Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Lütfen kendi ruh sağlığınız için aksi bi durum olmadığı sürece erkenden takipleme yapmayın aşırı sıkıntılı bir süreç

Valla reglden farkı yok sadece bi tık kramplar hafif regl kadar değil ben ikinci kanın sonucunu bekliyorum suan
Valla bende de pek bisey yok ne bel agrisi ne halsizlik sag kasigimda sancim oluyo bazen sola geciyo bgn istahsizligim var arada akintim var o kadar

Kızlar bakar mısnız ? Bu sabah yaptım ama görünürde bişey yoktu

Valla bende de pek bisey yok ne bel agrisi ne halsizlik sag kasigimda sancim oluyo bazen sola geciyo bgn istahsizligim var arada akintim var o kadar
İştah hemen olmuyor ya psikolojik o bence ama herkesin belirtisi farklıdır bir şey diyemem bence bunu da düşünmeyin kendinizi strese sokmayın

İştah hemen olmuyor ya psikolojik o bence ama herkesin belirtisi farklıdır bir şey diyemem bence bunu da düşünmeyin kendinizi strese sokmayın
Valla strese sokmadim kendjmi hic saldim bu ay hic belirtim yok normalde istahim da yerindeydi sabah kalktigimda cnm bisey istedi

Canım bizimki geç döllenme 2-3 gün büyük ihtimalle o yüzden değerler bata göre böyle düşük nryyy
Bata göre normal bence değerler herkesin betası aynı zamanda yükselmiyor ben geç döllenme olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…