hamile kalırmıyım ACİLLL YARDIM EDİN

Adeti kac gunde bir olursa ona gore hesaplanir 14 dusulur son adet gunden itibaren sayilir
Ben döllenmeden bahsediyorum eğer yumurtlama gününe denk geldiyse sperm ve yumurta bulusunca ortalama 7 günde döllenme oluyor bebek yerleşiyor yani. Yumurtlama günü değilse zaten gebelik söz konusu olmaz

ya fark etmez ya düşük hapınamı kalcam şimdi
Düsük hapı diye gider adet söktürücü alırsın adet söktürücülerin bebegin tutunmasını sagladıgını bilmeden cahiliyetle kurtuldum derken basını belaya sokarsın
Bilgisizlik cicegim ahhh

Şimdi hangi erkek kızlık zarını takmıyor ki sanmam ya olabılecekde ya ailesizdir yada bos gezenin bos kalfasıdır
Ne alaka namusu bacak arasında aramayan erkekler boş gezenin boş kalfası mı oluyor? Sevdiğim adam bana güveniyorsa namusumu iki bacak arasında değil iki dudağımın arasında arar.

1 2 saat içinde döllenmeye başlar
Ama Rahime yolculuğu 5 ile 7 gün arası sürer
Bugün sabah 42.saatimde ella kullandım sizce işe yarama olasılığı kaç? Bide idrarla hamilelik testi ne zaman belli olur?

Bugün sabah 42.saatimde ella kullandım sizce işe yarama olasılığı kaç? Bide idrarla hamilelik testi ne zaman belli olur?
Valla bilmiyorm canm bişe diyemem olabilirde olmayabilirde
İdrarda ilişkiden 12 gün sonra belli olur

Bu durumda tek bir hapa asla güvenme...dursaydınız rahat olmazdı sanki..ahh ah

Bence böyle bi sey yapıldı ise bile erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsınlar
Tartışmaya bile gerek olmayacak kadar sığsınız. Siz gelin falan alırken önce doktor muayenesinden geçirin sizin kızınızı alırken de öyle yapsınlar şart böyle şeyler söze itimat edilmemeli

Tartışmaya bile gerek olmayacak kadar sığsınız. Siz gelin falan alırken önce doktor muayenesinden geçirin sizin kızınızı alırken de öyle yapsınlar şart böyle şeyler söze itimat edilmemeli
Şuanda hamilesiniz size birşey demiyorum konuyu nerelere tasıdınız biz Müslüman bi ülkeyiz amerikan dgliz ha hata yapmıs bunu erkek arkadaşım yerine EŞİM yazsın dedim yanlışmıyım yada hep yalan olan bi arkadaşım için soruyorum yazsınlar Kı bu kadar diyeceğim

Biz yargı merci değiliz hanımefendi. Evet Müslümanız ama hesap sorucu taraf Allahtır. Haşa kulluktan çıkmasak keşke haddimizi aşıp

Ne alaka.
Zina günahta yalan günah değil mi.
kendinizle çelişmeyin.
Hem Müslüman bi ülkedeyiz diyorsunuz hem yalan söylesin diyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.

Ertesi gün hapı yumurtlamayı engeller yalnızca. Yumurtlama olmuşsa bir ise yaramaz. Yumurtlama olmuşsa döllenme hemen gerçekleşir zaten ve bu 40 gün boyunca annenin bütün bedenini dolaşır, tırnak altı dahi, sonra da anne rahmine yerleşir. Dikkat ettiyseniz 40 günden önce kalp atışı duyulmaz , ultrasonda hiçbir şey gözükmez( Dinde sabittir bu). Doktorlar küçük olduğu için gözükmüyor diyor ama yok öyle birşey :)
Konu sahibine de çok üzüldüm İnşâAllâh bir daha tekrarlamaz.
Olayların hepsine dini acıdan bakılmalı, bugün amel yarın ise hesap vardır. Yoksa namus vs geçin bunları, kimsenin bunun içinde yazdığını da sanmıyorum. Yazanların hepsi dini acıdan bakıyordur olaya bence. Herkes yaptığından sorumlu elbet ama güzel bir dille nasihat yapılmalı. Iyilik emredildi bizlere çünkü (((nasihatim yalnızca inanan kardeşlerim içindir)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…