Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Hadi inşallah duyarsın kuzum inşallah çoğalmaz

Maasallah kuzum baya az içiyorsun işte kendini hiç suçlama boş yere hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde alırsın bebisini kucağına balim
Ayy canımın içii çok teşekkür ederimm Rabbim sana da hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin İnşallah

Merhabalar Adana’da hangi hastane hangi doktora gittiniz.
Ben de Adanadayım 10 aydır istiyoruz
Ben Adanada Hakan Nazik'e gidiyorum gebelik takibi için, özel muayenehanesi var eğer özele giderim derseniz öneririm ilgili birisi. Devlette genelde bir yıl dolunca test falan istiyorlar

Benimde ovulasyon sonra 11. Günüm hayatta böyle sarı akıntım olduğunu bilmezdim fakat test yaptım bugün negatif bat 9 Ekim

Selamünaleyküm Kızlar ben uzun süredir takip ediyorum sizi Hatta mesajları en baştan bile okumuşluğum var son adet tarihim 2 Eylül'de 18 eylül'de pik gördüğümü düşünüyorum ve öncesindeki sonrasındaki günleri değerlendirdim şu an Adetim 5 gün varken regl gibi kanamam oldu Sadece Karnım ağrıyor Sizce yerleşme kanaması olabilir mi ve pikosum Döndüm 35 günden aşağı olmaz Normalde

Bende gebelik yokmuş progesteron hormonundan kaynaklanıyormuş :)
Ben de duramadim kan testi verdim reglime 7 gün kala negatif acaba erken olduğu için olabilir mi diye düşündüm. Evde yaptığım testlerde silik 2. Çizgiyi gördüğüm için kan verdim ama gebelik yok sizce döner mi

Canım gebeliğin nasıl gidiyor okumadım son mesajları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…