- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Batlarimz ayniydi sen hamissin Maviş de öyle InsAllah benim ki çok muallaktadün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodumDD şimdi halloldu cnm
Hayırlı haberlerle inşallah güzelimPazartesi günü canim
cnm slm cokk sevindim adina :) telefon faturami yatirmadim demissin hakkini helala et arkandan konusmustum hamis kaldi gitti diyedün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodumDD şimdi halloldu cnm
Inşallah canımHayırlı haberlerle inşallah güzelim
Ay çok tatlısın güzelim ya :))cnm slm cokk sevindim adina :) telefon faturami yatirmadim demissin hakkini helala et arkandan konusmustum hamis kaldi gitti diye
cnm faydasi oluyor tabi hareketlilige artisa falan. iyice arastor keci boynuzi kuru de var cunku ikisinden birini yaparsinkızlar ben eşime keçiboynuzu pekmezi mi yedirsem daha önce hiç böyle şeyler denemdim.
mervisimAy çok tatlısın güzelim ya :))
şu eczanede satılan reçelden alsam olur mu kicnm faydasi oluyor tabi hareketlilige artisa falan. iyice arastor keci boynuzi kuru de var cunku ikisinden birini yaparsin
bu konuda bi fikrim yok cnm yaaşu eczanede satılan reçelden alsam olur mu ki
Güzelimmervisim
seieda kiz alemasin valla. bu kadar heycan yapma canim. relaxxxxxx relaxxxxxx testi yap bizede et cnm
doktor neden gulmeye basliyor ???? sonucu aldin mii ???Kız yine silik çıktı kan verdm doktr gülmeye başladı :) alcam birazdan ne varsa çktn testlere verceğm parayla çizme alırdm :)
doktor neden gulmeye basliyor ???? sonucu aldin mii ???
insallah guzel sonuc alirsn cnm bekliormAcele etmeme guluyo bekliyom cnm
inş pozitif çıkarKız yine silik çıktı kan verdm doktr gülmeye başladı :) alcam birazdan ne varsa çktn testlere verceğm parayla çizme alırdm :)
inş pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?