- 20 Mayıs 2023
- 372
- 100
- 33
- 28
Belki ikimizinkide gelmeyecek canimDönemlerimiz aynı ben de bugün olmayı bekliyodum en geç yarına olmam lazım ama adet belirtilerim var kasıklarım sırtım ve sağ bacağım fena ağrıyor muhtemelen yarın sabaha gelecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki ikimizinkide gelmeyecek canimDönemlerimiz aynı ben de bugün olmayı bekliyodum en geç yarına olmam lazım ama adet belirtilerim var kasıklarım sırtım ve sağ bacağım fena ağrıyor muhtemelen yarın sabaha gelecek
Bugün oyalıyorum kendimi başardım yapmamayi yarında Allah kerimBekle bakalım biraz daha aynen hemen yapma![]()
ben normalde hiç pms'de bel bacak sızlaması yaşamazdım pcosta var tabi yumurtladım mı noldu anlamadım bu ay. dpo16da yani tam bat günümde testimi pozitif gördüm belki size de umut olurBilmiyorum ki kuzum normalde adetimden bir gün önce lekelenmem olurdu bugün hiç olmadı ve bugün belim ve bacaklarım çok ağrıyor nedense hayırlısı artık belkide adet olacağım belkide değil bilmiyorum nasip hayırlısı olsun![]()
Keşke öyle olsaBelki ikimizinkide gelmeyecek canim![]()
Bende de pcos yok esimde sperm sorunu var o kendi ilaçlarini kullandi bende kaliteli yumurta icin bi kutu kullandim kan verdim birkac gün önce betam 24 cikti sanirim hamileyim bi yan etkisi falan yok sizde kullanabilirsinizMerhaba kullanmaya devam etttiniz mi ben de pcos yok ama kullansam mı diyorum
Aa çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydınBende de pcos yok esimde sperm sorunu var o kendi ilaçlarini kullandi bende kaliteli yumurta icin bi kutu kullandim kan verdim birkac gün önce betam 24 cikti sanirim hamileyim bi yan etkisi falan yok sizde kullanabilirsiniz
Nasıl kullandınız takviyenin görselini atabilir misiniz size zahmetBende de pcos yok esimde sperm sorunu var o kendi ilaçlarini kullandi bende kaliteli yumurta icin bi kutu kullandim kan verdim birkac gün önce betam 24 cikti sanirim hamileyim bi yan etkisi falan yok sizde kullanabilirsiniz
Teşekkür ederim Allah razı olsun isteyen dileyen herkese nasip etsinAa çok sevindim sizin adınıza gözünüz aydın
İnşallah artarTeşekkür ederim Allah razı olsun isteyen dileyen herkese nasip etsinbeta değerim biraz düşük aslinda jnşallah artar çok tedirginim bide bi kimyasalım var insan korkuyo ister istemez
12 saat arayla birer tane aldim bi sabah aliyodum bi akşam tok karnınaNasıl kullandınız takviyenin görselini atabilir misiniz size zahmet
Çok teşekkür ederim myforce ile bunun arasında kaldım napsam bilmiyorum12 saat arayla birer tane aldim bi sabah aliyodum bi akşam tok karnına
Bir de siz nereden aldınız online miÇok teşekkür ederim myforce ile bunun arasında kaldım napsam bilmiyorum
Onu duymadim hic ben eczaneden aldim 700 lira gibi biseydiÇok teşekkür ederim myforce ile bunun arasında kaldım napsam bilmiyorum
Pcos falan yok inşallah ters etki etmezOnu duymadim hic ben eczaneden aldim 700 lira gibi biseydi
İnşallah canımPcos falan yok inşallah ters etki etmez
Sizde yoktu pcos depil miİnşallah canım
Hadi bakalım dayanBugün oyalıyorum kendimi başardım yapmamayi yarında Allah kerim![]()
Yok çok şükür bizim 2 yildir olmuyodu eşimden dolayi sperm sorunu vardiSizde yoktu pcos depil mi
Teşekkür ederim canım inşallah bende aynı olurum inşallah rabbim sagsalim kucağına almayı nasip ederben normalde hiç pms'de bel bacak sızlaması yaşamazdım pcosta var tabi yumurtladım mı noldu anlamadım bu ay. dpo16da yani tam bat günümde testimi pozitif gördüm belki size de umut olur![]()