Sustum sustum Türk kahvesi mi demişim kefir diyecektim pardonHahahshshsh şşş kız canım çekiyor sus
Hamile miyim gerçektennSen içmeee sen hamilesin ben değilim otur kız oturduğun yere
Bırakacağız bacım bebeklerimiz için biz kadınlar güçlüyüz evladımız için bunuda başarısız güveniyorum bizeİnşallah tiksiniriz canım ne diyim bende stres sıkıntı bitmediğinden ben onu bıraksam o beni bırakmıyor
Şahsi kanaatim o yönde bakalımHamile miyim gerçektenn
Hshshhssh sesli güldüm mükemmeldiiSustum sustum Türk kahvesi mi demişim kefir diyecektim pardon
Sen de dahilsin olacak emin olDualarım hep sizle valla
Evet sen hamilesin o kadar dil döküyoruz bacım.sanaaaaHamile miyim gerçektenn
Ayy İnşallah yaa Rabbim tüm isteyenlere bize de size dee en kısa zamanda nasip etsinnŞahsi kanaatim o yönde bakalım
Senin ablanla benim kayınvalidemin arkadaşı aynı kişi mi acaba o da dün benim arkadaşım 6 ay adet oldu hamileymiş dediSen de dahilsin olacak emin olmesela ablam 6 aylıkken gebeliğini öğrendi
Türk kahveli kefir denenirSustum sustum Türk kahvesi mi demişim kefir diyecektim pardon
O neymişşş evlerden ırak xkskxkdkTürk kahveli kefir denenir
Baaa ne guzelBen de Ankaradayım kuzu bugün hemşire dedi 2 gibi çıkar yarın doktorda 4 gibi cıkar o zaman gel dedi
Yokk bebeğim 39 yaşında ablamSenin ablanla benim kayınvalidemin arkadaşı aynı kişi mi acaba o da dün benim arkadaşım 6 ay adet oldu hamileymiş dedi
Yok yarınBaaa ne guzelbugün 4 gibi mi dedi
Şimdi ağlicammmEvet sen hamilesin o kadar dil döküyoruz bacım.sanaaaa
Kız ama 6 ay adet görürse insan nereden anlayacak ki hamile kaldığıYokk bebeğim 39 yaşında ablamyurtdışında bir de bu tür vakalar yaşanıyor biraz bilinçsizce buluyorum
Gebeyken onu da aşerirsinO neymişşş evlerden ırak xkskxkdk
Çok geç demişler ya sabah 9 10 gibi çıkıyorYok yarın
Doğumda öğrenseymiş bariKız ama 6 ay adet görürse insan nereden anlayacak ki hamile kaldığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?