- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
Canım galiba banada öyle gelio gitti yumurtam inşallah tutmuştur eğer tutuysa zaten adetim geçmeden öğreniriz herhalde erken gebelik testi aldım ovulasyon la birlikteEbru bence sen yumurtlamadın bebeğim bozma moralini hemen biraz bekle dedim sana 28 günde bir adet oluyorsan 12 veya 13. Gün yumurtlaman lazım kuzum
cnm bakk dedigim gibineger iki cizgide ayni koyulukta olmayip az koyu oluo ertesi gunu siliklerstiysee yunurtan buyumeden catlio. sen 28 gundenoluorm diosun senin yukurtan 12 13.14 gunu koyulasir daha bi kac gunun var. eger koyulasmassa uzgunum yumurtladin ama buyumedenCanım galiba banada öyle gelio gitti yumurtam inşallah tutmuştur eğer tutuysa zaten adetim geçmeden öğreniriz herhalde erken gebelik testi aldım ovulasyon la birlikte
hamisimmm cnmm iyizz sen nasilsin keyfin nasill
adettmi oldun cnm ??????kızlar kırmızı kart bana göründü bu ay
cnm bi kac gun daha bekle ama herseye mutlaka hazirlikli olmalisin !!!!!Eki Görüntüle 1710753 Kızlar üsteki sabah ilk idrarla alttaki ondan dört saat sonra ikiside aynı neden
evet adet oldum pressedi bu ay bende kullnayım diyorum.adettmi oldun cnm ??????
bence de kullan canim. daha 3 gunun yokmuydu canim senin ?? erken mi oldun. saglik olsun uzulme .su topigin adinimi degistirsemm presedd kullananlar diyerevet adet oldum pressedi bu ay bende kullnayım diyorum.
evet erken oldum ay birde ben deneyim gitti gidiyordan alıcam inş işe yarar.bence de kullan canim. daha 3 gunun yokmuydu canim senin ?? erken mi oldun. saglik olsun uzulme .su topigin adinimi degistirsemm presedd kullananlar diyer
Iyiyim taze annis ım sen nasılsın
tmm canım devam ediyim büyümeden yumurtlanirsa çocuk olmuo mu o ay pekicnm bakk dedigim gibineger iki cizgide ayni koyulukta olmayip az koyu oluo ertesi gunu siliklerstiysee yunurtan buyumeden catlio. sen 28 gundenoluorm diosun senin yukurtan 12 13.14 gunu koyulasir daha bi kac gunun var. eger koyulasmassa uzgunum yumurtladin ama buyumedenboxma moralini simdidennn sen testi uygulamaya devam et
Preseed i onenerim canim dogru secimevet adet oldum pressedi bu ay bende kullnayım diyorum.
Yok canım bugün hazırlıkli olmam gerektiğimi anladim zaten umudum gitticnm bi kac gun daha bekle ama herseye mutlaka hazirlikli olmalisin !!!!!
Canım sen kaç aydır uğraşıyordun birde yan etkisi olur muPreseed i onenerim canim dogru secimbu topigin ilk preseed hamiş i benim
IkincisiMinesuu olcak bakalım siradaki kim
olmuoo cnm malesefTmm c
tmm canım devam ediyim büyümeden yumurtlanirsa çocuk olmuo mu o ay peki
İyi değil cnm bugun iş yerinde fenalaştım.. Ama şimdi iyi gibiyimm..hamisimmm cnmm iyizz sen nasilsin keyfin nasill
kizz bir tupu 4 ay kullanilio ayda 3 kere kullancn zaten. ama ben bu ay 1 tup bitirdim icim disim preseed oldu ben de yan etkisi olmadiysa kimsede olmazCanım sen kaç aydır uğraşıyordun birde yan etkisi olur mu
Canımm şimdi iyiyimde bugun fenalaştım biraz korktumm çokk.. Şükürler olsun iyiyimm..Iyiyim taze annis ım sen nasılsın
hayirdirr ne olduuu kuzumm bebisss iyi mii cok kafana takiosunn kiyamam yaaİyi değil cnm bugun iş yerinde fenalaştım.. Ama şimdi iyi gibiyimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?