- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
hayır hastaneden verilen sağlık bakanlığı onaylı şeylerBİM'den mi alıyor prezervatifleri
nasıl yani anlamadimEşinizin de sizinle aynı fikirde olduğuna emin misiniz? Yani insanın aklına kötü kötü şeyler geliyor.
Ablam bim prezervatifi ile hamile kalmıştı o geldi aklıma kahkaha attım yaBİM'den mi alıyor prezervatifleri
evet bende bir kötü şeyleri düşünerek baglatmadimSakın tüplerinizi baglatmayın daha cok gencsiniz yarın birgün ne olacagı belli olmaz baska cözüm yolu var bütün önlemlerle devam
bime giren çıkan çok iğneyle delmistir işsizin biriAblam bim prezervatifi ile hamile kalmıştı o geldi aklıma kahkaha attım ya
iğne de güvenilir değil diyorlar ve çok kilo aldiriyormisAylık iğneler var korunmak için, ama ne kadar güvenilirdir bilemem. Bunu aile sağlığı merkezindeki hemşirelere de sorabilirsiniz. Bana doğumdan sonra sormuşlardı. Onlar da yardımcı olabilirler.
peki napiyosun sen neyle korunacaksin ömür boyuBende 3tane allah ısteyene versın ama bırdaha cocuk dusunmuyorum allah da bana burda 4.ye kazara hamıle kaldım konusu acmayı nasıp etmesınve aradan cok zaman gecmeden hamıle kalır
Amin benim teyzem 41 yasında istemeyerek hamile kaldı oglu şimdi 7 yasında büyüyorevet bende bir kötü şeyleri düşünerek baglatmadimAllah'ım korusun evlatlarimizi
En az 3 çocukcanim sağlık Bakanlığı'nın prezervatiflerini kullanıyoruz hastaneden veriyorlar ..daha ne kadar kime guvenebilirdik ki :d
doğru en az üç çocuk:d delik mi dagitiyolar Acep ndjdbebejeEn az 3 çocukYani bu konularda pek bilgili değilim ama güvenilir olduğunu düşündüğüm bilindik (cins cins reklamları dönerdi TV’de tüm aile otururken ) 2 marka var..Belki onları deneyebilirsiniz?Gerçi bunun denemeside nasıl olur ki o da bir tuhaf
var biraz ama çok degildiMuhtemelen kondom yırtılıyor. Sizde kuruluk var mı?
Allah'ım 41yasinda hamile kalmaktan sana sığınırımAmin benim teyzem 41 yasında istemeyerek hamile kaldı oglu şimdi 7 yasında büyüyoryaramaz
Korunmamı gerektırecek pozısyona gelınce düşüniciiimpeki napiyosun sen neyle korunacaksin ömür boyu
Bahsettikleriniz durex ve okeyse ben onlardan bırıyle kaldım valla markaya bakmıyorEn az 3 çocukYani bu konularda pek bilgili değilim ama güvenilir olduğunu düşündüğüm bilindik (cins cins reklamları dönerdi TV’de tüm aile otururken ) 2 marka var..Belki onları deneyebilirsiniz?Gerçi bunun denemeside nasıl olur ki o da bir tuhaf
Canım yaşın kaçtır.bilemeiyorum ama sende biliyosun dur ki kordan bağlatma var.onu düşüne bilirsin.2cocuk annesiyim oğlum 8yasinda kızım 8aylik inan bende koruyorum hamile kalcak ddiye.allahin işi hiç belli olmaz bide kızım tüp bebek tedavisi oldum.prevzatif kulanıyorum.sadce hap başlamadımiki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...
iki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?