hamile kalma korkusu :(

Ah keske bende hamıleyim dıye konu acabılsem. Nasip....

siz adet goruyormusunuz peki yunurtalarla alakası varmı bu yakma bağlatma işleminin
keşke eşimi kisirlastirsam biseler kullansa ama asla götüremem onu hastaneye uğraşamam onla keşke gitse

siz adet goruyormusunuz peki yunurtalarla alakası varmı bu yakma bağlatma işleminin
keşke eşimi kisirlastirsam biseler kullansa ama asla götüremem onu hastaneye uğraşamam onla keşke gitse

yumurtalarla yumurtalikla, rahimle falan hic alakasi yok.
regl oluyorum.

hatta guzel bir resim buldum buyurun burada: (3 yontem varmis : benimki yakilarak yapildi)

ayrintili link de surada: Tüp Bağlatma Ameliyatı Nedir? - Prof.Dr. Bülent Tıraş

3 çocuğuma da bile isteye hamile kaldım. Her zaman korunma yöntemi sayılmaz ama geri çekilme ile eşim korundu. Kazayla hiç hamile kalmadım. Korunmayı bırakır bırakmaz da hamile kaldım ilk ay. 3.bebeğimi doğurduktan sonra bende de öyle bir korku oluştu. Öncesinde kalmadım ama kazayla hamile kalırsam çok zorlanırım istemiyorum diye korkuyorum. Tek spiral taktırabilirim,diğerleri sağlık nedeniyle yasak. Onu da eşim taktırırsan da çıkartırsın sen pimpiriklisin diyor. Korunma konusunda kendinden emin. Ama öyle hamile kalanları duydukça da korkuyorum
İnşallah hamile kalmam. Allah isteyenlere versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…