Benimde öyle oldu bi kere kız evlendiqimin ikinci ayı qünüm erkenn olmama qöre biqün qecikmişti test yaptm yarım saat sonra silik çizqi çıkmıştı nasl heveslendik iki qün duralm kanda baktıralm dedik annemqilde biliyodu kaynanamqilde ben baya qirmiştim havalara ama korunuyodk biz bide o zmn bi yandanda yok ya olamaz dedik ama insan hevesleniyo işte iki qün sonra kanda baktırdık deqer 0.1 di nasıl üzülmüştüm bebek varken dşmüş mü oluyo öyle
Yok canım bebek olmuyomuş böyle durumlarda bir yılım dolana kadar bekliycem bebek olmazsa doktora gidicem.Benimde öyle oldu bi kere kız evlendiqimin ikinci ayı qünüm erkenn olmama qöre biqün qecikmişti test yaptm yarım saat sonra silik çizqi çıkmıştı nasl heveslendik iki qün duralm kanda baktıralm dedik annemqilde biliyodu kaynanamqilde ben baya qirmiştim havalara ama korunuyodk biz bide o zmn bi yandanda yok ya olamaz dedik ama insan hevesleniyo işte iki qün sonra kanda baktırdık deqer 0.1 di nasıl üzülmüştüm bebek varken dşmüş mü oluyo öyle
cnmm goremiorm ben gozlerimde sorun var sanirim :)) yarin bidaha yap daha cok yenidir ondan gorunmuyorBurda biraz belli gibi
Niye o silik çizqi çıktı o zmn hala kinşiyim o testeyok kizz bebek olmuooo :)
Ben çarşamba qitcem ya içimi kemirmektense qidim rahatlayımYok canım bebek olmuyomuş böyle durumlarda bir yılım dolana kadar bekliycem bebek olmazsa doktora gidicem.
Canım qörünmüyo fotoda belli olmuyo heralde yarn ilk idrarla yap atBurda biraz belli gibi
bazen test yaniltabiliyor belki de vardi bi anda dusmustur senin minnakNiye o silik çizqi çıktı o zmn hala kinşiyim o teste
Ayyy kuzum sanada gecmis olsun. Evet test te çıkıp sinra kanda cikmiyorsa deger düştüğünden kimyasal oluyor. Yumurta ile sperm dolleniyor ama devamı gelmiyorBenimde öyle oldu bi kere kız evlendiqimin ikinci ayı qünüm erkenn olmama qöre biqün qecikmişti test yaptm yarım saat sonra silik çizqi çıkmıştı nasl heveslendik iki qün duralm kanda baktıralm dedik annemqilde biliyodu kaynanamqilde ben baya qirmiştim havalara ama korunuyodk biz bide o zmn bi yandanda yok ya olamaz dedik ama insan hevesleniyo işte iki qün sonra kanda baktırdık deqer 0.1 di nasıl üzülmüştüm bebek varken dşmüş mü oluyo öyle
Yok kız korunmuyozda olmadı korunurkenmi olcakbazen test yaniltabiliyor belki de vardi bi anda dusmustur senin minnak
Aynen cnm benmde başıma qeldi ama niye oldu bilmiyorm testten dir benimki korunuyodk biz çünkü o zmnAyyy kuzum sanada gecmis olsun. Evet test te çıkıp sinra kanda cikmiyorsa deger düştüğünden kimyasal oluyor. Yumurta ile sperm dolleniyor ama devamı gelmiyor
ozaman yokkktu ne diyim nan simdiYok kız korunmuyozda olmadı korunurkenmi olcak
Canım benim bildigim yani okuduklarim eğer ki cift cizgi cikarsa testin yanilmasi söz konusu değilmiş ama tek cizgi cikarsa yanilma olabiliyormus yani olan gebelik bazen test te cikmayabiliyormusYok kız korunmuyozda olmadı korunurkenmi olcak
cnmm bilmiorm yaaa sen degerlendirdin mi gunlerini. gun asiri ilskiye devam edin cnm. testinde yapmaya devam et
Bencede testi yapmaya devam et bukadar erken yum. Olmamasi lazım çünkü döngün uzun
Ebru bence sen yumurtlamadın bebeğim bozma moralini hemen biraz bekle dedim sana 28 günde bir adet oluyorsan 12 veya 13. Gün yumurtlaman lazım kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?