yazarım tabi canm kasık ve bel ağrısı bendede var uzun zamandır
dr buyuk olasılıkla kan ister hcg için ama hiç umudum kalmadı tabi artık
senin ne kadar gecikti
sende kürtaj falan oldu mu canım ? kan negatif mi ? o halde regulasyonda hormonel bi sıkıntı var doktora göründün mü merak ettimCNM DOKTORA GİDİNCE YAZ BURAYADA OLURMU,
BENİMDE ADETİM GECİKTİ,
İDRAR KAN NEGATİF
2 HAFTADIR SOL KASIK AĞRISI BEL AĞRISI ÇEKİYORUM, GECELERİ UYUTMUYAN TÜRDEN HEMDE,,
ADET OLACAK GİBİ DE DEĞİLİM HALA,
NE YAPICAM BLMİYORUM
sende kürtaj falan oldu mu canım ? kan negatif mi ? o halde regulasyonda hormonel bi sıkıntı var doktora göründün mü merak ettim
teşekkürler canım en iyisi beklemek sanırım prolaktinin de düşmesini beklesem iyi olacak diğer aya inşallah sağlıklı olur Tekrar aynı şeyleri yaşamayı istemem zaten kimse de yaşamasın çok üzücücanım tıbbi olarak malesef söz hakkı sahibi değiliz ancak okuduklarımdan çıkarttığım şey şu ki değerlerinin yükselmesi için biraz beklemen, bu dönemde iyi beslenmen, iyi uyuman, belki soğuktan koruman, belki bu ay hiç düşünmemendir.
Birde başından böyle birşey geçtiye bence iyi bir doktora daha görün, eline kalem kağıt al, ve senin için uygun dönemleri ve yapman gerekenleri yaz.
Önce ilim sonra bilim derler, inancını ve kalbinin sesinide dinlemeyi unutma.
bence işten izin al ve jinekolojiye bi görün derim canm, hiçbişiey senden kıymetli değil.YOK CNM İLK BEBEĞİM OLACAK,,
KANDA NEGATİF ÇIKTI,
ÇALIŞIYORUM DOKTORADA GİDEMİYORUM,
DÜN GECE ACİLE GİTTİM KAN İDRAR BETA TESTİ YAPTI,
GEBELİK YOK BAŞKA BİR ŞEYINDE YOK,
İĞNE VURUN GİT DEDİ,
KIZDIM İĞNEYİDE VURUNMADIM,,
bence işten izin al ve jinekolojiye bi görün derim canm, hiçbişiey senden kıymetli değil.
evet canım kalbinin sesi en güzeliteşekkürler canım en iyisi beklemek sanırım prolaktinin de düşmesini beklesem iyi olacak diğer aya inşallah sağlıklı olur Tekrar aynı şeyleri yaşamayı istemem zaten kimse de yaşamasın çok üzücü
walla 9 nisandayız henüz nisan boyunca 2 çalışmamoldu aşırı yogun çalışıyorum, yapacak bişey yok, benim elimden gelmediği zamanlar,kısmet kendini şekillendiriyor malesef ve hayırlısı olduğuna inanıyorum...Mrb Kızlar
Benimde adete son 4 gün kaldı.Ama hiç bir belirtim yok..Çünkü bu ay çok iyi çalışamadık
üfff evet kavgalar tüm planı bozuyo yahu hahahahaovulasyon testi alalım mı ? bakalım yumurtavar mı yokmu ona göre iyi geçiniriz hhahahahamerhabalar ben de 3 aydır bebek için uğraşıyorum 27 yaşındayım. isteyince hemen oluyor sanırdım ama ne zormuş yaa. bu ayı çok verimli değerlendirdiğimizi soyleyemem yumurtlama gununu kaçırdık çünkü eşimle kavga etmiştik :) adetime 3 gün var inşallah hamileyimdirinşallah hepimiz en kısa zamanda hamile kalırız ve sağlıklı bebişlerimiz olur
4 gün ise ve senin bünyene göre olabirlik içindeye 1 hafta bekle )ÖYLE DE CNM,
ACABA PSİKOLOJİK Mİ DİYORUM,,
NE YAPACAĞIMI ŞAŞIRDIM KALDIM,,
kan testimi yaptırdın mı ırmak ? folutal nedir?gebelikte yok hadi bakalım farlutal almaya ...
evet canm yaptırdım sonuc hüsran ..kan testimi yaptırdın mı ırmak ? folutal nedir?
aynen 27 yizbu arada bende 27 yaşındayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?