cnm ya seni cennette bekliodur meleginkan testi yaptirdim ben de bugun gene silik cizgi vardi kan testim ise 0.03 nasil oluo anlamadim gokten inio galiba silik cizgilerrr
kCanim hiç sıkma canini. Ben çok okudum bu topikte pko lu olup da çocuk sahibi olan arkadaşları. Sogan kuru denedin mi hiç canım. Hem pko ya faydası varmış hem de hamile kalmayi kolaylastiriyormus.
Yok canim yaa duydumda hic denemedimCanim hiç sıkma canini. Ben çok okudum bu topikte pko lu olup da çocuk sahibi olan arkadaşları. Sogan kuru denedin mi hiç canım. Hem pko ya faydası varmış hem de hamile kalmayi kolaylastiriyormus.
ne olcksa olan umrumda degilKuzum ya biz çok takıyoruz kafamiza. Bende öyleyim bata günler kala test alıp yapmalar psikolojik olarak mide bulantısı falan. Bu ay ne yap bilio musun hiicccc takma kafana. Aman olursa olur olmazsa olmaz napim de. Stres çok etkiliyor ya.test falan da yapma bakalım nolcak.
Cnm bence hiç guvenmemek lazm o teste aynı markayı kullandm bende banada aynısını yaptı silik ve pembe oldğ bariz belli dontorum idarda bazen çıkar guvenmeyin dedi ucuz testler daha güvenilir cidden benm pahalıda çkt ıcuzda çıkmadı heralde bukadar para verdin yazık hafi azck sevin diyo test sankicnm ya seni cennette bekliodur meleginkan testi yaptirdim ben de bugun gene silik cizgi vardi kan testim ise 0.03 nasil oluo anlamadim gokten inio galiba silik cizgilerrr
ucuz testte yaptim dun ondada silik varCnm bence hiç guvenmemek lazm o teste aynı markayı kullandm bende banada aynısını yaptı silik ve pembe oldğ bariz belli dontorum idarda bazen çıkar guvenmeyin dedi ucuz testler daha güvenilir cidden benm pahalıda çkt ıcuzda çıkmadı heralde bukadar para verdin yazık hafi azck sevin diyo test sanki
İnş bu ay cnm benm sen değilmiydn bana destek veren uzulme dicem ama kolay değil kıyamam sana ben test çıkana kadar pas geçsemm geçmesemm bilemedm bendeşansa tutar bukezde testte bişiy çıkar cesaret edemiyorum doktorda klomene başlad çenemden kurtulmak içinucuz testte yaptim dun ondada silik varneyse ya olmadi iste napalim
bu silikler başa bela yaucuz testte yaptim dun ondada silik varneyse ya olmadi iste napalim
gerçekten yıpranıyoruz eşlerimizde yıpranıyo bizke birlikte eşim banyoda teste bakıp bakıp duruyoduen güzeli zaamana bırakıp beklemek diğer türlü çok yıpranıyoruz
İnsan napcağını bilmiyo cnm ilk gebeliğimde silikle başlad benmbu silikler başa bela ya
Canim asilamayi yazdimCanim hos geldin. Insallah allah gonlune gore verir senin de. Ya asilama ile tup bebek farki nedir acaba cahilligimi mazur gor. Bugun onlari arastiracaktim ben de. Acaba daha fazla zaman kaybetmeden asilama mi denesem diyodum ama tam ne oldugunu bilmedigim icin de karar veremedm. Arastirmaya da zaman kalmadi. Bilgilendirebilirsen yasamis biri olarak cok sevinirim tesekkurler smdiden :)
evet canım bu süreçte en çok onu üzdüm diye üzüldüm kendimi değil onu düşünür oldum artıkgerçekten yıpranıyoruz eşlerimizde yıpranıyo bizke birlikte eşim banyoda teste bakıp bakıp duruyodu
evet canım bu süreçte en çok onu üzdüm diye üzüldüm kendimi değil onu düşünür oldum artık
en güzeli zaamana bırakıp beklemek diğer türlü çok yıpranıyoruz
amE="fTMNrsRKY, post: 440541
3"]en güzeli zaamana bırakıp beklemek diğer türlü çok yıpranıyoruz
Canim cok tesekkur ederim aciklamalarin icin. Allah tez zamanda kavustursun bebegine. Allah hepimize nasib etsin insallah. Bebek hasreti cok zor.Canim asilamayi yazdim
Tupte de yine adetin 2. Gunu igneler verildi puregon diye 4 gun kulladim 15 yumurtam oldu. Adetin 7. Gunu orgalutran diye igne verildi 4 gunluk. Ilac bitince 20 mm 25 yumurtam oldu. 20 mm olunca Adetin 11. Gunu saat 22.30da catlatma iğnesi vurduk. Adetin 12. Gunu genel anestezi ile 25 adet yumurtam toplandi. Toplandığı gun esimden sperm alindi. Ertesi gun aradilar 3 tanesinden 2si dollenmis dediler sok geçirdik. 4 gun sonra 1i kalmis sadece. Sabah Islem yapildi. 15 gun test yapmaya gerek bile kalmadan adet oldum. Yinede test yaptik. Cok dualar ettim tutunur insallah diye ama yine bu testimde 1.20 cikti
aynen canım hayırlısı geçenKuzm şukurki oldu benkide kimyasald bana kalsa neylerse rabbim güzel eyler inş yakındır mutlluluk Allaha bıraktık artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?