- 24 Temmuz 2025
- 211
- 46
- 13
Bekle de gör akışına bırak sadeceHadi bacımm göster gücünü yap bişiler nolur djkekdked
Saldım kendimi hahahaBekle de gör akışına bırak sadecegel seni bi okutayım
Hahahahha bende öyle yaKız ben uyuyamaammm aslaaa salı günü 38 haftalık gebeler gibi sağa sola dönüp durdum
Hsksjdjdk aynen öyle bana bu kadarı abartı geliyor tabi bilemedim yine deBu böyle olmaz her sabah rutin gebelik testi yapalım bari diş fırçalar gibi
Ay test yapmadin miBenim bat bugün beklemedeyim
Yok canım yapmadm. Dün yapmıştım awox negatif çıktı. Bugün tekrarlamadımAy test yapmadin mi
Hadi inşallahKızlar içimden bi ses hamile olduğumu söylüyor
Yapma zaten bugünü bi atlat inşallah kırmızıları görmedenYok canım yapmadm. Dün yapmıştım awox negatif çıktı. Bugün tekrarlamadım
O his size de geldi miHadi inşallah
Aslında çok karışıktı duygularım bi evet hamileyim diyordum biryandanda umutsuzdum hamile olmam imkansız diyordumO his size de geldi mi
Belirti aramak istemiyorum ama o coşku var içimdeAslında çok karışıktı duygularım bi evet hamileyim diyordum biryandanda umutsuzdum hamile olmam imkansız diyordum
Hayırlısı canım adetin geçti mi test felan yaptın mı hiçBelirti aramak istemiyorum ama o coşku var içimde
Yok daha bir şey yapmadım çünkü yeni bitti ovülasyon dönemimHayırlısı canım adetin geçti mi test felan yaptın mı hiç
Anladım canım hayırlısıyla inşallah sende hamilesindirYok daha bir şey yapmadım çünkü yeni bitti ovülasyon dönemim
Ayy İnşallah. Sende sanki adetin sökülemiyormuş gibi bi his var mı. Belim çok ağrıyor karnım ve vajinam çok baskı yapıyor yaa anlamadım bişeyYapma zaten bugünü bi atlat inşallah kırmızıları görmeden
O his bende de var canım ama emin olamıyorum adet olacakmışım gibi de oluyor karnım belim tuhaf şuanO his size de geldi mi
Ayy inşallah aminnnAnladım canım hayırlısıyla inşallah sende hamilesindir
İyiyi düşün kötüyü çağırma ben senin de hamile olduğunu hissediyorumO his bende de var canım ama emin olamıyorum adet olacakmışım gibi de oluyor karnım belim tuhaf şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?