Az once ovulasyon testi yaptim daa yumurtlayali 3 gun oldu ama silik falan degil daha da silik olmasi gerekiodu niye boyle cikti bi surude su ictim yani ona ragmen
cnm 23 se daha bugun 10. gun yarin 11. 25 inde ise daha 8. gunun bence normal degil hamis olablirsin cunku yunurtladiktan 14 gun sonra adet olunuo. bilemedim yaniBilmiyorum ki canım 23,24,25 olabilir
kuzum yumurtlama gunun ki testim bak bu ben iki test kullandim.Kız resmen belli ha :) bu ovu testlerinden hiç anlamıyorum zaten
cnm 23 se daha bugun 10. gun yarin 11. 25 inde ise daha 8. gunun bence normal degil hamis olablirsin cunku yunurtladiktan 14 gun sonra adet olunuo. bilemedim yani
kiz ne dion ben hamis degilim hatlar karisti :)bencede hamiş olabilirsin korkma varsada var olan bişy hemen zarar görmez kocanın başının etini yeme
Ee hala belli sen yumurtlayalı kaç gün oldu.
kiz ne dion ben hamis degilim hatlar karisti :)
Ben şu digital olanlardan kullancam onlar kesin sonuç sanırım. Şimdi olayı bi anlat hangisini ne Zaman yaptınanamm ne cok atmisim yaaa yunurtlarken cektiklerm ovu kullanacaklara bilgi olsun
3 gun oldu kuzummmEe hala belli sen yumurtlayalı kaç gün oldu.
Normal test canımGüzelim o zman Regl olacaksındır. Sen test mi yaptın erken mi normal mi
cnmm sabah ilk idrarla yaptim ben farketmioo oglende aksamda yaptim hem gulen yuzu hem de cift cizgiyi gordum yaniBen şu digital olanlardan kullancam onlar kesin sonuç sanırım. Şimdi olayı bi anlat hangisini ne Zaman yaptın
cnm dun yaptigimda hic gorunmuodu oyuzden sordumcnm o etkisi sürer ondan düşün ki düşük yapan anne bile 1 hafta test yapsa pozitif çıkıo kafanı karıştırma
Yumurtlamanın etkisi sürüyordur belkicnmm sabah ilk idrarla yaptim ben farketmioo oglende aksamda yaptim hem gulen yuzu hem de cift cizgiyi gordum yani
cnm devam edio muuu adet agrin var miiiDua edin kızlar hayırlısı olsun herşeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?