Haklısınız ilk gece gebelikleri daha çabuk tutuyor 18 yaşın ALTINDA ah kızım ahh. Allah karşına kızlık zarını önem vermeyen birini çıkarır inşallah%75 civarı olabilir
az önce baya bir kan aktı hap kullanmadan nedir bu internette bulamadım72 saat icerisinde alinca ise yarar
az önce baya bir kan aktı hap kullanmadan nedir bu internette bulamadım72 saate kadar kullanabilirsin hapı ama gebelik olur olmaz allah bilir.ins olmaz dua edecegim
az önce baya bir kan aktı hap kullanmadan nedir bu internette bulamadımYasin kaç inşallah hamile kalmazsın
Anladigim kadariyla birde doğurgan dönemine denk geliyor umarım ilaç ise yarar
hamilelik belirtisimi buIlk gece olan kanamanın devamı olabilir.Bazen bir kaç gün surebiliyor.
Hayır.Gebelik belirtisi 1 günde olmaz.Hani ilk kez ilişkiye girdiniz ya kanama oldu.Bu kanama da onun devamı olabilir dedim.Yasiniz baya küçük sanırım.Bu konularda hiç bilginiz yok gibi duruyor.hamilelik belirtisimi bu
Hemen hamile kaldığın belli olmazhamilelik belirtisimi bu
ya aynen küçük.çok pişmanım ne yaptım bilmiyorum.sizce 41.saatte hap kullansam işe yararmıHayır.Gebelik belirtisi 1 günde olmaz.Hani ilk kez ilişkiye girdiniz ya kanama oldu.Bu kanama da onun devamı olabilir dedim.Yasiniz baya küçük sanırım.Bu konularda hiç bilginiz yok gibi duruyor.
41 saatte hamileligin olusmazki daha bunun bir dünya asaması var Spermle yumurta bulusacak sperm yumurtayı dölleyecek sonra kromozomlara ayrılacak ohhoooarkadaşlar ilk kez ilişkiye girdim.erkek arkadaşım içime çok az boşalmış olabilir.hemen duş aldım malum zar yırtılınca çok kanama geldi.olay yaşanalı 32.5 saat oldu.netten araştırınca kasılma vs gördüm. gördükten sonra kasılmalar yaşadım.duş aldım rahatladım kasılma yok.yarın sabah 9 da yaklaşık41.saatte ella hapı kullanacağım.ikimizinde yaşı küçük sizce hamile kalırmıyım.bana göre kanla birlikte aktığını düşünüyorum.geçen hafta adet olmuştum.yarın hemen hapı kullansam hamileliğim gidermi?
sabah hemen 9da içecem tam 41.saate denk geliyor41 saatte hamileligin olusmazki daha bunun bir dünya asaması var Spermle yumurta bulusacak sperm yumurtayı dölleyecek sonra kromozomlara ayrılacak ohhooo
ella hap al ic yarın sabahtan cokta gec saatlere bırakma.
Bu korkuyu birdaha yasamak istemiyorsanda o isleri ya yapma yada korun cicegim
ah benim taze cicegim ah pis böceklere koklatırsınız kendinizi...
Tmsabah hemen 9da içecem tam 41.saate denk geliyor
Kolaymış işteGebe kalmak bu kadar kolay mı yaasilamalarla çabalıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?