hamile kalıp kalmamakta karasızım.Çok karışığım.

fulyancım bende 1 yıllık evliyim senin sayende bebek için erkenmi sorusunu cevapladım kafamda düşüncelerini yazan arkdaşlarada teşekkürler en çok düşündürende haa deyince olmuyomuş baksana deniyelim denemekten ne çıkar:alkisalkisalkis

bence de derdojojo.hayırlısı olsun.bebek mutluluğumuza mutluluk katacak inanıyorum.o kadar çok düşündüm ki bu konuda erken mi diye ama eğer Allah korusun bi sorun falan olursa erken farkına varmış olurum.neyse cumartesi randevum var.doktor ne diyecek bakalım.

canım bence zaman gecırme olup olmayacagını bılmıyorsun kı sorunsu bebek olursa ıyı bırde olmadıgını dusun
yasın 30 a gelınce yumurta kalıtesı daha dusuk oluyor dr 12 ay korunma dıyor oyle tahlıl fılm yapıyorlar eee yas oldu 27 den 28
bıraz olumsuz oldu kusura bakma
her ihtimali degerlendirmek lazım
yasında kcuk degıl bence anne olak ıçın ıdeal yaştasın ınsallah guzle kıllı saglıklı bebısın olur
bence mutluluk duy esın senın bebegnı istiyor burada okuyoruz erkekler bebk ıstemıyor kadınlar uzuluyor sana hayatında mutluluklar

kesinlikle bekleme.dene mutlaka.ikinciyi düşünürsün

doktora gittim.bi sorun yok dedi.3 içinde hamile kalamazsan tekrar gelmemi istedi.hayırlısı bakalım.inşallah düşündüğümüz gibi gerçekleşir.

11 aylık evliyim 5 aylık hamileyim çokta memnunum....saglıkcakla gelsin yavrum yuvamızı neşelendirsin....herşey zamanında güzel...

sivaslı58 Allah sağ salim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

merhaba canım bende ewleneli 5ay olacaka ama eşim ilk günden beri istiyor bende tamam dedim artık dün dolşamaya çıktıkta hep önümüze bebişler çıktı gerçekten bence ewin neşesş bebek eğlence hayaatta herkez için hayırlısı canım

canım bence öncelikle kendini anneliğe hazırlaman lazıma.s..Dünyanın en tatlı en mükemmel duygusu anne olmak,kaydirigubbakcemile3bebğinin sana anne diye bi kerecik çağırması bile herşeye değer.senağlama.tabiki kendini anneliğe aday hissediyorsan neden olmasın.a.s.yaşında uygun.CADIARZU.evliliğinde mutluysan,eşinden memnunsan, artık meyve verme zamanın gelmiş demektir..a.s.hakkında hayırlısı olsun canım.:Saruboceq:.Rabbim yar ve yardımcın olsun..amiiinnn.:Saruboceq:a.s...

karar tabii ki size ait ama şu da bir gerçek ki ne akdar kendinizi hazırlasanız da anneliği yaşamadan tam hazırlanmış olmuyormuşsunuz (ben de henüz doğurmadım ama hamileyim:)) hem 7 aydır evlisiniz, sanmayın ki hemen hamile kalacaksınız hemen hamile kalmanız kolay değil. sağlıklı bir kadının her ay gebe kalma yüzdesi %20 imiş:) ben de denemeye başlamdan önce bilmiyordum bunu:) insan hemen daha ilk ya hamile kalacak sanıyor ama olmuyor:) hem de yaşınız çok da genç sayılmaz bence, eğer gebe kalmanızı engelleyecek bir durumunuz varsa erkenden tedavi olmuş olursunuz yoksa da hem hamileliğiniz hem de doğumunuz (30 yaş altında olduğunuz için) kolay olur. insan denemeye başlayınca ne kadar yıpratıcı bir süreç olduğunu fark ediyor. ben de 28 yaşımda evlendim 20 umda bebek istedim ama 31 yaşımda hamile kaldım:) 5 yıl bekleyenler var bence eğer eşinizle aranızda ciddi problemler yoksa anlaşıyorsanız ertelemenin bir anlamı yok. erteledikçe bence zorlaşıyor. ben bir de 3 çocuk istiyordum:) nasıl sığdıracaksam
kaç çocuk istediğiniz de burda önemli ama isteyince olmuyor çocuk. keşke hemen olsa...
hayatın tadını çıkarmaktan kasıt nedir? eğer siz çocuğu hep engel gibi görürseniz tabii ki size engel olur ama ben şahsen çocuğum var diye normal hayatımı engelllemeyi düşünmüyorum gezmelerim eşimel baş başa geçirdiğim vakitelrim gene olacak belki daha kısıtlı olacak ama olacak işte. ben bebeğim var deyip de kendini eve kapatan kadınları anlamıyorum bence bebekle de pek çok yere gidilebilir. ben şu an 4 aylık hamileyim yaza tatilime de gideceğim seneye bebeğim hayırlısıyla doğunca da gene gideceğim:) asla bana engel olmayacak. sizin ne olarak veya nasıl gördüğünüz de önemli. çevremde de şahit oluyorum. mesela benim ablam hiçbir eğlencesinden taviz vermez çok hareketli bir hayatı vardır ama 3. çocuğu henüz 3 aylık:)
sözün özü arkadaşım, o size kalmış...

banada çok demişlerdi başta ama..aklımda bebek özlemi varken zaten hiç bişeyden zevk alamıyordum...iyiki hiç korunmamışım diyorum..22 ay oldu hala bebişim yok...

evet dedğiniz gibi 1 ay oldu korunmadık.ve hamile kalmadım.doktor hemen ilk ay ve sonrasında olmayabilir dedi.ben de hemen hamile kalacağımı zannediyordum doktora gitmeden önce.hayırlısı olsun.artık istiyorum hem de çok ve kararlıyım.

canim bence hic düsünme cocuklada hayat okadar güzel geciyorki hatta esimde bende diyorum kizim dogmadan önce biz bosuna yasamisiz hayatimizin hic anlami yokmus meger o dogduktan sonra hersey dahada güzellesti hayatim anlam kazandi banada herkes diyordu evliligin tadini cikart daha gencsin diye ben 22 yasinda anne oldum keske nasip olsaydida biraz daha erken yasda olsaymisim
hele annelik okadar güzel bi duyguki dünyada hic bir tarifi yok allahim bu duyguyu ann eolmak isteyen herkese nasil etsin insallah

hamile kalamadım daha ama.doktor demşti zaten.hemen olmayabilir diye.sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…