Saol Can'ım ama bana doktorlar hiç bir şey demediler bir daha asla devlete gitmem bide beni alttan muayene ettiler
Benimde işer gibi kanamam oluyorneyse ki bende kese falan oluşmamışdı
Öyle yapıcam canım gerçekten zor ama rabbim hayırlısını bilir artıkkuzum bak ben sana kendimide anlatayım develetede gttm özelede olacaksa engel olamazsn hamilelkte ilişkiyede giren anneler var ilk önce at bunları kafandan en iyi doktrada gtsen yaşayacaktn bebeğim 2 ay hergece ağladm halen aklmdan çkmad o sevncm ama unuutma rabbm neylerse güzel eyler düşün ben kalp atşını gördm meleğimin ve benden daha kötüleride var yapman gereken kendini topla sağlığına dikkat et ve 1 adet geçirmeyi bekle canım bnm
Minesuu akıntım gelmiyor artık ağrım da geçti normale döndüm ama
InsAllah canım yarin belli olacak hersey yarın gelmezse adet değilimdir gelirse adetimdir hayırlısı olsun InsAllahinş olmaz bidha kuzum bebişin sana sarılmıştır
kizzz insallah hamilesindirrrrf eger gelmesse adetinnn bil ki hamissin enee hadi insallahh yaa ne bereketli topikmisiz yaa herkesi hamis biraktim nanInsAllah canım yarin belli olacak hersey yarın gelmezse adet değilimdir gelirse adetimdir hayırlısı olsun InsAllah
InsAllah canım ne olur gece yatarken bana dua ederek yatınkizzz insallah hamilesindirrrrf eger gelmesse adetinnn bil ki hamissin enee hadi insallahh yaa ne bereketli topikmisiz yaa herkesi hamis biraktim nan
kenzul arsi okudum simdi herkesi de soyledim cnm Allah kabul etsin ay insallah ya.InsAllah canım ne olur gece yatarken bana dua ederek yatın
Sağol canım Allah razı inşallahhh.kenzul arsi okudum simdi herkesi de soyledim cnm Allah kabul etsin ay insallah ya.
Gebelik olabilir mi nanAz once ovulasyon testi yaptim daa yumurtlayali 3 gun oldu ama silik falan degil daha da silik olmasi gerekiodu niye boyle cikti bi surude su ictim yani ona ragmen
Mine bi düşüncem var sanırım yumurtan çatlamamış kız çatlama problemin olabilir snn he lh yüksek ama çatlamıyor olabilir bu demek oluyor bence bi dr gorun sabah baksın belkide tek sorun çatlamadır ona göre çatlatma iğnesi yaparlarkasimlarimdaki agrida gecmedi hala yaa
ne bilim nan ben 3 4 gunlukluk ancaa pisio teyzesiGebelik olabilir mi nan
nan manyah gece gece delirtme beni catlama problemim yok doktor sorun yok dedi. o gun catladi sonra siliklesti istee niye benim sinirimi bozuon sen bi gitt yaaaMine bi düşüncem var sanırım yumurtan çatlamamış kız çatlama problemin olabilir snn he lh yüksek ama çatlamıyor olabilir bu demek oluyor bence bi dr gorun sabah baksın belkide tek sorun çatlamadır ona göre çatlatma iğnesi yaparlar
Yumurtlama problemin var demiyorum ağrım geçmedi dediğin için fikir yürüttüm belki çatlamamıştır diye her ay çatlıycsk diye bi durum yok çünkü belli olmuyor neyse ben daha yorum yapmıyorum iyi geceler arkadaşlarnan manyah gece gece delirtme beni catlama problemim yok doktor sorun yok dedi. o gun catladi sonra siliklesti istee niye benim sinirimi bozuon sen bi gitt yaaa
catladi yumurtam zaten ictigim ilac yumurtayi da gelistiriyomus. ay zatn pimpirikliyim benn deniir mi nan bana boyle bisiy eceline mi susadin senYumurtlama problemin var demiyorum ağrım geçmedi dediğin için fikir yürüttüm belki çatlamamıştır diye her ay çatlıycsk diye bi durum yok çünkü belli olmuyor neyse ben daha yorum yapmıyorum iyi geceler arkadaşlar
gobek deligimn 2 cm asagisi 3 kere atti gecti sol kasigim agrio nedense ve sol bacagima vuruo agri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?