Hamile kalmadan ne kadar nce Acbadem Sigortas yaptrmam lzm....

meybie

ikiz anne adayı
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
442
1
96
Bursa
arkadaşlar acıbadem sigortası yaptırmak istiyorum.ama duyduğum kadarıyla hamile kalmadan 1 yıl önce yaptırmak lazımmış.peki ben 2-3 ay sonra hamile kalırsam acıbademde doğum yapamam mı?bilgisi olanlar yardım edermisiniz?yada bildiğiniz başka ne sigortalar var...

bıldıgım kadarıyla bu kural tum sırketler ıcın gecerlı.yanı sıgorta yaptırdıgın ilk yıl icinde hamile kalıp dogum yaparsan bunu ödemiyorlar.o yuzden dogumunun 2.yıla sarkması gerekiyor..sanırım 6ay gibi bir sure var..6 ay korunup sonra bebiş yapmak lazım..
yani dogumunu odemeleri icin her halukarda 2 yıllık sigorta primini odeyeceksin

ben de merak ediyordum bunu. başka ne tip sigortalar var?

cnm 2 gündür diğer sigortalarlada görüşmelerim devam ediyor.şuana kadar yapı kredi -acıbadem ve allianz sigorta ile görüşmeler yaptım.bide aksigorta ile görüşmek istiyorum.acıbadem kendi hastanesinde %100 nü karşılıyor.diğer sigortalarda % 80 ni karşılıyor .inş hepimiz için hayırlısı ne ise o oluur.

canım ben sigortacıyım anadolu sig.acnteliğimiz var. gebe kalmadan 1 yıl önce poliçeni düzenlemiş olman gerekiyor mevcuttaki tüm tedavi giderleri teminat dışıdır. olası tedaviler teminat altına alınır yaptırdığın poliçenin bitiminde yenisini yaptırmak suretiyle (2.poliçede) doğum teminatı alablirsin...
1. poliçen elindeyken hamiş kalablirsin ancak doğumun diğer poliçeye sarkması lazım ki burda da özel şartları iyi incelemelisin !!!
tüm özel sigorta şirketlerinden sağlık sigortası satın alablirsin ancak doğum teminatının kapsamına doğum ve mutad kontrol limitlerini anlaşmalı hastanelerini dikkatle incelemeni tavsiye ederim :)

ben allianz sigorta yaptırdım bir yıl beklemene gerek yok 5 ay sonra tüm hamilelik giderlerini ödemeye başlıyor hamilelik dışı durumları yaptırdığın ertesi gün ödüyor ben şimdilik çok memnunum tavsiye ederim.

ciddimisin ilk defa duyuyorum bunu yani 4 aylık hamileyken bile yaptırsan doğum teminatını ödüyor öylemi ??? süpermiş walla

ciddimisin ilk defa duyuyorum bunu yani 4 aylık hamileyken bile yaptırsan doğum teminatını ödüyor öylemi ??? süpermiş walla

hayır teminat kapsamına alındıktan 5 ay sonra oluşacak hamilelikleri kapsıyor...mesala bu ay yaptırdın haziran da- ekim de hamilelik giderlerini ödüyor bu şekilde...

merhaba ben başak groupama da çalışıyorum isterseniz görüşebiliriz. konu hakkında sizi bilgilendirebilirim. mail adresinizi veya bilgilerinizi bana yazarsanız size uygun bir plan çıkartabilirim.

cnm tşk ederimm ilgin ve alakan için.biz bugün yaptırdık.acıbadem sigorta ..içimize sindi umarım hayırlısı oluur..

hamile kalabilrsin doğum masrafların karşılanır ancak ilk yıl doktor muayne ve testleri ödemez buunun için genellikle bir yıl bekleme süresi var çok araştırdım ben

ılgilenenlere eklemek istiyorum.
Allianz sigorta yaptırdım 5 ay bekelemn gerekiyor hamilelik için ve doğumun %100 ünü karşılıyor.
Üstelik Anadolu sigorta gibi bazı poliçelerde a grubu diye bahsedilen hastanelere gidemiyorsun ama Allianzda gidiyorsun. reklam yapmış gibi olmayayım ama bu konuyu çok araştırdım sigortacı arkadaşım bile en iyisini yaptın dedi rakip olmasına rağmen.

arkadaşlar acıbadem ve allianz sigorta yaptıranlar ödemeleri nasıl oluyor acaba paylaşabilirlermi ? biz tüp bebek yaptıracağız acıbademde o yüzden doğumu orda yaptırmak için sigorta yaptırmak istiyoruz fiyatlarını öğrenirsem sevinirim.

Canım ben allianz sigortalıyım, sigortam %100 kapsamalı ve dogum teminatı 5500 fakat allianz son bir değişiklikle 5500 Tl lik policeyi ikiye bölmüş, 4000 tlsini amliyat için öderim, doktor ve tahlillerin ise 1500 öderim diyor, bu sebeden dolay malesef yenileme durumunda limitsize gecmek durumunda kalacagım, sende sigorta şirketi ile görüşürken bu detaya dikkat etmeni tavsiye ederim.

çok teşekkür ederim canım. ödemelerin nasıl oluyor peki bilgilendirirsen sevinirim.

Tatlım yenileme zamanım henuz gelmedigi icin ne kadar tutacagını henuz bilmiyorum. Ama gecen sene odenen tutar 2200 civarı bir seydı ve yanılmıyorsam 6 taksitte ödeniyordu. (doktor ve kontrollerin %20 ben oduyorum). Şİmdi limitsize gecmek istiyorum, o sayet ilk defa yaptıracak olsadım 5100 tl tutyormus, ama gercek rakamı yenileme donemi gelmeden soylemiyorlar. Senin dusundugun sigorta kapsamı ne kadarlık, bir limitsiz, bir dogum teminat 5500 ve 6500 var. Bu son ikisinde de doktor ve kontrollere 1500 veriyorlar, kalan bakiyeyi dogum yatarak masraf olarak oduyorlar.Elimde Axanın prim tablosu var ondan bakıp sana policenin ne kadar tutacagını soyleyebiliirm, ama bana yasını soylemen gerekiyor.

canım ben 24 yaşındayım. bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim. acıbademe tedavi olmaya başlıyorum bu yüzden limitsiz olursa daha iyi olur. ama ikisinide öğrenirsem fena olmaz.

Canım Günaydın, Sayet Axa' nın limitsizini "Süper Sağlığım Platin"(her türlü dr.kontrolu, test, ameliyat ve doğum giserleri%100 sigorta ödemeli) ilk yıldan itibaren yaptıracaksan toplam tutar 4655 TL. Süper Sağlığım Altın, Hamilelik masraflarına yanlızca 6500 ödüyor (5000 Tl ameliyat için, 1500'ü dr ve testler ve%100 karşılıyor, diger dr kontrolleri, test ve ameliyat ise limitsiz ve %100 sigorta ödemeli bunun tutarı ise 2850 TL. Saglıgım Platin Ekstra, Hamilelik masraflarına yanlızca 5500 ödüyor (4000 Tl ameliyat için, 1500'ü dr ve testler ve%100 karşılıyor, diger dr kontrolleri, test ve ameliyat ise limitsiz ve %80 sigorta ödemeli bunun tutarı ise 2100 TL. Ama Acıbadem in bir dogum paket sigortası vardı benim hatırladığım, ya 2 yada 3 yıllık, anne ve bebegin tüm masraflarını karsılıyordu. Bir onu da kontrol et lütfen, sonucda Acıbademde oldukca pahalı bir hastane, karı nerden yaparsak iyidir

Arkadaşlar öncelikle tüm poliçelerin şartları benzer olmakla birlikle cok ınce detaylarla farklılıklar oluyor. Mutlaka güvendığınız ozel sağlık sıgortalarından anlayan bır acenteyle gorusmenızı önerırım. Ben de sağlık sıgortası ıle ılgılı yetkılı bırı olduğumdan sırket adı vermeden sıze onerım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…