Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Canım ya ben o günden sonra ikişkiye giremedim denk gelmedi kaçırmış mı oluyorum bu ayı o sancılı günlerimi leke gelen günleri değerlendirdim ama
Adetime 5 gün kala çatlamıştı ben yerleşme sanmıştım sonrasında çatlama olduğunu anlayınca çok üzülmüştüm ne öncesini ne sonrasını değerlendirmediğim için ihtimal vermiyordum zaten gebe olduğuma. Ne kadar belirti olsa da psikolojik dedim adetim gecikince tedt yaparken bile çıkmaz çünkü ilişki olmadı ki falan diyordum. İçini ferah tut benden çok değerlendirmişsin günlerini nasipte varsa gelecektir İnşallah

İnşallah canım yaa inşallah dediğin gibi olur

Haklısın canım herşey nasip Allah razı olsun inşallah bende pozitif haberimi alırım

Aynen bende bu arada sen sigarayı bırakabildin mi kuzum
Ayy vicdan azabım oldu çöktü üzerime yazarken bile utanıyorum bebeği için sigarayı bırakamayacak kadar zavallı biri diyebilirler benim için. Herşeyden tiksindim de bi bu zıkkımı bırakamadım.

Merhabalar Adana’da hangi hastane hangi doktora gittiniz.
Ben de Adanadayım 10 aydır istiyoruz

Merhabalar Adana’da hangi hastane hangi doktora gittiniz.
Ben de Adanadayım 10 aydır istiyoruz
Şehir hastanesinde Fikriye adıgüzel di dr un adı ben uzaktan geldiğimi bir yıldır çocuk istediğimizi söyledim onun için bölüm açıldı dedi tam hatırlamıyorum da infertilite miydi öyle bişeydi uzaktan geldiğimi kendisine muayene olmak istediğimi söyledim bi muayene edeyim ama bir defalık gelişle birşey de yapılamaz dedi baktı bi sıkıntı göremedi yumurtan çatlamıyordur belki inositol ve folik asit karışımı toz bir ilaç vereceğim 2 ay dene tüplerinde yada eşinde bir sıkıntı yoksa hamile kalırsın dedi kullandığım ilk ay hamile kaldım

Siz ne zaman gitmiştiniz ben şimdi randevu için aradım da öyle bir doktor yok dediler
İnternetten araştırdım özele geçmi medikalparka
9 Eylül tarihinde

Ayy vicdan azabım oldu çöktü üzerime yazarken bile utanıyorum bebeği için sigarayı bırakamayacak kadar zavallı biri diyebilirler benim için. Herşeyden tiksindim de bi bu zıkkımı bırakamadım.
Aa hayir saçmalama asla öyle düşünme kendin hakkında bu gayet normal birsey çok fazla kullanmadigin sürece allahin izniyle hicbirsey olmaz asla böyle k3ndini suçlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…