hamile kalma korkusu :(

Hap + pre. Nasıl kaldınız merak ettim yazar mısınız
Konu sahibi pre. Le kaldiysan herseyle kalırsın hap kullanırken misal antibiyotik kullansan etkisi öluyor
Hapa 1haftalık ara verılıyor ya o sırada prezervatıfı cıkarırken ufak bır dökülme oldu eccük ama hepsi dökülseydi tlc ye kalabalık aıle dıye konu olurduk sanırsam yumurtlama bozuklugu vardı zaten bende o da bu 1hafta ıcemedıgım zamana gelmıs sıcak sıcak yumurtlamısım ıkı rafadanı

Ohoo naptın yaa 3 ay çok çok az bi süre bekle hele kalırsın Allahın izniyle öyle hissediyorum
Eşim iş dolayısıyla sadece yumurtlama günlerimin dışında gelebiliyor. :)
Konuyu da mahvettik böylece, başlık altında kendi derdimi anlatıyorum.

Eşim iş dolayısıyla sadece yumurtlama günlerimin dışında gelebiliyor. :)
Konuyu da mahvettik böylece, başlık altında kendi derdimi anlatıyorum.
Kısmet canım olur inşallah dert etme bi sorununuz yoksa rahat ol :)
Bizim maalesef erkek infertilitesi, konu sahibi kusura bakma konunu işgal ettk

Ben 4 aydır korunmuyorum tık yok böyle her şeye rağmen hamile kalanlara imreniyorum

Ben 4 aydır korunmuyorum tık yok böyle her şeye rağmen hamile kalanlara imreniyorum
Yahu 4 ay ne kiiii ben 4 aylık evliyken olur nasılsa diyodum çevremde bazıları ya hemen gebe kalırdı yada 8 9 ay sonra benim 15 ay oldu hala tık yok bende imreniyorum hemen hamile kalanlara

Bacım sen de bendensin, korunmak için tek yol sevişmemek.
Kazara 2 kere hamile kalınca insan, içinden miçinden gelmiyor.
Her o yola girince ister istemez itiyorsun, soğuyorsun.
Yalnız değilsin
bende sevismemek çaresini buldum kendi capimca ama herif söylenmeye başladı

Bilindik ve güvenli markaları tercih edin bence.5-10 tl daha pahalıdır belki ama hiç olmazsa bu tarz durumlarda kalmazsınız yani hiçbir korunma yöntemi yüzde yüz korumuyor evet ama sizinki epey ilginçmiş.Tam firmaya dava açmalık

canim sağlık Bakanlığı'nın prezervatiflerini kullanıyoruz hastaneden veriyorlar ..daha ne kadar kime guvenebilirdik ki :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…