- 17 Nisan 2014
- 654
- 413
- 53
İnşallah canım ya Allah gönlüne göre versin hayırlısıyla tez zamanda hamiş olursun inşallahh kuzum
İnşallah canım ya biraz öncede hafif midem bulandı 2 kere öğğğ yaptım geçtiİnşallah
İnşallah canım inşallahhhinşallah bitanem benimmm hepimiz o güzel haberi birbirimize veririz burdan inşallah
hadi innnnnnnnnnnnşAllah ikinci ihtimal olur :)Yok canım hala gelen giden yok iki ihtimal düşünüyorum 1.iğneden dolayı kist oluştu geciktiriyo 2.idrar testinde belli olmadığı için negatif çıktı kanda pozitif çıkıcaktabi 2.ci düşük olasılık ama işte kırmızılar hala gelmeyince umut devam ayrıca göğüslerim aşırı bi şekilde acıyo
Ayyy inşallah canım benimhadi innnnnnnnnnnnşAllah ikinci ihtimal olur :)
Ayyyy hadi inşallaholacak bi kan testi mi yaptirsannİnşallah canım ya biraz öncede hafif midem bulandı 2 kere öğğğ yaptım geçti
Canım bikaç gün geçsin adet olmazsam kesin kan testi yaptırırım biraz beklim belki akşam falan olursam boşuna sağlık ocağına git gel yapmim üşenirim hemAyyyy hadi inşallaholacak bi kan testi mi yaptirsann
İnşallah canım ya biraz öncede hafif midem bulandı 2 kere öğğğ yaptım geçti
Kızzz kocam diyoki sen kesin hamilesinHahahaha öğğğkk yapınca geçiyomu kızidrar testiyle bu kadar yıkılan bi seni gördüm zaten .Accım bekle kuzucum bak hala gelmedi kırmızılar umut devam ediyor
kocalar hiisedermişKızzz kocam diyoki sen kesin hamilesin
Ayyy bilmiyorum bi heyecan bastı ki sormayınkocalar hiisedermiş
Noldu sana kızKızlar çok başım dönüyor leyla oldum iyice
Ay ne bileyim progestannjn yan etkisiymis o yapiyo büyük ihtimal simdi azaldiNoldu sana kız
Aaa evet onun yan etkisinin çok olduğunu duymuştum canım bol su içAy ne bileyim progestannjn yan etkisiymis o yapiyo büyük ihtimal simdi azaldi
normalde kasıklarda batmalar oluyor falan yazıyor. benimde karnımda miğdemde hep batmalar oldu bu gün . bu işte bir terslik varAyyy bilmiyorum bi heyecan bastı ki sormayın
Bende yok öyle şeyler sadece ara ara sanki adet olucakmış gibi karnım agrıyo ama çok kısa hemen geçiyo göğüs agrım fenaaa,iştah süper,sık idrar birde duygusallık sinirlilik hahhhahanormalde kasıklarda batmalar oluyor falan yazıyor. benimde karnımda miğdemde hep batmalar oldu bu gün . bu işte bir terslik var
Ayy hadi inşallah hayırlı haberler bizeBende yok öyle şeyler sadece ara ara sanki adet olucakmış gibi karnım agrıyo ama çok kısa hemen geçiyo göğüs agrım fenaaa,iştah süper,sık idrar birde duygusallık sinirlilik hahhhaha
ooooo sende birsürü belirti varBende yok öyle şeyler sadece ara ara sanki adet olucakmış gibi karnım agrıyo ama çok kısa hemen geçiyo göğüs agrım fenaaa,iştah süper,sık idrar birde duygusallık sinirlilik hahhhaha
Çok şey varda idrar testindeki negatif sinirlerimi zıplattı oyüzden hamileymişim gibi düşünemiyorumooooo sende birsürü belirti var
bende birşey yok yaaaaaaaaaa.. bir batma var o da yanlış yerlerimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?