- 1 Ocak 2025
- 1.237
- 344
- 38
- 27
Adetime 5 gün kala çatlamıştı ben yerleşme sanmıştım sonrasında çatlama olduğunu anlayınca çok üzülmüştüm ne öncesini ne sonrasını değerlendirmediğim için ihtimal vermiyordum zaten gebe olduğuma. Ne kadar belirti olsa da psikolojik dedim adetim gecikince tedt yaparken bile çıkmaz çünkü ilişki olmadı ki falan diyordum. İçini ferah tut benden çok değerlendirmişsin günleriniCanım ya ben o günden sonra ikişkiye giremedim denk gelmedi kaçırmış mı oluyorum bu ayı o sancılı günlerimi leke gelen günleri değerlendirdim ama
Aa hangi ülkedesin canımCanım Ben yurt disindayimve şuan hamileyim
Daha yeni bitti kuzum reglim 5 gündür daha geri sayıma başlamadımSağol canım öyle yapıyorum. Ayy hadi İnşallahh bat ne zamannn
Ahahah iyi iyi aşkım İnşallahh ekimde güzel haber alırızz çok heyecanlııııııDaha yeni bitti kuzum reglim 5 gündür daha geri sayıma başlamadım
İnşallah canım yaa inşallah dediğin gibi olurYok yok kaçırmış olmuyorsun bende o lekeden 3 gün önce ilişkiye girmiştim bide lekeyi de hatırlarsan yerleşme sandığım için 3/4 gün de ilişkiye girmemiştim sonrasında. 3 gün önceki ilişkiyle tuttu yani içerde sperm olması yetiyor hatta daha iyi direkt çatlayınca hazırda sperm olduğu için tutuyorlar birbirini
Haklısın canım herşey nasip Allah razı olsun inşallah bende pozitif haberimi alırımAdetime 5 gün kala çatlamıştı ben yerleşme sanmıştım sonrasında çatlama olduğunu anlayınca çok üzülmüştüm ne öncesini ne sonrasını değerlendirmediğim için ihtimal vermiyordum zaten gebe olduğuma. Ne kadar belirti olsa da psikolojik dedim adetim gecikince tedt yaparken bile çıkmaz çünkü ilişki olmadı ki falan diyordum. İçini ferah tut benden çok değerlendirmişsin günlerininasipte varsa gelecektir İnşallah
İnşallah kuzum inşallah akışına bıraktım bu sefer bakalım ne olacakAhahah iyi iyi aşkım İnşallahh ekimde güzel haber alırızz çok heyecanlıııııı
Allah senden de razı olsun güzelim İnşallah güzel haberini alırızHaklısın canım herşey nasip Allah razı olsun inşallah bende pozitif haberimi alırım
Akışına bırakınca oluyor cümlesine yüzdeee bin beş yüz katılıyorumİnşallah kuzum inşallah akışına bıraktım bu sefer bakalım ne olacak
Aynen bendeAkışına bırakınca oluyor cümlesine yüzdeee bin beş yüz katılıyorum
Allah razı olsun canım inşallahAllah senden de razı olsun güzelim İnşallah güzel haberini alırız
Ayy vicdan azabım oldu çöktü üzerime yazarken bile utanıyorum bebeği için sigarayı bırakamayacak kadar zavallı biri diyebilirler benim için. Herşeyden tiksindim de bi bu zıkkımı bırakamadım.Aynen bendebu arada sen sigarayı bırakabildin mi kuzum
Çok şükür canım bir hafta sonra kalp atısı için doktora gideceğim bakalım hayırlısıyla inşallah duyarız onun dışında hafif baş dönmelerim mide bulantılarım başladı inşallah çoğalmaz
Merhabalar Adana’da hangi hastane hangi doktora gittiniz.Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni bu bir yıl içinde özel devlet gitmediğim doktor kalmadı benimde yumurtalarımda hiçbir sıkıntı yoktu büyğmesi sayısı çalışması çok iyi dendi pcos mu var acaba diye kendim söyledim en son bi dra. Evet ama çok da önemli değil dedi folik asit yazdı gönderdi. Sonra ki doktorların da hepsi pcosum var dedim yine hiçbir şey yapılmadı her seferinde folik asit yazdılar gönderdiler. En son adana da devlette çok iyi bir doktor bulmuştum ailem adanada ben gurbetteyim buraya gelin geldim. Adanaya gideceğim zaman o doktor için sürekli randevu kovaladım ki buldum şükür. Ulturasyonla muayene etti herşey çok iyi yumurtalıklarda bir problem yok dedi hocam pcos olduğumu düşünüyorum dedim böyle anlattığım gibi anlattım ama adet gecikmem vs bişeyimin de olmadığını söyledim. Evet yumurtan çatlamıyor olabilir inositol ve folik asit karışımı bir ilaç vereceğim tüplerinde yada eşinde bir sıkıntı yoksa bu ilaçla 2 ay içinde hamile kalırsın dedi. İnositolu yazdığında adet tarihime 1 hafta vardı zaten kullanmaya başladım adet gördüm adanadan döndüm ilaca devam ettim adetim bitti o ay yumurtam çatladı ve dediği gibi 2 ay sürmeden ilk ayda hamile kaldım şükür. Ben pcos olan yumurtası çatlamayan herkese şiddetle inositolu tavsiye ediyorum. Hep diyorum madem yumurtam çatlamıyordu diğer doktorlar inositol verseydi belki daha önce hamile kalmıştım. Sizden de o doktordan da Allah bin kere razı olsun o vesile oldu diyorum. Bence düzenli olarak inositolu kullan. Hatta özelden nasıl kullanacağını da yazarım istersen. Zararı yok içinde folik asitte var dene 2 ay zaten hsg de çekilmişsin. Bana hamile kalmazsam artık sonrasında hsg çektirmemi eşiminde testlerini vermesini söyledi. Bin şükür gerek kalmadı
Şehir hastanesinde Fikriye adıgüzel di dr un adı ben uzaktan geldiğimi bir yıldır çocuk istediğimizi söyledim onun için bölüm açıldı dedi tam hatırlamıyorum da infertilite miydi öyle bişeydi uzaktan geldiğimi kendisine muayene olmak istediğimi söyledim bi muayene edeyim ama bir defalık gelişle birşey de yapılamaz dedi baktı bi sıkıntı göremedi yumurtan çatlamıyordur belki inositol ve folik asit karışımı toz bir ilaç vereceğim 2 ay dene tüplerinde yada eşinde bir sıkıntı yoksa hamile kalırsın dedi kullandığım ilk ay hamile kaldımMerhabalar Adana’da hangi hastane hangi doktora gittiniz.
Ben de Adanadayım 10 aydır istiyoruz
Siz ne zaman gitmiştiniz ben şimdi randevu için aradım da öyle bir doktor yok dedilerŞehir hastanesinde Fikriye adıgüzel di dr un adı ben uzaktan geldiğimi bir yıldır çocuk istediğimizi söyledim onun için bölüm açıldı dedi tam hatırlamıyorum da infertilite miydi öyle bişeydi uzaktan geldiğimi kendisine muayene olmak istediğimi söyledim bi muayene edeyim ama bir defalık gelişle birşey de yapılamaz dedi baktı bi sıkıntı göremedi yumurtan çatlamıyordur belki inositol ve folik asit karışımı toz bir ilaç vereceğim 2 ay dene tüplerinde yada eşinde bir sıkıntı yoksa hamile kalırsın dedi kullandığım ilk ay hamile kaldım
Venatura inosütolü nasıl kullandınız peki kendim alayım kullansamSiz ne zaman gitmiştiniz ben şimdi randevu için aradım da öyle bir doktor yok dediler
İnternetten araştırdım özele geçmi medikalparka
9 Eylül tarihinde
Aa hayir saçmalama asla öyle düşünme kendin hakkında bu gayet normal birsey çok fazla kullanmadigin sürece allahin izniyle hicbirsey olmaz asla böyle k3ndini suçlamaAyy vicdan azabım oldu çöktü üzerime yazarken bile utanıyorum bebeği için sigarayı bırakamayacak kadar zavallı biri diyebilirler benim için. Herşeyden tiksindim de bi bu zıkkımı bırakamadım.
Ben 3 ay önce gitmiştim bilmiyorum Adana da yaşamıyorum şuan zatenSiz ne zaman gitmiştiniz ben şimdi randevu için aradım da öyle bir doktor yok dediler
İnternetten araştırdım özele geçmi medikalparka
9 Eylül tarihinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?