- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Nasıl fark etmiyor acaba. 18 in altındaysanız çok güzel fark ediyor.ya fark etmez ya düşük hapınamı kalcam şimdi
Ben döllenmeden bahsediyorum eğer yumurtlama gününe denk geldiyse sperm ve yumurta bulusunca ortalama 7 günde döllenme oluyor bebek yerleşiyor yani. Yumurtlama günü değilse zaten gebelik söz konusu olmazAdeti kac gunde bir olursa ona gore hesaplanir 14 dusulur son adet gunden itibaren sayilir
Sizin dediğiniz yumurtlama günü hesaplama.Adeti kac gunde bir olursa ona gore hesaplanir 14 dusulur son adet gunden itibaren sayilir
ya -18Nasıl fark etmiyor acaba. 18 in altındaysanız çok güzel fark ediyor.
-18 ?ya -18
Ailen bilmeyecekmi bunu sonundaya -18
1 2 saat içinde döllenmeye başlar7 günde olur
Düsük hapı diye gider adet söktürücü alırsın adet söktürücülerin bebegin tutunmasını sagladıgını bilmeden cahiliyetle kurtuldum derken basını belaya sokarsınya fark etmez ya düşük hapınamı kalcam şimdi
Ne alaka namusu bacak arasında aramayan erkekler boş gezenin boş kalfası mı oluyor? Sevdiğim adam bana güveniyorsa namusumu iki bacak arasında değil iki dudağımın arasında arar.Şimdi hangi erkek kızlık zarını takmıyor ki sanmam ya olabılecekde ya ailesizdir yada bos gezenin bos kalfasıdır
Tamamlanması işte ortalama o kadar sürüyo. Öğrenmesi için daha çok var tabi ama oda hamile kaldıysa tabi1 2 saat içinde döllenmeye başlar
Ama Rahime yolculuğu 5 ile 7 gün arası sürer
Bugün sabah 42.saatimde ella kullandım sizce işe yarama olasılığı kaç? Bide idrarla hamilelik testi ne zaman belli olur?1 2 saat içinde döllenmeye başlar
Ama Rahime yolculuğu 5 ile 7 gün arası sürer
Valla bilmiyorm canm bişe diyemem olabilirde olmayabilirdeBugün sabah 42.saatimde ella kullandım sizce işe yarama olasılığı kaç? Bide idrarla hamilelik testi ne zaman belli olur?
Aynen bende öyle yaYeni aşılama oldum sonuç bekliyorum böyle şeyler okuyunca çok tuhaf oluyorum
Bence böyle bi sey yapıldı ise bile erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsınlarNe alaka namusu bacak arasında aramayan erkekler boş gezenin boş kalfası mı oluyor? Sevdiğim adam bana güveniyorsa namusumu iki bacak arasında değil iki dudağımın arasında arar.
Tartışmaya bile gerek olmayacak kadar sığsınız. Siz gelin falan alırken önce doktor muayenesinden geçirin sizin kızınızı alırken de öyle yapsınlar şart böyle şeyler söze itimat edilmemeliBence böyle bi sey yapıldı ise bile erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsınlar
Şuanda hamilesiniz size birşey demiyorum konuyu nerelere tasıdınız biz Müslüman bi ülkeyiz amerikan dgliz ha hata yapmıs bunu erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsın dedim yanlışmıyım yada hep yalan olan bi arkadaşım için soruyorum yazsınlar Kı bu kadar diyeceğimTartışmaya bile gerek olmayacak kadar sığsınız. Siz gelin falan alırken önce doktor muayenesinden geçirin sizin kızınızı alırken de öyle yapsınlar şart böyle şeyler söze itimat edilmemeli
Biz yargı merci değiliz hanımefendi. Evet Müslümanız ama hesap sorucu taraf Allahtır. Haşa kulluktan çıkmasak keşke haddimizi aşıpŞuanda hamilesiniz size birşey demiyorum konuyu nerelere tasıdınız biz Müslüman bi ülkeyiz amerikan dgliz ha hata yapmıs bunu erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsın dedim yanlışmıyım yada hep yalan olan bi arkadaşım için soruyorum yazsınlar Kı bu kadar diyeceğim
Ne alaka.Şuanda hamilesiniz size birşey demiyorum konuyu nerelere tasıdınız biz Müslüman bi ülkeyiz amerikan dgliz ha hata yapmıs bunu erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsın dedim yanlışmıyım yada hep yalan olan bi arkadaşım için soruyorum yazsınlar Kı bu kadar diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?