kızlar eşim çocuk istiyor.7 ay oldu evleneli.çoğu arkadaşım daha erken yapma hayatının tadını çıkar diyor.açıkçası ben de ne istediğimi bilmiyorum.kafam çok karışık.sürekli bu konuyu düşünüyorum.26 yaşındayım.üff bilmiyorum ya....
canım ben de seninle benzer durumdayım.evleneli tam 1 yıl oldu ve eşim çocuk istiyor..kararsızım,korkuyorum,göze alamıyorum kolay kolay...
nıye kararsızsın canım senı korkutan ne
hamilelik boyunca eşimden hiçbir destek görmeyeceğimi biliyorum canım...ben biraz nazlı büyüdüm,tek başıma bir çocuğu nasıl dünyaya getiririm..eşim aşırı soğuk kanlı ve bana karşı ilgisiz..napıcamı bilmiyorum.
canım oyle dusunme emınım hamıle kalırsan esın cok sevınecektır ve sana karsı daha ılgılı olcaktır,Allahın ıznıylede doguru buyutursun her cocuk rızkıyla gelır
merhaba arkadaşlar.bende hala bebek yok.ve bebek yapmak için ara vereceğim galiba.çünkü belimle ilgili bir rahatsızlığım ortaya çıktı.yıllardan beri bel fıtığı teşhisi konmuştu.gerçekten de 1 tana fıtıklaşma vsr.sorun şu ki benim belim 7 gün 24 saat ağrıyor.hiç geçmiyor.bazen dayanılmaz oluyor.çok fazla doktora gittim.beyin cerrahları.fizik tedavi uzm.ları.ortopedistler...geçen hafta yine gittim...ve sakroileit teşhisi kondu.ve tedavi edilmezse ankilozan spondilit hastalığına dönüyormuş.moralim çok bozuk.kesin bi tedavi yok.ömür boyu çekebilirsin dedi doktor.napacağım bilmiyorum.anne olmak da çok istiyorum.
canım benım annemde de bel fıtıgı wardı götürmediğimiz doktor kalmadı artık sağ ayagına felç gelmişti yataga baglıydı ve ben araştırdım istanbulda kadıköyde hayri uzunoğlu diye bir doktor buldum korse ve ilaç tedavisini birlikte uyguladı suan annem koşuyor ki birtek annem değil hastalarının cogu boyle ilk gittiğimde inanmadım palavra felan yada çıkıyodu ya arenaya sahte doktor felan sandık ama cok sukur anneciğim ayakta dilersen sende araştır bir gözük muayne ol sağlıgına kavustuktan sonra hamile kalmanda sakınca olmayabilir onuda araştır tatlımm geçmiş olsun :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?