- 1 Ocak 2025
- 1.241
- 344
- 38
- 27
Aşkım nisan annesi olmuyor muyuz ya (tabi hamileysem bendeKızlar şimdi eğer hamileysek kesin olarak biz mayıs annesimi olacağız
İnşallah öyleyimdir canım c.tesi testi tekrarlarım bakalımİyiyi düşün kötüyü çağırma ben senin de hamile olduğunu hissediyorum
İnşallah öyleyimdir canım c.tesi testi tekrarlarım bakalımİnşallah sende hamilesindir güzel haberi verirsin
Amin canım nisan anneleri grubunda olacağız daha ümidini kaybetmeİnşallah öyleyimdir canım c.tesi testi tekrarlarım bakalımİnşallah sende hamilesindir güzel haberi verirsin
Allah razı olsun canım ya güzel dileklerin içinAmin canım nisan anneleri grubunda olacağız daha ümidini kaybetme
1 yıldır neredeyse ama daha önce bir kimyasal geçirdim ovülasyon testiyle olmuştu o daAllah razı olsun canım ya güzel dileklerin içinsen ne zamandır deniyorsun
Bizimde bu ay bir yıl oluyor canım. Bende daha önce bir kimyasal yaşamıştım bakalım 19u evlilik yıldönümümüz eşime vereceğim hediye bebişimiz olur İnşallah1 yıldır neredeyse ama daha önce bir kimyasal geçirdim ovülasyon testiyle olmuştu o da
Ayy maslalah ben de onun için çabalıyorum kimyasalla aynı belirtiler oldu ondan umutluyumBizimde bu ay bir yıl oluyor canım. Bende daha önce bir kimyasal yaşamıştım bakalım 19u evlilik yıldönümümüz eşime vereceğim hediye bebişimiz olur İnşallah
Kimyasalı kaç ay önce yaşadınızBizimde bu ay bir yıl oluyor canım. Bende daha önce bir kimyasal yaşamıştım bakalım 19u evlilik yıldönümümüz eşime vereceğim hediye bebişimiz olur İnşallah
Bende de aynıları var bakalım artık bugün yarın bi atlatırsam İnşallahAyy maslalah ben de onun için çabalıyorum kimyasalla aynı belirtiler oldu ondan umutluyum
Ramazan ayından bir ay önceydi canımKimyasalı kaç ay önce yaşadınız
Hiç kafanı yarına da odaklama git mesguliyet bul kendine olmuş gibi düşün 2 gün sonra da kan sonucunu atarsın buraya Allah izin verirse biz umut edelimmmBende de aynıları var bakalım artık bugün yarın bi atlatırsam İnşallah
5-6 gün var aşkım ama kasık bel ağrısı bşrde bugündür midem bulanıyo kuscam şimdiKızlar sizin döngünüz kaç gün ve bata kaç gün kaldı A adilebaytarovic
Bir yıldır bat bekliyonuz sanki ben sizin yerinize darlandım ha niye gelmiyor bu günler hdhdhdhdhd siz mi çok erkek belirti takip etmeye başladınız yada
İnşallah evet sjsjsjdjHamile miyim gerçektenn
Sen içini ferah tut bacım gelmeyecek o kırmızılar sende hamilesinAyy İnşallah. Sende sanki adetin sökülemiyormuş gibi bi his var mı. Belim çok ağrıyor karnım ve vajinam çok baskı yapıyor yaa anlamadım bişey
Bilmiyorum doktor hesabıyla bizim hesabımız bir olmuyor zatenAşkım nisan annesi olmuyor muyuz ya (tabi hamileysem bende) en son ki adet tarihini baz alıyorlar ya bir aylık olmuş oluyor diye heseplanıyor öyle biliyorum
Çok iyi geldiniz hepiniizz çok teşekkür ederimmHiç kafanı yarına da odaklama git mesguliyet bul kendine olmuş gibi düşün 2 gün sonra da kan sonucunu atarsın buraya Allah izin verirse biz umut edelimmm
Kız özledimm nerelerdesinnn hdksjsjİnşallah evet sjsjsjdj
Burdan hepinizee sımsıkıı sarılmak istitorummmmm yaaaağğğğğSen içini ferah tut bacım gelmeyecek o kırmızılar sende hamilesin
Aynen çok farklı bu tıp denilen şeyBilmiyorum doktor hesabıyla bizim hesabımız bir olmuyor zaten
Saril bacım sarilBurdan hepinizee sımsıkıı sarılmak istitorummmmm yaaaağğğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?