Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamile kalmadan önce yaptığınız ve hamile kalmayı kolaylaştırdığını düşündüğünüz işe yarayan önerileriniz varmı acaba?
Hamile kalmak için yapmamıştım ama ben hemen olmasında etkisi olduğunu düşünüyorum. Hamilelik öncesi 6 aydır sıfır rafine şeker kullanarak çok sağlıklı besleniyordum. Bir de haftanın 6 günü egzersiz yapıyordum. Korunmayı bıraktığımız 2. Ay hamile kaldım.
Hamile kalmak için yapmamıştım ama ben hemen olmasında etkisi olduğunu düşünüyorum. Hamilelik öncesi 6 aydır sıfır rafine şeker kullanarak çok sağlıklı besleniyordum. Bir de haftanın 6 günü egzersiz yapıyordum. Korunmayı bıraktığımız 2. Ay hamile kaldım.
Üç ay önce folklor asit başladım. Ve ilişkiden sonra hiç ayağa kalkmadan yarım saat kadar ayaklarımı yukarıya kaldırmış( yastik ile yukseltme veya duvara yaslama vb) vaziyette uzandım.
İlişki sonrası menstural kap kullandım, sabaha kadar çıkarmadım. 9 ayın sonunda hamile kaldım. Doktorlar direkt tüp bebek merkezine gidin demişti onu dediği ay hamile kaldım bence kesinlikle etkisi oldu çünkü 9 ay boyunca olmadı kabı kullandığım ay oldu
Yok onu meryem suresinin ardina bibkere okudum zaten tek cumle kisacik.kadinin biri sormustu ramazanda mustafa karatas hocaya o demisti ama sayi falan dememisti
Merhaba bende 6 haftalik gebeyim 1 buçuk yil sonra gebe kaldim benim önerim rahim filmi çekilmeniz tüpleriniz tertemiz oluyor tikaniklikk varsa da açiyor ben rahim filmi çektirdikten 1 ay sonra gebe kaldim rabbim sizinde kucağinizi boş cikarmaz insallah