• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalma sürecim-hamilelik bekleyen kızlarım 💖🤲🏻

Okurken cok sevindim nedensizce iyi bir insan olduğunuz icime işledi, tekrar hayırlı olsun❤️ bende 1 kürtaj oldum, simdi bu ay denemeye basladık umarım hamile kalıp sağlıklı bir sekilde ilerlerim❤️

Negatifi görmen şaşırtmadı 8 gün kala😂😂
Dimi vala ben de şaşırmadım🤣🤣
Ayy bat yarıınn kız çok heyecanlandım belirtilerin ne😂🌸
Vala yine kasıklarımda ağrı akintim ve karnımın üzerine yatarkenki rahatsızlık hissi kokular yine hassasım kokuda bakalım ama ben kendimde böyle hissediyor olabilirim ya 🫠
Son bir kurşunum kaldı yapmak için sabrediyorum inşallah bugün de dayanabilirim🤣🤣

Dimi vala ben de şaşırmadım🤣🤣

Vala yine kasıklarımda ağrı akintim ve karnımın üzerine yatarkenki rahatsızlık hissi kokular yine hassasım kokuda bakalım ama ben kendimde böyle hissediyor olabilirim ya 🫠
Son bir kurşunum kaldı yapmak için sabrediyorum inşallah bugün de dayanabilirim🤣🤣
Ayy dayan dayann ilk idrarla yap hemen bana da haber ver😂😂

Vala dayanamadım evde normal test vardi gittim erken gebelik testi aldım yaptım negatif 🤣🤣🤣
Yaa🙄 burdan dönmez falan diyoruz ama beni hatırla benimde bata bir gün kala hatta ilk idrarla negatifti. 2 gün gecikince pozitifi gördüm bana göre hala umut var😂🫂💖

Yaa🙄 burdan dönmez falan diyoruz ama beni hatırla benimde bata bir gün kala hatta ilk idrarla negatifti. 2 gün gecikince pozitifi gördüm bana göre hala umut var😂🫂💖
Bilmiyorum ki kuzum normalde adetimden bir gün önce lekelenmem olurdu bugün hiç olmadı ve bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor nedense hayırlısı artık belkide adet olacağım belkide değil bilmiyorum nasip hayırlısı olsun 😊😊

Buraya inşallah bana da sizin uğurunuz bulaşır bende bu ay hamile olurum yazmıştım ve hamileyim rabbim hepinize kolaylıkla tez zamanda nasip etsin 🤍

Back
X