- 10 Ekim 2014
- 514
- 327
- 33
- 33
bana da progestan verdiler canım ama ben klomen işe yarıyor diye okumustum acaba progestan yarıyor mu onu arastıyorum simdiValla aslında pas geçmk istemiyorm ama ne bilim testlerde çksn istyrm cnm bakalm :) bu arda bu klomen işe yarıyomu boşuna ilaç kullanmım yumurtalklaemda şukur sknt yok doktr hızlandryo galiba bn okadar sızlandğm için
sağlık olsun canım üzülme daha kırmızlar gelmediğine göre umudunu da yitirmeyaptim cnm negatif...
bana da progestan verdiler canım ama ben klomen işe yarıyor diye okumustum acaba progestan yarıyor mu onu arastıyorum simdi
progestanı doktor mu verdi canm.hamile kalamama korkusu cok var bende canım ya ne güzel ins bizde kalırız ya hamile kalamazsam diye korkudan eşimin yanına sokulmayacak moddayım
evet canım önce tarlusal verdi adet oldum sonra progestana baslattırdıprogestanı doktor mu verdi canm.
banada vermişti doktora sorduğumda yumurtamın ii oluştuğunu rahim duvarını kalınlaştırıp ii tutunmasını sağlasın diye verdiğini sylemişti.evet canım önce tarlusal verdi adet oldum sonra progestana baslattırdı
yani verimli bi yumurta elde etmek için kullanılan bişi mi cnmbanada vermişti doktora sorduğumda yumurtamın ii oluştuğunu rahim duvarını kalınlaştırıp ii tutunmasını sağlasın diye verdiğini sylemişti.
ne bilim ki canım aklımda çocukla beraber olmamaya çalışıyorum ama bazen düşünmeden de edemiyorum 11 ay oldu kürtaj olalı tık yok çok umutsuz davranıyorum farkındayım ama engel olamıyorum ins olur hepimizin en kısa zamanda sen ne kadarlık evlisinbirde niçin hamile kalamama korkusu var ki.Öyle düşünme eşinle tadını çıkar.Rabbim inş bizede evlat vercek. Kendne güven ve aklında çocukla ilişki yaşama.Bende hazrandan beridir istyrm.
ben 2 yıllık evliyim ama önce istemedik korunduk şimdi istyrz bakalım ne zaman nasip olucak.ne bilim ki canım aklımda çocukla beraber olmamaya çalışıyorum ama bazen düşünmeden de edemiyorum 11 ay oldu kürtaj olalı tık yok çok umutsuz davranıyorum farkındayım ama engel olamıyorum ins olur hepimizin en kısa zamanda sen ne kadarlık evlisin
adetim düzensiz ondan çok korkuyorum gerçe 2 aydır düzenli ama birde şunu merak ediyorum yumurta olusup çatlamazsa kist mi olusuyor bilen var mı?benim yumurtm oluşmuştu kendilinden spermle yumurtanın döllendkten sonra rahime ii tutnması için muhtemeln senin yumurtanda kendiliğnden olşyor.
insallah en kısa zamanda hayırlısınla nasip eder canım Rabbimben 2 yıllık evliyim ama önce istemedik korunduk şimdi istyrz bakalım ne zaman nasip olucak.
evet kist oluşyr ben ovulasyon testi kullnyrm benimde değişyr yumurtlama günlerim.adetim düzensiz ondan çok korkuyorum gerçe 2 aydır düzenli ama birde şunu merak ediyorum yumurta olusup çatlamazsa kist mi olusuyor bilen var mı?
demek ki çatlıyor kist oluşmuyor benim canım bende ısmarlıcam ovu test işe yarıyor mu hiç yakaldın mı çift çizgievet kist oluşyr ben ovulasyon testi kullnyrm benimde değişyr yumurtlama günlerim.
evet kist oluşyr ben ovulasyon testi kullnyrm benimde değişyr yumurtlama günlerim.
umudun bu yeni dönem olsun ins canımseieda canim ben adet oldum
bakalım ben ne olucam....Cnm bnm arkadaşta pko vardı hem klomen hem progstan kaldı o ayda hamile kald
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?