- 28 Mayıs 2025
- 1.035
- 228
- 38
- 25
Ya reglinize de var benim sizden once ben yapmadim valla sonra yukselicek mi yukselmicek mi kendimi yerim diyeSalı 41.39’du
Ben yiyorum zaten son 1 haftadır bir de kilo vermişim strestenYa reglinize de var benim sizden once ben yapmadim valla sonra yukselicek mi yukselmicek mi kendimi yerim diye
Ya kiyamam valla haklisin iste bende kendimi yememek icin bakmiom belirtilerin nelerdiBen yiyorum zaten son 1 haftadır bir de kilo vermişim stresten
İnşallah öyleyimdir canım c.tesi testi tekrarlarım bakalımİnşallah sende hamilesindir güzel haberi verirsin
Valla reglden farkı yok sadece bi tık kramplar hafif regl kadar değil ben ikinci kanın sonucunu bekliyorum suanYa kiyamam valla haklisin iste bende kendimi yememek icin bakmiom belirtilerin nelerdi
Valla bende de pek bisey yok ne bel agrisi ne halsizlik sag kasigimda sancim oluyo bazen sola geciyo bgn istahsizligim var arada akintim var o kadarValla reglden farkı yok sadece bi tık kramplar hafif regl kadar değil ben ikinci kanın sonucunu bekliyorum suan
İştah hemen olmuyor ya psikolojik o bence ama herkesin belirtisi farklıdır bir şey diyemem bence bunu da düşünmeyin kendinizi strese sokmayınValla bende de pek bisey yok ne bel agrisi ne halsizlik sag kasigimda sancim oluyo bazen sola geciyo bgn istahsizligim var arada akintim var o kadar
Yok cnm malesef ben goremedimKızlar bakar mısnız ? Bu sabah yaptım ama görünürde bişey yoktu
Valla strese sokmadim kendjmi hic saldim bu ay hic belirtim yok normalde istahim da yerindeydi sabah kalktigimda cnm bisey istediİştah hemen olmuyor ya psikolojik o bence ama herkesin belirtisi farklıdır bir şey diyemem bence bunu da düşünmeyin kendinizi strese sokmayın
Teşekkür ederim canımYok cnm malesef ben goremedim
Vücudunu dinleme ben hala regl olucam korkusuyla yaşıyorumValla strese sokmadim kendjmi hic saldim bu ay hic belirtim yok normalde istahim da yerindeydi sabah kalktigimda cnm bisey istedi
He kanda verdiniz yani
Yaparsan yazar mısınMarkalari ne cnm cunku bnm bat pazartesi daha yapmadm
Kimi dinliyimVücudunu dinleme ben hala regl olucam korkusuyla yaşıyorum
Valla regl günüme kadar yapma dusuncem yok desem sen yaptin ki hic belirtin vs nelerYaparsan yazar mısınbizim günümüz aynı ya
Rabbim duysun sesini Allah ın izniyle İnşallah Nisan annesi olalımmHeyecanla ve umutla bekliyoruz biz Nisan annesi olacağız inşallah
Bata göre normal bence değerler herkesin betası aynı zamanda yükselmiyor ben geç döllenme olduğunu sanmıyorumCanım bizimki geç döllenme 2-3 gün büyük ihtimalle o yüzden değerler bata göre böyle düşüknryyy
Canım çok net görünmüyor ama batın ne zamandı belki erken yapmışsınTeşekkür ederim canım
Senin koyulasma gayet iyi görünüyor canımbenim en geç salı görünüyor ama dediğin gibi dünde olmus olabilir bak sabah 10.30 gibi yaptım dayanamadım yine ikisi de farklı markaEki Görüntüle 3630535
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?