hamile kalırmıyım ACİLLL YARDIM EDİN

ya aynen küçük.çok pişmanım ne yaptım bilmiyorum.sizce 41.saatte hap kullansam işe yararmı
Acaba düzenli adet görüyor musun?Görüyorsan kaç günde bir oluyorsun?Geçen hafta adet gördüysen yumurtlama dönemin de olmayabilir diyeceğim ama şimdi yumurtlama dönemi ne diyeceksin muhtemelen

Ah küçüğüm anneni babanı da düşünmedin hiç.. Her şeyi geç çocuk yaşında düşündüğün şu şeylere bak.

hamile değilimdir ya
Öncelikle yaşın önemli(düzenli regl kac yıldır gördüğün daha doğrusu). Ayrıca kac günde bir regl oluyrsun. Adetten 1 hafta sonra diyosun tam yumurtlama dönemlerindesin ve icine kaçmışsa yapcak bişey yok. Döllenme olduysa ella fayda etmez cünkü düşük yaptrıcı hap değil o

Ella içtiği halde hamile kalan 2 kişi tanıyorum. Eğer döllenme olmadıysa ilaç etki ediyor ama çoktan döllendiyse etkisi olmuyor. İnşallah hamile değilsindir ama ihtimal var. Madem bir işe kalkışıyorsunuz bari prezervatif kullansaydınız tek sorun hamilelik de değil cinsel yolla bulaşan tonla hastalık var. Ben bu forumda sürtünmeyle bile hpv olmuş birini gördüm. Hayatının kıymetini bil kendi elinle mahvetme

Acaba düzenli adet görüyor musun?Görüyorsan kaç günde bir oluyorsun?Geçen hafta adet gördüysen yumurtlama dönemin de olmayabilir diyeceğim ama şimdi yumurtlama dönemi ne diyeceksin muhtemelen
döllenme ortalama kaç günde olur

ya bir daha yapmam ama bu durumdan çıkmam gerek

Icine bosaldigindan eminmi erkek arkadasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…