hamile kalma korkusu :(

Spiral taktırmayı düşünüyordum

bu geri çekilme seysiyle seneleri devirmiş hemcinslerimi kutluyorum

doğum kontorl hapinin ben faydasını görmüştüm aslında adetlerim çok düzene girmişti ..içtiğim süre zarfında da kalmadım ama ben artık asla çocuk dusunmedigim için bundan sonra yumurtaların işi bitene kadar seneler senesi kullanmam gerekiyor bu yüzden vücuda bukadar sene hergun kimyasal alınması nekadar sağlıklı olabilirki...prosedurunde uzun süreli kullanımlarda meme kanseri etkisi artıyor yazıyor

konunu okudum önce bı sormuşsun sanki düşünüyorum nasıl olur diye ...sonra karar verip bağlayın sanırım...yorumlari da okudum sanki olumsuz şeyler var gibi....nasılsın şuan neler hissediyorsun ..adet horuyormusn

Madem hic hamile kalmak istemiyorsan kordonlarini baglatsan ya da hatta kesiyorlar diye biliyorum acilma vs olmasin diye.

aaa ben de de takı alerjisi var ozaman spral de alerji yaparmi ki

korunurken gebe kalmadim ama iki çocuğum var bende sizin gibi korkuyorum ilac kullandim kurdeşen oldum prezervatif eşim istemiyo bende korunmadan ilişki isteniyorum tabi yinede çok korkuyorum spiral varkendemi gebe kaldiniz acaba

Prezervatif nasıl korumamis şaşırdım.bence bu eşinizin komplosu gibi duruyo.

Canım spirali bakırlı ve 10 yıllık olandan taktir kadın doğuma.Ve bir hafta on gün sonra kontrol ediyorlar kaymış mi diye sonra bir sorun yoksa tamamdır olmadı en fazla +prezervatif ile tamamlarsan olmaz diye düşünüyorum ben de öyle iki çocuğuma da planimdan önce hamile kaldım bundan 6 ay önce yine bir kaza hamileliği oldu mucize gibiydi şok olduk ama düşükle sonuçlandı şimdi ben de hap kullanıyorum.Deri altı implant diye bir şey var onu da deneyebilirsiniz hap etkisinde diye duymuştum bir yöntem yaptırıp eşinize söylemeyin o da ayriyeten korunsun dikkatli bir şekilde.Cift yöntem etkili olur umarım..

O zaman tüplerinizi bağlatabilirsiniz. Hiç çocuk istemiyor ve hap kullanmak istemiyorsanız.

evet o zaman cok bilgim de yoktu acikcasi,
hani yontem tam olarak nedir falan diye,
doktorumla konustum sonrasinda da ,
artik yeni yontemle yaktiklarini ve kazara hamile kalma oranini sifirladiklarini soyledi.
Benim dogum esnasinda oldugu icin ayrica operasyon olmadi, o yuzden herhangi bir ayrica sikinti yasamadim.
Psikolojikman inanilmaz rahatim

sizde ise ayrica operasyon gerekecek, bence degmez,
esiniz dusunsun, onlarin cok daha kolay oluyor diye okumustum.

Ben hep geri çekilme ile korunuyorum bir şey olmadı. (Önerdiğim anlamına gelmez) çok garip

uğraşıp çocuğu olmayanlar için bu konu biraz gözlerine sokar gibi olmuş. Sonuçta korunma yöntemlerini biliyorsunuzdur. Hepsini deneyin. Olmadı bağlatırsınız. Burdan çocuğu olmayanlar bunları okuyup üzülebilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…