- 12 Ekim 2008
- 2.210
- 750
- 163
Amin canım cümlemize inşallah bugün benim regl olmam lazım ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum ağrı sızı hiçbir şey yok inşallah olmam :)hahahaha evet hasretle kısmı çok hoş oldu .. hamile arkadaşım bile şuan bu cümleyi kuramıyor harikasın hahaha allah gönlüne göre versin inş
Amin canım cümlemize inşallah bugün benim regl olmam lazım ama hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum ağrı sızı hiçbir şey yok inşallah olmam :)
Hala regl olmadım canım hiç belirtide yok regl olacağıma dair. Ne yapacağıma karar veremedim hemen gidip test yaptırsam mı yoksa birkaç gün daha beklesem mi.Son durumunuz nedir merak ettim
Kaç gün oldu bugunle beraber?Adet aralığınız nedir?Hala regl olmadım canım hiç belirtide yok regl olacağıma dair. Ne yapacağıma karar veremedim hemen gidip test yaptırsam mı yoksa birkaç gün daha beklesem mi.
11inde olmam gerekiyordu ama hala olmadımKaç gün oldu bugunle beraber?Adet aralığınız nedir?
canm inşallah hamilesindir ama 2 gün erken daha bence bekle biraz hiç değilse hafta sonuna kadar..Hala regl olmadım canım hiç belirtide yok regl olacağıma dair. Ne yapacağıma karar veremedim hemen gidip test yaptırsam mı yoksa birkaç gün daha beklesem mi.
maşallahh hadi bkalaım hayırlı olsun sizeeeeBende 19 hafta 2 gunluk hamileyim Kizim.olucak insaallah.. Rabbim.hepinize nasip etsin Insaallah,
hadi bakalım inşallahh haberlerini bekliyoruz :)11inde olmam gerekiyordu ama hala olmadım
canm inşallah hamilesindir ama 2 gün erken daha bence bekle biraz hiç değilse hafta sonuna kadar..
için içine sıgmıyodur şimdi eminim
hadi bakalım inşallahh haberlerini bekliyoruz :)
hadi bakalım yaz bize bugun test yapınca :)Bende eşime telefon ettim 2 tane test almasını istedim.birini akşam gidince yapıcam çıkmazsa bir kaç gün bekleyip diğerini yapıcam.Çıkarsa da yarın kan tahliline giderim heraldeGeçen ay 5 gün gecikmiştim nomalde gecikmem olmaz o yüzdeen kesinlikle hamileyim modunda dolaştım bir kaç gün,kimseye bişiy demedim Allahtan.Ama bu sefer pek bişiy hissetmiyorum.Bakalım hayırlısı Allahtan....
hadi bakalım yaz bize bugun test yapınca :)
kaç gün geçmişti cnmm? ay pek heyecanlııııMisafir geldi,alamamış test.Bugün ben almaya çalışıcam öğle vakti.İşyerinden sipariş vericem eczaneye,inş.kimse görmeden teslim alabilirim
ben o kadar dikkatli yapmadım, metazorili gibi geliyor bana.. adetten sonra birbirimizi çok istediğimiz zamanların nedense daha etkili olduğunu düşünüyorum. Özellikle benim en çok isteğim anları yakalıyorum. Çünkü doktorlarda makineleşmeyi vucudun hissettiğini ve programlamadan naturellikle birleşmeyi öneriyor .. Seninde inşallah dileğin en hayırlı şekliyle olur cnm...Merhaba kizlar benim BAT'im 3 mayıs. Daha var ama çok heyecanliyim. Bu ay'ki çalışmalarımıza çok dikkat ettik. Gün aşırı olmasına. Eşim'e sürekli pekmez yediriyorumkendimde folik asit kullanıyorum. İlişkilerimizide olabildigince sabahlari yapmaya calisiyoruz. Bu ayda olmazsa bilemicem artik
kaç gün geçmişti cnmm? ay pek heyecanlıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?