- 28 Mayıs 2025
- 1.040
- 229
- 38
- 25
Neyi bekliyorsun gecikmeyi heHayıırr cumartesii yapacam aşkolaaarr
Olmadımm aşkoo bakalım yaaYi beni sjsjsjsj yedin zaten başımın belası ne oldu hala regl olmadın dimiregl olamayasıca
Evet canım dün yapmıştım daha negatifti bugün yarın yapmak istemiyorumNeyi bekliyorsun gecikmeyi he
İnsallah vardir canim ya Seninde sarimtirak akintin var miEvet canım dün yapmıştım daha negatifti bugün yarın yapmak istemiyorum
Belirtin ne pekş shshshOlmadımm aşkoo bakalım yaa
İnşallah canım evet var o şekilde akıntımİnsallah vardir canim ya Seninde sarimtirak akintin var mi
Valla senin gunun gene bakalim sabaha ne olucakİnşallah canım evet var o şekilde akıntım
Belirtim aşkooğğ kasık ağrım alt karın ağrım adetim sökülecekmiş hissi fenaaa bel ağrım aşırı akıntım göğüslerimde şişlik ve dolgunluk ayrıca gözlerim beni yanıltmıyorsa göğüslerimde ki damarlar belirginleşmiş harita gibi jsjsjs halsizlik uyku hali. Bunlar psikolojik mi bilmiyorumBelirtin ne pekş shshsh
Allah seni hamilelik mertebesine eriştirsin e mi bende niye yok sjsjsjsjBelirtim aşkooğğ kasık ağrım alt karın ağrım adetim sökülecekmiş hissi fenaaa bel ağrım aşırı akıntım göğüslerimde şişlik ve dolgunluk ayrıca gözlerim beni yanıltmıyorsa göğüslerimde ki damarlar belirginleşmiş harita gibi jsjsjs halsizlik uyku hali. Bunlar psikolojik mi bilmiyorum
Bakalım canım hayırlısıValla senin gunun gene bakalim sabaha ne olucak
Sjsjsjs belki de yalancı belirtilerdir aşkoo bilemeyiz belki de günğm artık betam yükseliyordur ondan belirtiler ortaya çıkıyordur senin için erkendir belkiiiiAllah seni hamilelik mertebesine eriştirsin e mi bende niye yok sjsjsjsj
Hadi bakalım cumartesiye bişey kalmadıSjsjsjs belki de yalancı belirtilerdir aşkoo bilemeyiz belki de günğm artık betam yükseliyordur ondan belirtiler ortaya çıkıyordur senin için erkendir belkiiii
Kalbim güümm güümmHadi bakalım cumartesiye bişey kalmadı
BenimdeKalbim güümm güümm
Regl olmadınn demiiAyy ayy çok korkuyorum gerçekten yaa
Daha acıklanmamış senin kaç çıktıN neyazsamki canım kac çıktı beta
Hayır canım olmadımRegl olmadınn demii
İlki 6 çıkmıştı 36 saat sonra 22 oldu ay çok sinir bozucu nerden öğrendim yaaaDaha acıklanmamış senin kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?