- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi alonedark18
-
İstemezken kimyasal olması sevinilecek bir şey oluyorTövbe estafirullah yarabbı kımyasal oldu dıye sevındirik olcez yakında
Evet. Insanlar anlamıyor angola tavsanı mıyız bızım de ıhtıyacımız var duzeni oturtmayaİstemezken kimyasal olması sevinilecek bir şey oluyor
Haha allah basına versın ınsallah senın de 3 tane olsunDur büyük konuşma Allah vermesin
Evet sizinki cidden mucize olmus :))Yok ya alarm kurulu telefonda caldıgı dk ıctım hep. Koruması devam edıyor fakat bende yumurtlama bozuklugu vardı
Dur büyük konuşma Allah vermesin
ettirmem mi ...hatta yakın zamanda ettirmistim bı sorun yok dedi ondan sonra ver elini cinsellik...o kontrolden sonra kaydı zarA alonedark18 evet düzenli kontrol ettirmiş miydiniz?
Bana da korunuyoduk ama hamile kaldım cümlesi tuhaf geliyor. Biraz sorunca ya spiral yıllardır kontrol ettirilmemiş, ya prezervatif düzgün çıkarılmamış ya hap düzenli alınmamış oluyor. (Bol bol kınayayım da hemen başıma gelsin)
Onu anlamıyorum ben spiral var diye niçin döllenmeye sebep olabilecek şekilde hareket ediliyor ki? Bilmem anlatabildim mi :)ettirmem mi ...hatta yakın zamanda ettirmistim bı sorun yok dedi ondan sonra ver elini cinsellik...o kontrolden sonra kaydı zar
Bakır spiral mi alerji yapar diye endişe ediyosunuz?Sahte takiya alerjisi olup sprail taktiran var mi?
Spiral taktırın+prezervatif ile korunun. Aylık iğne /3aylık iğneler var onları deneyin. Ve ya tüplerinizi bağlatın. İleride çocuk istediğinizde açtırırsınız.iki cocugumada korunarak hamile kaldım...mucizee gibiydi hala aklim almiyor..şimdi yeni dogum yaptım o da ...üç ay oldu...ve ben eşimle olmak istemiyorum artık çünkü iki cocuktada. korunarak kaldım şuan eşim bana çok tehlikeli geliyor ..o da bu korkularimdan ve uzaklasmamdan rahatsız artık söylenip duruyor...doğum kontrol hapini daha çocuk dusunmedigim için ömür boyu veya menapaza girene kadar kullansam çok uzun seneler bu hormon ilaçları mutlaka vucuduma zarar verecek..zaten göğüs kanseri riski var diye biliyorum bu ilaçları kullananlarda...üç sene kullandım ama hamilelik planlayanakadardı sonra bırakır bırakmaz kaldım hemen istemiyordum prezervatif kullanmıştık ama nafile kaldım..ikincide de spreyl varken kaldım..yerinden oynamış ...en güvenilir i hap sanki ama dediğim gibi nereye kadar kullanicam ömür boyu düşünmüyorum artık sonuçta ... prezervatif spral bunlar bende etki etmiyor yaşadım gördüm..ya ben bap napicam..bağlatmak istemedim aklıma bordürü kötü şey geldi o an ve baglatmadim...dua ediyorum bir sürü melek gibi anne olmak isteyen hemcinslerim var onlar kalsın hemen ben değil artık diye ...
Bakır spiral mi alerji yapar diye endişe ediyosunuz?
O zaman mirena gibi hormonlu olanları araştırın onlar plastikmiş
Risk almayın derim alerji olayını hiç duymadım ama doktorlar daha iyi aydınlatır sanırımHormonlu istemiyorum bakıri da denemedim.
Belki alerji yapmaz diye soruyorum işte.
Ama sahte her türlü takı vücuduma kaşıntı ve alerji yapıyor.
Acaba bakir taktirsam da öyle mi olurum belki de olmam bilmiyorum işte.
Bu gidişle prezervatif devam
Onu anlamıyorum ben spiral var diye niçin döllenmeye sebep olabilecek şekilde hareket ediliyor ki? Bilmem anlatabildim mi :)
Yani açık yazayım erkek spirale güvenip eşinin içine mi boşalıyor ki hemen hamilelik oluşuyor. Aynı zamanda hamile kalma olasılığının olduğu günlerde de cinsellik yaşıyorlar demek kiBurda ne demek istediniz acaba? Spiral olunca dikkat etmemiz gereken ne var yani anlayamadim
Konu sahibi esiniz vazekto düsünebilir. Erkeklerde daha kolay diye biliyorum ve geri dönüsüde var. yani olurda ileride 3. cocugu düsünürseniz
Yani açık yazayım erkek spirale güvenip eşinin içine mi boşalıyor ki hemen hamilelik oluşuyor. Aynı zamanda hamile kalma olasılığının olduğu günlerde de cinsellik yaşıyorlar demek ki
Ben tek yönteme güvenemiyorum nedense.Spirale güvenmeyeceksek neden kullanalim ki? Yani spiral veya hap kullananlar icin sizce dogrusu erkegin + olarak geri cekilme yöntemini kullanmasimi? Bilemiyorum ben simdiye kadar bi aksilik yasamadim..
Ben tek yönteme güvenemiyorum nedense.
Biz çocuk istemediğimiz her zaman böyle devam ettik
Prezervatif + geri çekilme
Hap + geri çekilme
Spiral + geri çekilme
Bir tek çocuk istediğimiz ay bu olmadı onda da sonuç yan odada uyuyor
O yüzden ben risk alamam gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?