- 30 Temmuz 2015
- 278
- 52
- 98
- 37
üzülme canm bizde birlikte haber vercez inş yeni yıldamalesef canlar değer 3 e düşmüş rabbim hayırlı vakitte versin üzüldüm ama hayırlısı ama şunun garantisini veriyim o 3 lük değer bile testte çıktı hassasta belirdi iyce diğerindede silik çıktı yorucu bi ay beni bekliyo
üzülme canm bizde birlikte haber vercez inş yeni yılda
malesef canlar değer 3 e düşmüş rabbim hayırlı vakitte versin üzüldüm ama hayırlısı ama şunun garantisini veriyim o 3 lük değer bile testte çıktı hassasta belirdi iyce diğerindede silik çıktı yorucu bi ay beni bekliyo
Sağlık olsun canım. Benim geçen ay 8 gün gecikti ama malesef sonuç negatif. Vakti zamanı var demek ki inşallah bu ay hamiş kaliriz da bizim de yüzümüz güler inşallah
cnm benm bildğim kimyasaldan sonraki ay şansın yükselyrmuş bu ay olcak inş.inş canım ama şimdi bu kimyasalla ilgili bilgi almam lazım bnm
cnm dollenio ama tutunamio iste hepimizde olur bu. folikasit kullaniomusun cok fayydasi var bebegin tutunmasi icin. kimyasalin arkadasi hamislikmis bu ayi iyi degerlendirrçünki tam günümde yerleşme kanamam oldu neyim eksikti bole oldu takviye mi yapmak lazm ne lazım
cnm dollenio ama tutunamio iste hepimizde olur bu. folikasit kullaniomusun cok fayydasi var bebegin tutunmasi icin. kimyasalin arkadasi hamislikmis bu ayi iyi degerlendirrbak sukur etmelisin ki tuplerin acik ve hamis kalabiliosun. mavisin 2kere kimyasali oldu ama bu ay hamis kaldi cok sukur. bide bizi dusun tupleerimiz mi kapali diye dusunuyoruz. Allah hayiirli vakitte versin uzulme beraber bekleriz onumuzdeki ay
cnm dollenio ama tutunamio iste hepimizde olur bu. folikasit kullaniomusun cok fayydasi var bebegin tutunmasi icin. kimyasalin arkadasi hamislikmis bu ayi iyi degerlendirrbak sukur etmelisin ki tuplerin acik ve hamis kalabiliosun. mavisin 2kere kimyasali oldu ama bu ay hamis kaldi cok sukur. bide bizi dusun tupleerimiz mi kapali diye dusunuyoruz. Allah hayiirli vakitte versin uzulme beraber bekleriz onumuzdeki ay
biliyorum kuzum decavit kullanıyorm ben doktrum vermişti folikasitte var içinde cnm bu arada yap test daha yapmadınm inş sen hamiş olursun bu ay kuzum
kuzum ama kafama takılan şu ki yerleşme kanaması neden oldu
minesuu senden ii haberler bekliyoruz.
bnce öyle deme kırmızıyı görmeden ümit kesilmez adetin ne zamndı.canlar bu ay bendenn posss yani adet olcmm ben test mest yapmak icimden gelmio yapmicm
canlar bu ay bendenn posss yani adet olcmm ben test mest yapmak icimden gelmio yapmicm
Büyük ihtimalle kimyasal zaten gitmeye gerek yok bence yakında olurum adet benim morallerim yerinde değil zaten kızlar topikte olmam bu aralar haberiniz olsun görüşürüz sonra InsAllah herkesz hayırlı haberler alır inşaAllah kendinize çok iyi bakın fatmanur kaçarZ Zeyert1204 bence bekleme gt kafan rahatlasın
Büyük ihtimalle kimyasal zaten gitmeye gerek yok bence yakında olurum adet benim morallerim yerinde değil zaten kızlar topikte olmam bu aralar haberiniz olsun görüşürüz sonra InsAllah herkesz hayırlı haberler alır inşaAllah kendinize çok iyi bakın fatmanur kaçar
ınsallah cnm ınsallah hepimiz hamiş olcazMasAllah canım bana da dua et ya
olsun cnm o değil bebğim olur böle güzel şeylercnm slm cokk sevindim adina :) telefon faturami yatirmadim demissin hakkini helala et arkandan konusmustum hamis kaldi gitti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?