Tabi Allah'in dilemesiyle olur herşey. Yumurtlama oldu diye döllenme olacak diye bir şey yok. Kimisinin hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen yıllarca olmaz bebeği, diliyorum seninde olmaz.Ertesi gün hapı yumurtlamayı engeller yalnızca. Yumurtlama olmuşsa bir ise yaramaz. Yumurtlama olmuşsa döllenme hemen gerçekleşir zaten ve bu 40 gün boyunca annenin bütün bedenini dolaşır, tırnak altı dahi, sonra da anne rahmine yerleşir. Dikkat ettiyseniz 40 günden önce kalp atışı duyulmaz , ultrasonda hiçbir şey gözükmez( Dinde sabittir bu). Doktorlar küçük olduğu için gözükmüyor diyor ama yok öyle birşey :)
Konu sahibine de çok üzüldümİnşâAllâh bir daha tekrarlamaz.
Olayların hepsine dini acıdan bakılmalı, bugün amel yarın ise hesap vardır. Yoksa namus vs geçin bunları, kimsenin bunun içinde yazdığını da sanmıyorum. Yazanların hepsi dini acıdan bakıyordur olaya bence. Herkes yaptığından sorumlu elbet ama güzel bir dille nasihat yapılmalı. Iyilik emredildi bizlere çünkü (((nasihatim yalnızca inanan kardeşlerim içindir)))
18inden küçük daha çocuk. Yaftalayacağımıza yüreğine su serpsek keşke. Yasaların bile aklı başında saymadığı yaş grubunda yetişkin değil ki ÇOCUKTabi Allah'in dilemesiyle olur herşey. Yumurtlama oldu diye döllenme olacak diye bir şey yok. Kimisinin hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen yıllarca olmaz bebeği, diliyorum seninde olmaz.
Ben buna katılmıyorum şahsen. Evet 18 çok küçük bi yaş ama yapılacak hata vardır hata vardır. Asla kınamıyorum ama diyemiyorum ya yazık tüh küçük bilmeden yapmış vs diye. Çünkü konu sahibi bana yaptığının yanlış olduğunu düşünür gibi gelmedi. Yaşını sorduğumuzda bile of ne fark eder dedi18inden küçük daha çocuk. Yaftalayacağımıza yüreğine su serpsek keşke. Yasaların bile aklı başında saymadığı yaş grubunda yetişkin değil ki ÇOCUKYapmışsa da hata daha çocuk yaşta omuzlarına böyle bir yük yüklenmez inşallah
Bende çok çok üzüldüm kendisi için İnşâAllâh bundan sonra kendisini korur. Kişinin yetiştiği aile, çevre çok önemli. Allah için nasihat eden yoksa özellikle şu zamanda çok çabuk kayabiliyor insan. Düşünsenize kıyamet günü günahkar çocuk günahkar anneye davacı olacak 'neden bana öğretmedin' diye. Oysaki Dünya'da iken annemizin başı ağrısın bize dert olur18inden küçük daha çocuk. Yaftalayacağımıza yüreğine su serpsek keşke. Yasaların bile aklı başında saymadığı yaş grubunda yetişkin değil ki ÇOCUKYapmışsa da hata daha çocuk yaşta omuzlarına böyle bir yük yüklenmez inşallah
bu benm düşüncem ki bu pehriz bu lahana turşusu sizin gibilerine cevap bile vermeyeceğim artıkNe alaka.
Zina günahta yalan günah değil mi.
kendinizle çelişmeyin.
Hem Müslüman bi ülkedeyiz diyorsunuz hem yalan söylesin diyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.
Yaptığının yanlış olduğunu idrak edemiyorsa napalm ergenlikte yaptıklarımı dönüp bakınca asla yapmam. Bu cinsel manada falan değil. Adı üstünde hata zaten bir kere yapılırsa hata 2 kere yapılırsa ahmaklık bile isteye yanlışa düşmektir. Maalesef ki arkadaşının peluş oyuncağına heves eden o çocuklar yok artık şimdiki çocuklar herşeyi yemek yapmak istiyor. Aynı ailede aynı şartlarda büyüyen iki çocuk bile bambaşka yollara gidiyor. Öğretmen olarak çocuklarda gördüğüm bu. Bir yerden sonra yetiştirme falan bile yetersiz geliyor inanın.Ben buna katılmıyorum şahsen. Evet 18 çok küçük bi yaş ama yapılacak hata vardır hata vardır. Asla kınamıyorum ama diyemiyorum ya yazık tüh küçük bilmeden yapmış vs diye. Çünkü konu sahibi bana yaptığının yanlış olduğunu düşünür gibi gelmedi. Yaşını sorduğumuzda bile of ne fark eder dedi
Daha test için erken diyor ınternette burda bazı ablalarım güzel teselli verdiler ama başkaları baya kızınca başka başlık adı altında açtım.kızmaktada haklılar zaten.Ne oldu acaba
Hakkında hayırlısı olsun.Bazı arkadaşlarım ablalarım çok güzel şeyler yazmışlar.Hepsine teşekkür ediyorum.kızan kişilere ise haklısınız diyecek birseyim yok bir halt yedim biliyorum ama bir daha yemicem hatamdan ders çıkardım çünkü.Nette arastirdima göre gebe kalma ihtimalimin en a olduğu zaman yapmışız.42.saattede ella kullandım.umarım işe yarar.ilişkiden 17 gün geçti.1 gün sonra idrar testi yapacağım.ayın 23 civarı adet olmam gerek.Destek olan veya olmayan herkese teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?