- 11 Şubat 2015
- 3.470
- 3.293
- 333
İnşallahhh canımİnşaallah eşlerimiz haklı çıkar. :) Tamam söylerim. Ama önce eşime yani cumartesi haber ederim İnşaallah. hayırlısıyla. Sizdende güzel haberler gelir İnşaallah. sizde habersiz bırakmayın.
Canım var evetvarmı belirtiler canımm
inssallah canim hadi hayirlisi...bekliyoruz haberlerinizi..Günaydın kızlaarr bende hala gelen giden yok bugün büyük ihtimal kan testi yaptırcam bana dua edin şans dileyin
Canım başka bi doktora gidicektin noldu?gunaydin kizlar..hadi neyaptiniz bakim haberler nasil..bende pazartesi aksam nasipse ucacam turkiye...ama halla adet ypk ortada 4 gundur agrim var ama yok sinir oldum ya..hic sansim yok yaa
Hayırlısı olsun kuzum üzülme olurmu ben senden çok umutluyum sen azimliyiz hırslısın diğer ay inşallah olucak Allahın izniyle
Evet canım devam ediyo acilde kan verdim sonucu çok merak ediyorumInşallah bitanecimmm :) sen nasilsin belirtilerin devam ediyor mu ?
hadi insallah bekliyoruzEvet canım devam ediyo acilde kan verdim sonucu çok merak ediyorum
yok kiz gitmedim calisiyorum etisemiyorum ki gitmeya burda sat 6 de kapaniyor doktorlarCanım başka bi doktora gidicektin noldu?
Hadi kuzum inşallah güzel haberi ver bize :)Evet canım devam ediyo acilde kan verdim sonucu çok merak ediyorum
nerde bu kiz ya merak tan catladik yaHadi kuzum inşallah güzel haberi ver bize :)
hayırlısı olsunn hakkında canımm bnm allahım gonlune gore versınnCanım var evetgögüslerim çok agrıyo, sık idrara çıkıyorum, ara ara karın agrısı gibi bi agrı oluyo , bulantı hissi var midene dokunduğunda hani bi tuhaf olursunya öyle, halsizlik ay bu kadar şeyden sonra kanda da negatif çıkarsa mosmor olurum heralde
canımm ne yaptınnn heyecanlandımmm yaaa ınsallhh allahımm ınsallhh hamıssındırKızlar kan tahlili verdim 1 saat sonra çıkıcakayyyy çok merak ediyorum sonucu yazıcam bekleyin beni
testt yaptımm evdee koca bırr tek cızgıı varKızlarrr hala bekliyorum sinir oldum daha çıkmamış cihazda problem varmış neyse az kaldı birazdan inşallah çıkar beklediğime değer umarım öpüyorum hepinizi
Evde bende yapmıştım negatifti bakalım kanda ne çıkıcak ayy cihazın bozulmasıda beni buldu ya güya özelde yaptırdımtestt yaptımm evdee koca bırr tek cızgıı var
ahh canımsınn dıkma canını bekle bakalımm ya nasıpp hayırlısı bnmm testımm bebetime canım ya esımm bılmeden bunu almıs buda pek kalıtesızz hıc hasta olacak gıbı dururumummda yokk ama hayırlısı;(Evde bende yapmıştım negatifti bakalım kanda ne çıkıcak ayy cihazın bozulmasıda beni buldu ya güya özelde yaptırdım
ah canımmsınn ya bekle bakalımm allhımmmın vardır bır bıldıgıı kuzucugumm sıkamm su guzell kalplı canınıdaaKızlar sonuç çıktı NEGATİF
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?