bunun neresi edepsiz gii biz neler konusuoz bilion mu ar edep kalmadi napakk amaaaben zaten 3 gun oldu yumurtlamam gecelii adete kadar dinlecm hic ugrasamam sogudum zaten iliskiden ve faazlasiyla doydumm insallah hamisizdirrrrr cuma aksami bugunn Allah dulrimizi kabul etsin kenzul arei.oku cnm ben simdi aklima geldi ben de okuyayim
Inşallah bebisimmmmmevet yaa benim bu ay hic umudum yok nedensee insallah bu konudada senin yolundan giderim sen nereye ben oraya
Allah razi olsun, Allah kabul etsin cnm. Amin tez zamanda insallahbende meryem suresiyle 41 yasin okudum hepinizde kattım
Canim telaş yapma dur belki yerlesme kanamasidir
Kızlar az önce ilişkiden sonra pembemsi akıntı geldi ve geliyorda bugün daha 28. Gün bata 3 veya 5 gün vardı ne bu simdi de anlamadım kafayı yicem çok erken oldu çok offff ya hemen beklemiyordum
Sağol canım ama dikkat etmek icin sebep yok artıkCanım cok dikkat etmeniz lazım. Eger hamile kaldiysan biliyor sun tutunna aşamasında. Benim kasık ta agri degil de minim minik batma birde içinde birsey ksnat cirpiyor gibi değişik bir his vardi. Karin degil göbek deligimin icinde 2 kez falan ağrı oldu okadar. Ben yumurtlama dan taki hamile oldugumu ogrenene kadar cok dikkatli oldum ne ağır is yaptım nede birsey kaldirdim.
Bilmiyorum kaç kişinin yerleşme kanaması olup gebe olduğunu Anlamistir kiCanim telaş yapma dur belki yerlesme kanamasidir
Bilmiyorum kaç kişinin yerleşme kanaması olup gebe olduğunu Anlamistir ki
Nasıl bir kanamadi ağrın varmiydi kasıklarindaBNM OLDU :)
Kadınların % 30 unda adete yakin yada adet günü lekelenme seklinde kahve yada pembe yerlesme kanamasi olurmuş canımBilmiyorum kaç kişinin yerleşme kanaması olup gebe olduğunu Anlamistir ki
Heee yaaaaaTopik iyice hayalet olmuş
Oyy umudum yok ya dün test yaptım ben negatif olsa çıkardı dünKadınların % 30 unda adete yakin yada adet günü lekelenme seklinde kahve yada pembe yerlesme kanamasi olurmuş canım
Canım hoş geldin sen geldin ben yavaş tan kacayim buralar sana emanetBNM OLDU :)
Topik iyice hayalet olmuş
Gündüz herkes burdadi siz yoktunuzHeee yaaaaa
BNM OLDU :)
Kiz gündüz uyuya kalmisim doktordan gelinceGündüz herkes burdadi siz yoktunuz
Bilmiyorum kaç kişinin yerleşme kanaması olup gebe olduğunu Anlamistir ki
Kızlar az önce ilişkiden sonra pembemsi akıntı geldi ve geliyorda bugün daha 28. Gün bata 3 veya 5 gün vardı ne bu simdi de anlamadım kafayı yicem çok erken oldu çok offff ya hemen beklemiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?