- 18 Mart 2025
- 509
- 174
- 18
Ayyyyyy ya kesin gec yumurtladin ve hamilesin senHayır canım olmadım
Ayyy İnşallahh yarın sabah test yapıcam ama nasıl korkuyorum bi bilseniz jsmsnsmAyyyyyy ya kesin gec yumurtladin ve hamilesin sen
Daha yenidir dur hele aynı yerde mi verdinİlki 6 çıkmıştı 36 saat sonra 22 oldu ay çok sinir bozucu nerden öğrendim yaaa
Yok ilki ozeldeydi ikinci saglik ocagi artış güzel ama yine de düşük olunca insan korkuyorDaha yenidir dur hele aynı yerde mi verdin
Güzel haberlerini heyecanla beklemekteyimmmAyyy İnşallahh yarın sabah test yapıcam ama nasıl korkuyorum bi bilseniz jsmsnsm
Sağlıkla artsın inşallah bat ne zamandı istersen bir de salı ver ben de öyle yapıcam bi acıklansaYok ilki ozeldeydi ikinci saglik ocagi artış güzel ama yine de düşük olunca insan korkuyor
Canı benim Allah razı olsunnGüzel haberlerini heyecanla beklemekteyimmm
Ya senin durumunu merak ettiğim için girdim baktım müjdeler yaklaşıyor valla billaCanı benim Allah razı olsunnsenin gebeliğinde sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucağınıza alın Allah ın izniyle
Ayy çok duygulandımm çok teşekkür ederim canımm İnşallah yarın sabah gerçekten müjdeli haber verebilirim sizeYa senin durumunu merak ettiğim için girdim baktım müjdeler yaklaşıyor valla billa
Heyecanla ve umutla bekliyoruz biz Nisan annesi olacağız inşallahAyy
Ayy çok duygulandımm çok teşekkür ederim canımm İnşallah yarın sabah gerçekten müjdeli haber verebilirim size
Bat yarın İnşallah canım çıkınca yaz sendeSağlıkla artsın inşallah bat ne zamandı istersen bir de salı ver ben de öyle yapıcam bi acıklansa
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım çok sevindimBat yarın İnşallah canım çıkınca yaz sende
benim en geç salı görünüyor ama dediğin gibi dünde olmus olabilir bak sabah 10.30 gibi yaptım dayanamadım yine ikisi de farklı markaBat yarın İnşallah canım çıkınca yaz sende
Canım bizimki geç döllenme 2-3 gün büyük ihtimalle o yüzden değerler bata göre böyle düşükBat yarın İnşallah canım çıkınca yaz sende
Markalari ne cnm cunku bnm bat pazartesi daha yapmadmbenim en geç salı görünüyor ama dediğin gibi dünde olmus olabilir bak sabah 10.30 gibi yaptım dayanamadım yine ikisi de farklı markaEki Görüntüle 3630535
Canım kesin var Allah’ın izniylebenim en geç salı görünüyor ama dediğin gibi dünde olmus olabilir bak sabah 10.30 gibi yaptım dayanamadım yine ikisi de farklı markaEki Görüntüle 3630535
Artimed labmen ama artimed güvenilmez o ayrıMarkalari ne cnm cunku bnm bat pazartesi daha yapmadm
Amin inşallah yükselmiştir değil mi hala sonucum cıkmadııııCanım kesin var Allah’ın izniyle
He kanda verdiniz yani kaç ciktiArtimed labmen ama artimed güvenilmez o ayrıbenim kan da cıkmıstı ben yükselisi merak ediyorum
Salı 41.39’duHe kanda verdiniz yani kaç cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?