- 28 Mayıs 2025
- 1.040
- 229
- 38
- 25
Hadi bakalim bekleyip gorucez ins vardirBir umuttur yaşamak sjsjsjsjsj dur bakalım şafak 5-6
Günün sonunda da yapsan o testi yine görsen o tek çizgiyi yine kaldığın yerden devam ediyosun hayataŞuan bile soda içiyorum hayatta yapmam hiç hazır değilim negatifi görmeye bak alışırsam senin gibi saat başı test yapmak zorunda kalırım sen beni korkutuyosun
Benimde çok oldu ama ben fark edene kadar iç çamaşırımda yada önüme aldığım bezde sarımtrak leke kalmış oluyorduEnfeksiyon olsa kasinma koku vs olur cnm bende hicbiri yok burds herkes diyodu sarimtirak akintim vardi test yaptım pozitif yerlesmeden sonraki akintiymis
Sürünmek yordu be bacıımmGünün sonunda da yapsan o testi yine görsen o tek çizgiyi yine kaldığın yerden devam ediyosun hayataöldürmüyo ama süründürüyo
Bnm basima hiç gelmedi ki ondan dolayı sasirdimBenimde çok oldu ama ben fark edene kadar iç çamaşırımda yada önüme aldığım bezde sarımtrak leke kalmış oluyordu
Ne yani şimdi bu akıntı gebelik belirtisi mi değil mi shshshshSürünmek yordu be bacıımm
Yok çok oldu derken yumurtam çatladıktan sonra adetime yakın çok oldu dediğin akıntı. İnşallah da gebeliktendir canım benimBnm basima hiç gelmedi ki ondan dolayı sasirdim
Yani testim pozitif çıkarsa hamilelik belirtisiymiş diyebilirim şuan bişey diyemiyorum ama bende ilk defa bu ay yaşadım bunuNe yani şimdi bu akıntı gebelik belirtisi mi değil mi shshshsh
Benim hic basima gelmedi cnm ondan sasirdim bende hic bu sekilde olmamisti goguslerim fln cok dolgun ve aciyo kasigim sancilaniyo bel agrim vs yok hic anlamadim bisey yarin bi test yapmak istiyorum ama emin de olamıyorum beklemem gerekiyor gibi hissediyorumYok çok oldu derken yumurtam çatladıktan sonra adetime yakın çok oldu dediğin akıntı. İnşallah da gebeliktendir canım benim
Valla benim de işte ilk defa bu ay başıma geldi akıntı bende belki gebeliktendir diyorum. İnşallah da öyledir. Benimde göğüslerim çok dolgun bu ay şiş duruyor ucu acıyor belimde çok ağrıyor kasık ağrım olup olup geçiyor bende pek bişey anlamadım. Senin bat günün ne zamandıBenim hic basima gelmedi cnm ondan sasirdim bende hic bu sekilde olmamisti goguslerim fln cok dolgun ve aciyo kasigim sancilaniyo bel agrim vs yok hic anlamadim bisey yarin bi test yapmak istiyorum ama emin de olamıyorum beklemem gerekiyor gibi hissediyorum
Cnm benim bu gunu sayma bitti artik uc kaldi seninValla benim de işte ilk defa bu ay başıma geldi akıntı bende belki gebeliktendir diyorum. İnşallah da öyledir. Benimde göğüslerim çok dolgun bu ay şiş duruyor ucu acıyor belimde çok ağrıyor kasık ağrım olup olup geçiyor bende pek bişey anlamadım. Senin bat günün ne zamandı
Benim bugün bat günümdü canınCnm benim bu gunu sayma bitti artik uc kaldi senin
Ay yarın hemen test yap ozaman heyecanlandımBenim bugün bat günümdü canın
Test yaptin mi pekiiiiiBenim bugün bat günümdü canın
Ayy yok yarın da geçsin bii cumartesii yapacamAy yarın hemen test yap ozaman heyecanlandım
Yi beni sjsjsjsj yedin zaten başımın belası ne oldu hala regl olmadın dimiYaa senii yiceemm
Hayıırr cumartesii yapacam aşkolaaarrTest yaptin mi pekiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?