Yani adet görünce ben de hamile değilim diyorum nasıl anlicaz kiiiYokk bebeğim 39 yaşında ablamyurtdışında bir de bu tür vakalar yaşanıyor biraz bilinçsizce buluyorum
En son benimki çıkıyor galibaÇok geç demişler ya sabah 9 10 gibi çıkıyor
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünSon günler bata hep beraber dua ediyoruz
Gebe olayım da aşereyim yaaa ben okeyim dkkdkskdGebeyken onu da aşerirsin
Ya yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum bazısı hiç yaşamıyor valla tüm belirtiler kişiye özel benceYani adet görünce ben de hamile değilim diyorum nasıl anlicaz kiii
Sen sabah 10 gibi bak e nabizaEn son benimki çıkıyor galibaher acıdan dışlanıyorum
Yani ama acaba göbeğinde mi cikmamiskiDoğumda öğrenseymiş bari
Doğumda öğrenseymiş bari
6 ay da yerleşme kanaması olmaz ki ya bir noktada bu insanlar bir şeyi gözden kaçırıyor ama neyiYa yerleşme kanamasıdır diye düşünüyorum bazısı hiç yaşamıyor valla tüm belirtiler kişiye özel bence
Olumlama yapıyorum bu ay olmasa önümüzdki ay kesinlikle gebe kalacaksın 6. Hissim kuvvetlidir arkadasımın bebeğinin cinsiyetini de tutturdum hamişliğini de herkes kız derken ben erkek dedimGebe olayım da aşereyim yaaa ben okeyim dkkdkskd
Kilodandır belkimmmYani ama acaba göbeğinde mi cikmamiski
Hadi bacımm göster gücünü yap bişiler nolur djkekdkedOlumlama yapıyorum bu ay olmasa önümüzdki ay kesinlikle gebe kalacaksın 6. Hissim kuvvetlidir arkadasımın bebeğinin cinsiyetini de tutturdum hamişliğini de herkes kız derken ben erkek dedim
Hadi inşallah bu seferde melones için tutsun hislerinOlumlama yapıyorum bu ay olmasa önümüzdki ay kesinlikle gebe kalacaksın 6. Hissim kuvvetlidir arkadasımın bebeğinin cinsiyetini de tutturdum hamişliğini de herkes kız derken ben erkek dedim
Kadının biri yazmıştı ki annem hamileliği boyunca (9ay) adet gördü. Hamile olduğunu bilmiyordu bir gün evimiz boyanırken fenalaştı hastaneye götürdük kardeşimle beraner eve döndüler doğum yaptı denk gelmiştim6 ay da yerleşme kanaması olmaz ki ya bir noktada bu insanlar bir şeyi gözden kaçırıyor ama neyi
Ne tatlısın yaa olursun İnşallahhhh olursuunnGebe olayım da aşereyim yaaa ben okeyim dkkdkskd
Ay inşallahHadi inşallah bu seferde melones için tutsun hislerin
Kız ben uyuyamaammm aslaaa salı günü 38 haftalık gebeler gibi sağa sola dönüp durdumSen sabah 10 gibi bak e nabiza
Belkide bazende iç karın geniş oluyor ondan anlamamistirlarKilodandır belkimmm
Bu böyle olmaz her sabah rutin gebelik testi yapalım bari diş fırçalar gibiKadının biri yazmıştı ki annem hamileliği boyunca (9ay) adet gördü. Hamile olduğunu bilmiyordu bir gün evimiz boyanırken fenalaştı hastaneye götürdük kardeşimle beraner eve döndüler doğum yaptı denk gelmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?