Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de merak ediyordum bunu. başka ne tip sigortalar var?
ben allianz sigorta yaptırdım bir yıl beklemene gerek yok 5 ay sonra tüm hamilelik giderlerini ödemeye başlıyor hamilelik dışı durumları yaptırdığın ertesi gün ödüyor ben şimdilik çok memnunum tavsiye ederim.
ciddimisin ilk defa duyuyorum bunu yani 4 aylık hamileyken bile yaptırsan doğum teminatını ödüyor öylemi ??? süpermiş walla
merhaba ben başak groupama da çalışıyorum isterseniz görüşebiliriz. konu hakkında sizi bilgilendirebilirim. mail adresinizi veya bilgilerinizi bana yazarsanız size uygun bir plan çıkartabilirim.
inş hayırlısı olurr...cnm tşk ederimm ilgin ve alakan için.biz bugün yaptırdık.acıbadem sigorta ..içimize sindi umarım hayırlısı oluur..