgili bir rahatsızlığım ortaya çıktı.yıllardan beri bel fıtığı teşhisi konmuştu.gerçekten de 1 tana fıtıklaşma vsr.sorun şu ki benim belim 7 gün 24 saat ağrıyor.hiç geçmiyor.bazen dayanılmaz oluyor.çok fazla doktora gittim.beyin cerrahları.fizik tedavi uzm.ları.ortopedistler...geçen hafta yine gittim...ve sakroileit teşhisi kondu.ve tedavi edilmezse ankilozan spondilit hastalığına dönüyormuş.moralim çok bozuk.kesin bi tedavi yok.ömür boyu çekebilirsin dedi doktor.napacağım bilmiyorum.anne olmak da çok istiyorum.

canım benım annemde de bel fıtıgı wardı götürmediğimiz doktor kalmadı artık sağ ayagına felç gelmişti yataga baglıydı ve ben araştırdım istanbulda kadıköyde hayri uzunoğlu diye bir doktor buldum korse ve ilaç tedavisini birlikte uyguladı suan annem koşuyor ki birtek annem değil hastalarının cogu boyle ilk gittiğimde inanmadım palavra felan yada çıkıyodu ya arenaya sahte doktor felan sandık ama cok sukur anneciğim ayakta dilersen sende araştır bir gözük muayne ol sağlıgına kavustuktan sonra hamile kalmanda sakınca olmayabilir onuda araştır tatlımm geçmiş olsun :1hug:

sizin kendi hisleriniz daha önemli bence sagin solun degil.
eger ki yasiniz 20 lerde olsa bir kac sene erteleyin derdim.ama 26 yasindasiniz.
ben 23 yasimda oglumu 24 yasimda kizi mi aldim kucagima:) suan kücügüm 5 yasinda ve ben bu ay 3 icin denemeye basladim bile bakalim tutcak mi bu ay.yas ilerledik ce bebek bakimi zor oluyor.cocuklarinla birlikte büyüyorsun.sonra onlarla birlikte daha tatli oluyor hayat...

canım karar verdim hamile kaldım doğurdum derken zaman geçer
1.5 yıl oldu hala bebiş yok keşke başta hiç beklemeseydik
bu arada geçmiş olsun bel çok kötüdür

allah razı olsun ben de bu doktoru arıyordum

Hayri uzunoğlu beyin sinir cerrahi imiş ,telefon adres ekleyeyim belki benim gibi arayanlar olur

Halitağa C. N:46 D:1
Kadıköy / Rasimpaşa Telefon:0216 3371929

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…