- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Niye ki bimdekiler hamıle mı bıraktırıyormusBİM'den mi alıyor prezervatifleri
Yürü beSpiralle, hapla kalmanız cok normal. Hatta cok sanslıysanız hap + prezervatifle de kalabılırsınız benım gibi
Öyle duymuştumNiye ki bimdekiler hamıle mı bıraktırıyormus
Yihuuuuhuuuı zaten adamla kiraya ortak ev arkadası gıbı yasıyorum tutmayın beni üleenYürü be
Sakın tüplerinizi baglatmayın daha cok gencsiniz yarın birgün ne olacagı belli olmaz baska cözüm yolu var bütün önlemlerle devamiki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...
Spreyl değildir o, spreyl olsa duramazsınız bence. Ben de hep dua ederim, Allah isteyene ve hak edene versin inşallah.ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış
Evet ya bende onu düşündüm nasil korunulrr onu bile bilmem ahahahhaha ama hamile kalamıyorum :/Kimi yıllarca uğraşıyor, kimine de istemeden veriyor Rabb'im.
Hikmetinden sual olunmaz. :)
Umarım korktuğunuz başınıza gelmez.
Aynen, üç ay oldu ya, biri de denk gelmez mi? Gelmedi :))))))))Evet ya bende onu düşündüm nasil korunulrr onu bile bilmem ahahahhaha ama hamile kalamıyorum :/
Bende 3tane allah ısteyene versın ama bırdaha cocuk dusunmuyorum allah da bana burda 4.ye kazara hamıle kaldım konusu acmayı nasıp etmesınO zaman tek bir seçenek kalıyor tüplerinizi bağlatmak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?