- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Acaba düzenli adet görüyor musun?Görüyorsan kaç günde bir oluyorsun?Geçen hafta adet gördüysen yumurtlama dönemin de olmayabilir diyeceğim ama şimdi yumurtlama dönemi ne diyeceksin muhtemelenya aynen küçük.çok pişmanım ne yaptım bilmiyorum.sizce 41.saatte hap kullansam işe yararmı
sizce işe yararmı
hamile değilimdir yaKolaymış işte
Yeni aşılama oldum sonuç bekliyorum böyle şeyler okuyunca çok tuhaf oluyorumKolaymış işte
zamanlamasını tutturursan yarar yalnız gecikme yapıyor sanırım adet günün geldiginde yine bir test yaparsın sen adet olmazsansizce işe yararmı
Kaç yaşındasın?sizce işe yararmı
Öncelikle yaşın önemli(düzenli regl kac yıldır gördüğün daha doğrusu). Ayrıca kac günde bir regl oluyrsun. Adetten 1 hafta sonra diyosun tam yumurtlama dönemlerindesin ve icine kaçmışsa yapcak bişey yok. Döllenme olduysa ella fayda etmez cünkü düşük yaptrıcı hap değil ohamile değilimdir ya
Acaba düzenli adet görüyor musun?Görüyorsan kaç günde bir oluyorsun?Geçen hafta adet gördüysen yumurtlama dönemin de olmayabilir diyeceğim ama şimdi yumurtlama dönemi ne diyeceksin muhtemelen
döllenme ortalama kaç günde olurÖncelikle yaşın önemli(düzenli regl kac yıldır gördüğün daha doğrusu). Ayrıca kac günde bir regl oluyrsun. Adetten 1 hafta sonra diyosun tam yumurtlama dönemlerindesin ve icine kaçmışsa yapcak bişey yok. Döllenme olduysa ella fayda etmez cünkü düşük yaptrıcı hap değil o
ya bir daha yapmam ama bu durumdan çıkmam gerekElla içtiği halde hamile kalan 2 kişi tanıyorum. Eğer döllenme olmadıysa ilaç etki ediyor ama çoktan döllendiyse etkisi olmuyor. İnşallah hamile değilsindir ama ihtimal var. Madem bir işe kalkışıyorsunuz bari prezervatif kullansaydınız tek sorun hamilelik de değil cinsel yolla bulaşan tonla hastalık var. Ben bu forumda sürtünmeyle bile hpv olmuş birini gördüm. Hayatının kıymetini bil kendi elinle mahvetme
Icine bosaldigindan eminmi erkek arkadasinarkadaşlar ilk kez ilişkiye girdim.erkek arkadaşım içime çok az boşalmış olabilir.hemen duş aldım malum zar yırtılınca çok kanama geldi.olay yaşanalı 32.5 saat oldu.netten araştırınca kasılma vs gördüm. gördükten sonra kasılmalar yaşadım.duş aldım rahatladım kasılma yok.yarın sabah 9 da yaklaşık41.saatte ella hapı kullanacağım.ikimizinde yaşı küçük sizce hamile kalırmıyım.bana göre kanla birlikte aktığını düşünüyorum.geçen hafta adet olmuştum.yarın hemen hapı kullansam hamileliğim gidermi?
ya fark etmez ya düşük hapınamı kalcam şimdiKaç yaşındasın?
ya bende gördüm çıkardığında yeni geliyordu ama belki 1 damla gelmiş olabilir.veya zevk suyuIcine bosaldigindan eminmi erkek arkadasin
Hayırlısı artıkhamile değilimdir ya
7 günde olurdöllenme ortalama kaç günde olur
Valla hamile olursan da düşeceği yoksa o çocuk zaten düşmez dua et öyle birşey olmasın. Korunsaydınız bari bu dertle uğrasmazdınya fark etmez ya düşük hapınamı kalcam şimdi
Adeti kac gunde bir olursa ona gore hesaplanir 14 dusulur son adet gunden itibaren sayilir7 günde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?