hamile kalma korkusu :(

konu sahibi ben tuperimi baglattim ama o donem kk da konu acmistim,
eski konularima bakip belki gorursunuz.

o zaman en iyi yontemlerden biri olarak hormonlu spiral onermislerdi, normal spiralden farkli bir yontemle calisiyor, bunu arastirdiniz mi?

ayrica esiniz dusunmez mi ?

Spiral + kondom + geri çekilmeyle üçlü korunma yöntemi deneyin. Hap demeyeceğim hormonları çok etkiliyor, psikopata dönmüştüm ben 2 ayda.

ettirmem mi ...hatta yakın zamanda ettirmistim bı sorun yok dedi ondan sonra ver elini cinsellik...o kontrolden sonra kaydı zar

ettirmem mi ...hatta yakın zamanda ettirmistim bı sorun yok dedi ondan sonra ver elini cinsellik...o kontrolden sonra kaydı zar
Onu anlamıyorum ben spiral var diye niçin döllenmeye sebep olabilecek şekilde hareket ediliyor ki? Bilmem anlatabildim mi :)

Spiral taktırın+prezervatif ile korunun. Aylık iğne /3aylık iğneler var onları deneyin. Ve ya tüplerinizi bağlatın. İleride çocuk istediğinizde açtırırsınız.
Tüpleri yaktırmadan sadece bağlatırsanız ileride açtırabiliyosunuz.

Bakır spiral mi alerji yapar diye endişe ediyosunuz?
O zaman mirena gibi hormonlu olanları araştırın onlar plastikmiş

Hormonlu istemiyorum bakıri da denemedim.
Belki alerji yapmaz diye soruyorum işte.
Ama sahte her türlü takı vücuduma kaşıntı ve alerji yapıyor.
Acaba bakir taktirsam da öyle mi olurum belki de olmam bilmiyorum işte.
Bu gidişle prezervatif devam

Risk almayın derim alerji olayını hiç duymadım ama doktorlar daha iyi aydınlatır sanırım

Bende bakır olandan var doğumdan bir süre sonra takıldı
Adet süresi uzadı, kanamam çok oluyor (zaten çoktu) sevemedim ben spirali ama doktora ne zaman gitsem rahmin spirale çok uygun çok iyi yerleşmiş vs dediği için kullanmaya devam.
Yoksa hapla korundum evlendikten çocuk yapana kadar 6 sene. Çok memnundum.

Onu anlamıyorum ben spiral var diye niçin döllenmeye sebep olabilecek şekilde hareket ediliyor ki? Bilmem anlatabildim mi :)

Burda ne demek istediniz acaba? Spiral olunca dikkat etmemiz gereken ne var yani anlayamadim

Konu sahibi esiniz vazekto düsünebilir. Erkeklerde daha kolay diye biliyorum ve geri dönüsüde var. yani olurda ileride 3. cocugu düsünürseniz

Yani açık yazayım erkek spirale güvenip eşinin içine mi boşalıyor ki hemen hamilelik oluşuyor. Aynı zamanda hamile kalma olasılığının olduğu günlerde de cinsellik yaşıyorlar demek ki

Yani açık yazayım erkek spirale güvenip eşinin içine mi boşalıyor ki hemen hamilelik oluşuyor. Aynı zamanda hamile kalma olasılığının olduğu günlerde de cinsellik yaşıyorlar demek ki

Spirale güvenmeyeceksek neden kullanalim ki? Yani spiral veya hap kullananlar icin sizce dogrusu erkegin + olarak geri cekilme yöntemini kullanmasimi? Bilemiyorum ben simdiye kadar bi aksilik yasamadim..

Spirale güvenmeyeceksek neden kullanalim ki? Yani spiral veya hap kullananlar icin sizce dogrusu erkegin + olarak geri cekilme yöntemini kullanmasimi? Bilemiyorum ben simdiye kadar bi aksilik yasamadim..
Ben tek yönteme güvenemiyorum nedense.
Biz çocuk istemediğimiz her zaman böyle devam ettik
Prezervatif + geri çekilme
Hap + geri çekilme
Spiral + geri çekilme

Bir tek çocuk istediğimiz ay bu olmadı onda da sonuç yan odada uyuyor
O yüzden ben risk alamam gibi geliyor

Tam zevkli yerinde pat diye geri cekilme bize göre degil sanirim Kim kendini nasil rahat hissediyorsa öyle yapsin tabii. Allah herkesin gönlüne göre versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…