HAMILE KALMAK ICIN DENEMEDIGINIZ YOL KALDIMI ACABA ?

Cnm seni çok iyi anlıyorum 12 yıldır her ay yaşadım.halada aynı. Ama inş senin olucak tüm kalbimle sana ve diğer arkadaslara dua ediyorum,Rabbim isteyen herkeze versin.
Allah razi olsun kuzumm senin neden olmuyo 12 yildir sebebi ne doktorlar ne diyo

Inşallah canım. Daha çok yeni evlisin cnm kafan a takma olur.takarsan kendini üzer ve strese sokarsin. Streste olumsuz etkiliyor,inş çok güzel haberler alırsın 2017 bebisinle beraber olursun
Aminn
Inşallah canım. Daha çok yeni evlisin cnm kafan a takma olur.takarsan kendini üzer ve strese sokarsin. Streste olumsuz etkiliyor,inş çok güzel haberler alırsın 2017 bebisinle beraber olursun
İnşallahhh canımmm

En uzucusu aynı hem cinslerimin sürekli niye yapmıyorsunuz. Yapın artık demelerinden çok yoruldum.bildikleri halde sırf can acitmak için soruyorlar.ortamda bir bebek olsa aaa verin sevsin duygularini tatmin etsin gibi bursuru şey. Kimseye hata eşime bile his ettirmeden için için kahroluyorum. Rabbimden duam isteyen herkeze versin.analık duygusunu yatırım. Kusura bakmayın buraya bunları yazmamin nedeni kimseyele konusamadigim için yazdım. .
Canim uzme kendini verende Allah alan da o insanlar utansinlar asil. Boyle bir konunun imasi mi olur? Sen icini ferah tut vardir elbet zamani. Dr a gittin mi ne diyor bir sorun varmiymis yoksa sebepsiz mi ?

Benlik bir sorun yok kuzum eşimin sıkıntısı var. Oda sürekli tedavi oluyor ama tekrarliyo hastalığı Dr da git gel yapmaktanda sıkıldı.
Ayy canim kusura bakma sonradan gordum yazdigini. Hic belli olmaz umitlerin bittigi yerde bir bakmissin her sey degismis. Yeter ki umidini kaybetme dualarim sizinle

Çok tşk ederim canım iyi dileklerin için ama artık umudumda gucumde kalmadı.çok zor anlatması mümkün değil. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Anliyorum canim seni bir yil oldu benim de artik umudun bitti dedigim yerde insallah geliyor. Hic belli olmaz neleri var 9 yil sonra olan bildiklerim var

kızlar ilk mesajları okudum. amh değerleriniz kaç? benim 1 idi, insülin direncim ve kilom var. doktor erken menopoz dedi, doğal yollarla çok zor dedi. 1 ay spor yapıp rahim filmi çektirdim. 2 aylık hamileyim. lütfen umudunuzu kesmeyin. 2 ocak tüp bebek tarihimdi, o başlamadan kendiliğinden geldi.

Tüpler yada kanallar tıkalı olunca açılma şansı olmuyor mu doktor bana böyle bişey söyledi açarız ama dedi korktum gitmedim bi da dr a da

çok geçmiş olsun. İbrahim Saraçoğlunun kürleri var erken menepoz için, onları uyguladın mı? benim fsh hormonum yüksekti 14tü. testere dişli aslan pençesi kürü yaptım kendime şimdi 9 a düşmüş. devam edicem bende inşallah. sende ümidini kesme, rabbim ol derse olur :KK16:
Bende o kur ü yaptim canım geçen ay bugün fsh a baktirdim düşmüştür umuduyla 12 den 17 ye yükselmiş senin amh kaçtı ?

kızlar ilk mesajları okudum. amh değerleriniz kaç? benim 1 idi, insülin direncim ve kilom var. doktor erken menopoz dedi, doğal yollarla çok zor dedi. 1 ay spor yapıp rahim filmi çektirdim. 2 aylık hamileyim. lütfen umudunuzu kesmeyin. 2 ocak tüp bebek tarihimdi, o başlamadan kendiliğinden geldi.
1 kötü bir değer değil ki zaten kendiligindende olabilir mesele 0 li bir rakam olmaması . Benim 0.3 mesela senin yazdığın pek umut olmadı yani. Kötünün ne olduğunu bilip de umut olmaya çalışalım lütfen

1 kötü bir değer değil ki zaten kendiligindende olabilir mesele 0 li bir rakam olmaması . Benim 0.3 mesela senin yazdığın pek umut olmadı yani. Kötünün ne olduğunu bilip de umut olmaya çalışalım lütfen

sen neden bahsediyorsun? değerimin sınırın altında olup bunun üstüne direncim ve kilom olduğu için çocuk sahibi olamayacağımı doktor söyledi, ben uydurmuyorum. evet kötünün ne olduğunu bir tek sen biliyorsundur.

sen neden bahsediyorsun? değerimin sınırın altında olup bunun üstüne direncim ve kilom olduğu için çocuk sahibi olamayacağımı doktor söyledi, ben uydurmuyorum. evet kötünün ne olduğunu bir tek sen biliyorsundur.
kizlar birbirinizi yanlis algiliyosunuz

Back
X