hamile kalma korkusu :(

canim sağlık Bakanlığı'nın prezervatiflerini kullanıyoruz hastaneden veriyorlar ..daha ne kadar kime guvenebilirdik ki :d
En az 3 çocuk Yani bu konularda pek bilgili değilim ama güvenilir olduğunu düşündüğüm bilindik (cins cins reklamları dönerdi TV’de tüm aile otururken ) 2 marka var..Belki onları deneyebilirsiniz?Gerçi bunun denemeside nasıl olur ki o da bir tuhaf

doğru en az üç çocuk:d delik mi dagitiyolar Acep ndjdbebeje
yok ben deneme yapmam aetik bacım kökten çözüm istiyorum

Bahsettikleriniz durex ve okeyse ben onlardan bırıyle kaldım valla markaya bakmıyor

Hic istemez iken hapla korunurken kalmıştım dikkat edin derim :)
Şimdide korkmuyorum istiyorum istiyorum olmuyor.

Canım yaşın kaçtır.bilemeiyorum ama sende biliyosun dur ki kordan bağlatma var.onu düşüne bilirsin.2cocuk annesiyim oğlum 8yasinda kızım 8aylik inan bende koruyorum hamile kalcak ddiye.allahin işi hiç belli olmaz bide kızım tüp bebek tedavisi oldum.prevzatif kulanıyorum.sadce hap başlamadım

Spiral + kondom

Korunarak hamile kalanları da sadece bu forumda gördüm. Doğum kontrol haplarıyla ilgili şu önyargınızı bir kenara bırakın öncelikle. Daha bir kere hap kullanmamış arkadaşım diyor ki ay hap şişkinlik yapıyor, hormon düzenim alt üst olur, kullanıp bırakınca uzun bir süre çocuğun olmuyor vs vs Görüşün doktorunuzla size en uygun yöntemi belirleyin. Ben Doğum kontrol hapı kullanıyorum düzenli olarak, eşim de korunuyor. Hiç öyle kazara bir durum yaşanmadı. Tüplerinizi bağlatmanızı önerirm madem kesin olarak çocuk istemiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…