hamile kalma korkusu :(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
iki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...

Dogumdan sonra bende aylik igneyi daniscam doktoruma siz de arastirin isterseniz

Sakın tüplerinizi baglatmayın daha cok gencsiniz yarın birgün ne olacagı belli olmaz baska cözüm yolu var bütün önlemlerle devam

Kimi yıllarca uğraşıyor, kimine de istemeden veriyor Rabb'im.
Hikmetinden sual olunmaz. :)
Umarım korktuğunuz başınıza gelmez.
Evet ya bende onu düşündüm nasil korunulrr onu bile bilmem ahahahhaha ama hamile kalamıyorum :/

Aylık iğneler var korunmak için, ama ne kadar güvenilirdir bilemem. Bunu aile sağlığı merkezindeki hemşirelere de sorabilirsiniz. Bana doğumdan sonra sormuşlardı. Onlar da yardımcı olabilirler.

O zaman tek bir seçenek kalıyor tüplerinizi bağlatmak .
Bende 3tane allah ısteyene versın ama bırdaha cocuk dusunmuyorum allah da bana burda 4.ye kazara hamıle kaldım konusu acmayı nasıp etmesın ve aradan cok zaman gecmeden hamıle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…