Evlenmeden neden yaptin be yavrumarkadaşlar ilk kez ilişkiye girdim.erkek arkadaşım içime çok az boşalmış olabilir.hemen duş aldım malum zar yırtılınca çok kanama geldi.olay yaşanalı 32.5 saat oldu.netten araştırınca kasılma vs gördüm. gördükten sonra kasılmalar yaşadım.duş aldım rahatladım kasılma yok.yarın sabah 9 da yaklaşık41.saatte ella hapı kullanacağım.ikimizinde yaşı küçük sizce hamile kalırmıyım.bana göre kanla birlikte aktığını düşünüyorum.geçen hafta adet olmuştum.yarın hemen hapı kullansam hamileliğim gidermi?
ya pişmanım sizce işe yararmı hapEvlenmeden neden yaptin be yavrum
bilgin varsa yardım edermisin yaşımız küçük ailelerimiz öldürür yaTam da doğurgan dönemdesin.Hapla ilgili bir bilgim yok. Ama biz 13 aydir her sekilde ilaçla filan da denedik hala bebegimiz olmadı. Gebe kalmak çok kolay değil. Umarım küçük de olsa o ihtimal sizi bulmaz.
Yaşı 18 altında gibi yazmış. Hamile kalmak o kadarda kolay olmuyor bunu bilirdiEvlenmeden neden yaptin be yavrum
72 saat icerisinde alinca ise yararya pişmanım sizce işe yararmı hap
Kizligin gittigini ogrenecekler amabilgin varsa yardım edermisin yaşımız küçük ailelerimiz öldürür ya
evet öyle zatenYaşı 18 altında gibi yazmış. Hamile kalmak o kadarda kolay olmuyor bunu bilirdi
Hapı kullanan biri yazarsa daha çok işine yarar sanırım. Ama bir an önce alman gerekiyo bildiğim kadarıyla. Sen yine de eczaneden alırken kullanımı ile ilgili bilgi al canım.bilgin varsa yardım edermisin yaşımız küçük ailelerimiz öldürür ya
41.saatte etkisi % kaç ?72 saat icerisinde alinca ise yarar
çok teşekkürlerHapı kullanan biri yazarsa daha çok işine yarar sanırım. Ama bir an önce alman gerekiyo bildiğim kadarıyla. Sen yine de eczaneden alırken kullanımı ile ilgili bilgi al canım.
Umarım ilerde evleneceğin adam kızlık mevzusunu kafaya takan biri değildir çünkü bir anlık zevklere kapılıp bütün hayatını mahvetmiş olabilirsin umarım hamilelik vs. Yoktur ama bir karar alırken lütfen iyice düşünüp karar ver...Kizligin gittigini ogrenecekler ama
%75 civarı olabilir41.saatte etkisi % kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?