- 6 Kasım 2015
- 1.409
- 499
- 38
- 35
14 gundeyim canım bazen biraz köyü bazen silik cikio testlerim hanı sürekli silik çıkıp bir anda koyulassa anliycam ama bazen köyü silik bazen tam silik cikio testlerBeyaz değilde daha çok şeffaf yada sarımsı renkte parmağnda uzayan bir akıntı.Her ay aynı zamanda yumurtlmaya olmyor mesela benm bu ay 13. günde oldu ondan önceki ayda 17. günde yumurtm çatlamıştı. Sen kaçıncı gündesin.
Bugün doktora gtmiştim doktora sordum oda bana testi istersem ypcağımı ama onlara çokta gvenmeyip gün aşrı ilşkyi brakmamamı syledi sende öyle yap doktorlar genelde 10-20 gnleri arasında ilşkiyi brakmayın dyor.14 gundeyim canım bazen biraz köyü bazen silik cikio testlerim hanı sürekli silik çıkıp bir anda koyulassa anliycam ama bazen köyü silik bazen tam silik cikio testler
Gün aşırı yapioz canım testlere guvenmemeui anladim zaten artık bir gün birini hiç mi tutmaz çok stres yaptı beni kırk kere yazdım buraya kızlar yardım i oldu sagolsunlar ama gerçekten yıpratıcı canım yumurtlamadan buay emeklerim boşa gidicek valla 3 ayim ama çok Yoruldum inş bu ay hayırlı haber alırım rüyamda 2 tane gebelik testi yaptım pozitifti o bile yetti sevinmeme hayırlısı canımBugün doktora gtmiştim doktora sordum oda bana testi istersem ypcağımı ama onlara çokta gvenmeyip gün aşrı ilşkyi brakmamamı syledi sende öyle yap doktorlar genelde 10-20 gnleri arasında ilşkiyi brakmayın dyor.
Daha yeniymişsin yıpratmamaya çalış kendini allahın izniyle olucak kafaya takmamaya çalış.bu ay olucak inş.Gün aşırı yapioz canım testlere guvenmemeui anladim zaten artık bir gün birini hiç mi tutmaz çok stres yaptı beni kırk kere yazdım buraya kızlar yardım i oldu sagolsunlar ama gerçekten yıpratıcı canım yumurtlamadan buay emeklerim boşa gidicek valla 3 ayim ama çok Yoruldum inş bu ay hayırlı haber alırım rüyamda 2 tane gebelik testi yaptım pozitifti o bile yetti sevinmeme hayırlısı canım
İnşallah canım ben geçen aylar takvimdeki yumurtlama günümde yapiodum olmuodu pek dikkat etmiodum diğer günlere ama bu sefer sanki umutluyum öyle gelioDaha yeniymişsin yıpratmamaya çalış kendini allahın izniyle olucak kafaya takmamaya çalış.bu ay olucak inş.
Bencede olcak bu topik hepimize uğur getrcek inş.İnşallah canım ben geçen aylar takvimdeki yumurtlama günümde yapiodum olmuodu pek dikkat etmiodum diğer günlere ama bu sefer sanki umutluyum öyle gelio
İnşallah cnim hepimiz hmis kalalim hayirlisiyla bu ayBencede olcak bu topik hepimize uğur getrcek inş.
Hayırlı geceler canımIyi geceler kızlar. ..
Hayırlı sabahlar olsun inşallah
ben buradayım :) selam herkesee sonuc canım :)Herkesler nerdeMinesuu test yaptınm
ben buradayım :) selam herkesee sonuc canım :)
ben sen yaptın sandım kuzumm bence pas geçme ins olur artık bizimde canım minesu ses ver bizeSonuç benm mi minesunun mu ben bu ay kontrollu ilerlicem belkide pas geçicem testler çıkana kadar
yaptim cnm negatif...Herkesler nerdeMinesuu test yaptınm
yaptim cnm negatif...
ben sen yaptın sandım kuzumm bence pas geçme ins olur artık bizimde canım minesu ses ver bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?