hamile kalırmıyım ACİLLL YARDIM EDİN

Tabi Allah'in dilemesiyle olur herşey. Yumurtlama oldu diye döllenme olacak diye bir şey yok. Kimisinin hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen yıllarca olmaz bebeği, diliyorum seninde olmaz.

Tabi Allah'in dilemesiyle olur herşey. Yumurtlama oldu diye döllenme olacak diye bir şey yok. Kimisinin hiçbir sağlık problemi olmamasına rağmen yıllarca olmaz bebeği, diliyorum seninde olmaz.
18inden küçük daha çocuk. Yaftalayacağımıza yüreğine su serpsek keşke. Yasaların bile aklı başında saymadığı yaş grubunda yetişkin değil ki ÇOCUK Yapmışsa da hata daha çocuk yaşta omuzlarına böyle bir yük yüklenmez inşallah

Ben buna katılmıyorum şahsen. Evet 18 çok küçük bi yaş ama yapılacak hata vardır hata vardır. Asla kınamıyorum ama diyemiyorum ya yazık tüh küçük bilmeden yapmış vs diye. Çünkü konu sahibi bana yaptığının yanlış olduğunu düşünür gibi gelmedi. Yaşını sorduğumuzda bile of ne fark eder dedi

Bende çok çok üzüldüm kendisi için İnşâAllâh bundan sonra kendisini korur. Kişinin yetiştiği aile, çevre çok önemli. Allah için nasihat eden yoksa özellikle şu zamanda çok çabuk kayabiliyor insan. Düşünsenize kıyamet günü günahkar çocuk günahkar anneye davacı olacak 'neden bana öğretmedin' diye. Oysaki Dünya'da iken annemizin başı ağrısın bize dert olur Allah pisman olacagimiz amellerden korusun bizleri.
Sunu da belirteyim Dinen kişi ergenliğe girdiğinde yaptığı bütün amellerden sorumludur. Bunun hikmetinide yalnızca Allah bilir.

Ne alaka.
Zina günahta yalan günah değil mi.
kendinizle çelişmeyin.
Hem Müslüman bi ülkedeyiz diyorsunuz hem yalan söylesin diyorsunuz.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yani.
bu benm düşüncem ki bu pehriz bu lahana turşusu sizin gibilerine cevap bile vermeyeceğim artık

Ada çayı iç bol bol, biraz değişik dua ama inşallah gebe kalmazsın

Yaptığının yanlış olduğunu idrak edemiyorsa napalm ergenlikte yaptıklarımı dönüp bakınca asla yapmam. Bu cinsel manada falan değil. Adı üstünde hata zaten bir kere yapılırsa hata 2 kere yapılırsa ahmaklık bile isteye yanlışa düşmektir. Maalesef ki arkadaşının peluş oyuncağına heves eden o çocuklar yok artık şimdiki çocuklar herşeyi yemek yapmak istiyor. Aynı ailede aynı şartlarda büyüyen iki çocuk bile bambaşka yollara gidiyor. Öğretmen olarak çocuklarda gördüğüm bu. Bir yerden sonra yetiştirme falan bile yetersiz geliyor inanın.

Yaa konu sahibini neden yeriyorsunuz.. Daha küçük 18den küçük.. Belki inandı belki güvendi o an hata yaptığını anlamadı belki nefsine uydu belki anlık bir gaflete düştü.. Şimdiki aklı olsa yapar mıydı ? Hiç zannetmiyorum.. Günah diyoruz evet günah ama samimi ber tövbe bir pişmanlık sonucunda Affolunmayacağını nerden biliyoruz ki ? O yüzden yargılamamalı kimseyi asla.. Bizlerde genç olduk çocuk olduk hatalar yaptk yanlışlar yaptık kimimiz büyük kimimiz küçük hatalar. çoğumuz geri dönüp baktığımzda "yapmasaydık" dediğimiz şeyleri görüyoruz hayatımızda.. Ve unutmadan bizlerin çocuğu var ve olacak kimin başına ne geleceğini bilemeyiz.. O yüzden konu sahibi küçük kızımızı kınamak ve yermek yerine onu motive edip bir daha bu hataya düşmemesini telkin edebiliriz..

Ne oldu acaba

Bazı arkadaşlarım ablalarım çok güzel şeyler yazmışlar.Hepsine teşekkür ediyorum.kızan kişilere ise haklısınız diyecek birseyim yok bir halt yedim biliyorum ama bir daha yemicem hatamdan ders çıkardım çünkü.Nette arastirdima göre gebe kalma ihtimalimin en a olduğu zaman yapmışız.42.saattede ella kullandım.umarım işe yarar.ilişkiden 17 gün geçti.1 gün sonra idrar testi yapacağım.ayın 23 civarı adet olmam gerek.Destek olan veya olmayan herkese teşekkür ederim

Hakkında hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…